Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Tvoj problem je sto pricas o sebi sto je nebitno sto nikog ne zanima,jer se taj stav menja u sekundi ako ti se upali lampica ili kresnes ovaku ribu,s kojom ne moras imati nista zajednicko,na nekom po tebi ozbiljnom emotivnom nivou
323983619_544464844277599_5773880367792086674_n.jpg

Упознај га с' госпоџу, молићу лепо!

Svaka cast na iskrenosti. Potrebno je mnogo hrabrosti reci ovako nesto nepoznatim ljudima, pa makar bili samo nikovi na forumu. Iz tvog pisanja se stice utisak da si kvalitetna osoba koja ima zaista dosta da ponudi, bilo u prijateljskim bilo u partnerskim odnosima. Materijalni momenat jeste bitna odrednica celokupnog zivota, ali svakako nije presudna. Ako trazimo ravnopravnost u svemu, neka bude ravnopravnosti u zaradjivanju i obezbedjivanju egzistencije. Drugim recima, nadji kvalitetnu osobu koja je sposobna da zaradi za sebe I koja ce te voleti zbog toga sto jesi, a ne zbog toga sta imas da joj pruzis.

Појави се Ева и одма' покаже да од нас Адама нема никак'е користи!

Nisam razmisljao zato sto mene muskarci ne privlace. Jedino sto sam razmisljao je da nekako postanem aseksualan i da se trajno otarasim ovakvog tereta.

U dobroj sam fizickoj formi ovako. Na netu jedino i mogu da pokusavam :D Drugi nacin mi je i fejsbuk. Posao mi treba prvenstveno zbog sebe i zbog para, i nadam se da cu poceti da radim sredinom ili krajem januara, to cu valjda lako jer radim privremeno-povremene poslove i najverovatnije me ceka isto mesto gde sam nekoliko godina i radio, ako ne racunam to sto se nikako ne uklapam ni u jedan kolektiv zbog cega dugo nisam ni radio, pobegao sam od lose atmosfere tamo. Izvlaci me sto sam veoma stedljiv u kombinaciji sa naviknutoscu na skroman zivot, pa mogu donekle to da priustim. Inace, posao, tj. veliko nezadovoljstvo poslom mi je oteralo jednu potencijalnu priliku pre godinu i po, posao mi je bio kriv i za ono sto jeste kriv i za ono sto nije, a nisam imao ni vremena da se dovoljno dopisujem s njom jer smo non-stop radili suprotne smene. Radim inace "muske" poslove gde su devojke teska manjina, tako da od posla ne mogu da ocekujem nista tako, i vecito sam druga smena pa nisam ni u skladu sa vecinom ostalog sveta koji je u to vreme slobodan i izlazi negde.

U svakom slucaju, ljubavni problemi su isprepletani sa egzistencijalnim problemima. Prvo su zapoceli ljubavni problemi, jos u skoli, zbog toga sam postao manje drustveno funkcionalan i potom sporijeg ekonomskog "metabolizma" a onda zbog toga opet imam ljubavnih problema, i to je onda postalo vrzino kolo.
Pocni nesto privatno, sta ja znam - prodaji sladoled … upisi kurs za kuvara, zene vole kad muskarac zna da kuva.
Otvori onda Tinder profil i “listaj” … javice se neka.
Nemoj puno ni da pises ove tvoje soc. slucaj zalopojke - nisi ni bolestan, ni invalid, niti si upucano dete koje zivi u getu na Kosovu, tako da ljude realno zaboli K tj. P za tu pricu. ;)

Ја би волео да Серафим на ово одговори, посебно на закључак.
Da treba sve suprotno od iskrenosti?
Ja sam veoma spontana, prizemna I neposredna u odnosu sa drugima. Ocekujem isto I od suprotne strane. Profesionalna deformacija mi je takva da posle 10 minuta uzivog kontakta mogu da sklopim sliku o osobi, a to ne radim namerno. Mozak mi jednostavno ide na tu stranu.Ukoliko ke.nja, ja to ne mogu da podnesem...Jednostavno, kod mene ne bi proslo, mada ne mogu da govorim za druge

Za devojku nije svako.
Treba da budes covek da bi te zena pustila u sebe.
Dokle god budes slinac, jedino cemu mozes da se nadas je koitus samilosti.
Eventualno da te uzme pod svoje neka kuguarka.
Zato sinko, prvo da se umijes, popijes duplu ljutu i pravac da trazis posao.
Riba ce da dodje kad oseti primamu.
Nece doci ni tad, to provereno znam. Ja i ne zelim ozbiljnu vezu ili brak, znaci, ne moram ni da ispunjavam te neke vece uslove. A sta mislis kako neko bez iskustva sa devojkama u nekim godinama treba da se ponasa, jel sam mozda namerno cekao 15 godina i birao da se ne izivim samo da bih sada dosao u ovu situaciju?

pickka kosta, tako da nastavi sa drkanjem.
A kako onda studenti bez dinara u dzepu imaju redovne seksualne odnose? Oni koji imaju po devetoro dece i zive u trosnoj kuci i bez osnovnih uslova to su materijalno bogati ljudi? Ja sponzoruse i prostitutke i ne trazim a samo zelim ono sto i sam mogu da ponudim.

Da treba sve suprotno od iskrenosti?
Ja sam veoma spontana, prizemna I neposredna u odnosu sa drugima. Ocekujem isto I od suprotne strane. Profesionalna deformacija mi je takva da posle 10 minuta uzivog kontakta mogu da sklopim sliku o osobi, a to ne radim namerno. Mozak mi jednostavno ide na tu stranu.Ukoliko ke.nja, ja to ne mogu da podnesem...Jednostavno, kod mene ne bi proslo, mada ne mogu da govorim za druge

Ваша непосредност прија госпоџо.

Nece doci ni tad, to provereno znam. Ja i ne zelim ozbiljnu vezu ili brak, znaci, ne moram ni da ispunjavam te neke vece uslove. A sta mislis kako neko bez iskustva sa devojkama u nekim godinama treba da se ponasa, jel sam mozda namerno cekao 15 godina i birao da se ne izivim samo da bih sada dosao u ovu situaciju?

A kako onda studenti bez dinara u dzepu imaju redovne seksualne odnose? Oni koji imaju po devetoro dece i zive u trosnoj kuci i bez osnovnih uslova to su materijalno bogati ljudi? Ja sponzoruse i prostitutke i ne trazim a samo zelim ono sto i sam mogu da ponudim.
Javice ti se neka forumasica mozda.
Uglavnom zenke traze kvalitetnije muzjake, al ko zna, mozda nekoj budes bas takav odgovarao.
Pokusavaj, budi uporan.

Poslednja izmena:
Серафимко отвори момку окице па да те прогласимо за МАТИЦУ!

А ја сам вољан да приложим нешто и за споменик том племенитом чину а и улицу би неку требало преименовати. Кад може Луди Милојко да има булевар а Јагњеће бригаде авенију може вала и сокаче за Серафима да се обезбеди.

А ја сам вољан да приложим нешто и за споменик том племенитом чину а и улицу би неку требало преименовати. Кад може Луди Милојко да има булевар а Јагњеће бригаде авенију може вала и сокаче за Серафима да се обезбеди.
Bolje neka aleja na groblju, nekako mi vise ide uz ime

Back