Nisam razmisljao zato sto mene muskarci ne privlace. Jedino sto sam razmisljao je da nekako postanem aseksualan i da se trajno otarasim ovakvog tereta.
U dobroj sam fizickoj formi ovako. Na netu jedino i mogu da pokusavam

Drugi nacin mi je i fejsbuk. Posao mi treba prvenstveno zbog sebe i zbog para, i nadam se da cu poceti da radim sredinom ili krajem januara, to cu valjda lako jer radim privremeno-povremene poslove i najverovatnije me ceka isto mesto gde sam nekoliko godina i radio, ako ne racunam to sto se nikako ne uklapam ni u jedan kolektiv zbog cega dugo nisam ni radio, pobegao sam od lose atmosfere tamo. Izvlaci me sto sam veoma stedljiv u kombinaciji sa naviknutoscu na skroman zivot, pa mogu donekle to da priustim. Inace, posao, tj. veliko nezadovoljstvo poslom mi je oteralo jednu potencijalnu priliku pre godinu i po, posao mi je bio kriv i za ono sto jeste kriv i za ono sto nije, a nisam imao ni vremena da se dovoljno dopisujem s njom jer smo non-stop radili suprotne smene. Radim inace "muske" poslove gde su devojke teska manjina, tako da od posla ne mogu da ocekujem nista tako, i vecito sam druga smena pa nisam ni u skladu sa vecinom ostalog sveta koji je u to vreme slobodan i izlazi negde.
U svakom slucaju, ljubavni problemi su isprepletani sa egzistencijalnim problemima. Prvo su zapoceli ljubavni problemi, jos u skoli, zbog toga sam postao manje drustveno funkcionalan i potom sporijeg ekonomskog "metabolizma" a onda zbog toga opet imam ljubavnih problema, i to je onda postalo vrzino kolo.