Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Мене можда не директно, али такве на све стране сви нападају, коментарисање и осуђивање таквих, било на интернету, било у реалу.
ma pusti budale.. živi svoj usamljeni život najbolje što možeš..ljude uopšteno briga i za tebe i za mene i za svakoga.. sutra da umremo ima da nas žale koji dan ...na 40 dana ne bi nam došlo ni 50 ljudi.. ..jedino porodica malo duže.. dakle par osoba a ostale boli uvo ..

ma pusti budale.. živi svoj usamljeni život najbolje što možeš..ljude uopšteno briga i za tebe i za mene i za svakoga.. sutra da umremo ima da nas žale koji dan ...na 40 dana ne bi nam došlo ni 50 ljudi.. ..jedino porodica malo duže.. dakle par osoba a ostale boli uvo ..

Briga i familiju, vecina njih dodje radi reda.

A vezano za temu, nisam sve citao ali to sto nema devojku nije glavni problem.

Briga i familiju, vecina njih dodje radi reda.

A vezano za temu, nisam sve citao ali to sto nema devojku nije glavni problem.
То је једино што би ме могло извући, то ми је највећи приоритет, једино решење. Само да је то сада могуће. Све остало ми сада не значи ништа, без пријатеља сада и могу, не верујем ником и ни са ким не бих могао да имам блискост осим можда са девојком.

То је једино што би ме могло извући, то ми је највећи приоритет, једино решење. Само да је то сада могуће. Све остало ми сада не значи ништа, без пријатеља сада и могу, не верујем ником и ни са ким не бих могао да имам блискост осим можда са девојком.

Hosec da otvoris pogrebnu firmu?

Ako ne verujes nikome kako mislis da imas devojku? Osobu kojoj verujes i onoj koja ce videti i najbolje i najgore od tebe.
Treba prvo da resis probleme u svojoj glavi, da se sozijalizujes sa drugim ljudima a devojka ide kasnije.

Hosec da otvoris pogrebnu firmu?

Ako ne verujes nikome kako mislis da imas devojku? Osobu kojoj verujes i onoj koja ce videti i najbolje i najgore od tebe.
Treba prvo da resis probleme u svojoj glavi, da se sozijalizujes sa drugim ljudima a devojka ide kasnije.
То можда може једино девојка да буде. Она једино пружа љубав и топлину, и једино са њом бих можда могао да осетим блискост. Са другима је све некако површно.

Znaci da nemas sta da ponudis.
A da sredis prvo svoj zivot bar malo? Da vidi da moze da dobije nesto a ne samo nesto sto moze da kupi u radnji.
Одакле ти? Ја можда могу да пружим, топлину, пажњу, разумевање. Одакле знам то добро ако нисам ни имао прилика? Буквално је ово терање да будем хвалисавац без покрића и калкулант. Ово је типична лоша страна усамљености, ако никад ниси имао коме да пружиш љубав то значи да си без љубави. А и да то не могу, одакле ми ако нико то није пружио ни мени?

Мсм, опет се увлачим у мозгање шта би било кад би било, а од тога немам ништа, реално је све завршена прича.

Одакле ти? Ја можда могу да пружим, топлину, пажњу, разумевање. Одакле знам то добро ако нисам ни имао прилика? Ово је типична лоша страна усамљености, ако никад ниси имао коме да пружиш љубав то значи да си без љубави. А и да то не могу, одакле ми ако нико то није пружио ни мени?

Мсм, опет се увлачим у мозгање шта би било кад би било, а од тога немам ништа, реално је све завршена прича.

Sam si rekao, ako ne znas ti sam onda je zakljucak da nemas.

Nabavi macku za pocetak.

Sam si rekao, ako ne znas ti sam onda je zakljucak da nemas.

Nabavi macku za pocetak.
Па нисам каклулант "ово имам да понудим, значи заслужујем то и то", понашам се спонтано и природно. Она нека пронађе шта јој се свиђа. Треба можда да се хвалим квалитетима и да делујем надобудно, па да ме онда неко опет понижава?

Па нисам каклулант "ово имам да понудим, значи заслужујем то и то", понашам се спонтано и природно. Она нека пронађе шта јој се свиђа. Треба можда да се хвалим квалитетима и да делујем надобудно?

Ako prikazujes samo svoje mane nemas nikakve sanse.
Nisi posao na utakmicu pa da preracunavas rezultat ali ne mozes da ocekujes nesto za nista. Tako zivot ne funkcionise.

Ako prikazujes samo svoje mane nemas nikakve sanse.
Nisi posao na utakmicu pa da preracunavas rezultat ali ne mozes da ocekujes nesto za nista. Tako zivot ne funkcionise.
Знао бих да пружим топлину и разумевање некој девојци. Мени може неко други да маше неким стварима које има да понуди али мени се свиди оно што волим а чега тај можда није свестан, сами људи то пронађу. Једноставно се не свиђам ником а умем да разумем и пружим топлину. То да ли сам леп други одређују, ја се себи страшно не свиђам али другима можда не делујем као габор. Нико ме није нахвалио у животу ни око чега па да знам тачно шта нудим.

Знао бих да пружим топлину и разумевање некој девојци. Мени може неко други да маше неким стварима које има да понуди али мени се свиди оно што волим а чега тај можда није свестан, сами људи то пронађу. Једноставно се не свиђам ником а умем да разумем и пружим топлину. То да ли сам леп други одређују, ја се себи страшно не свиђам али другима можда не делујем као габор. Нико ме није нахвалио у животу ни око чега па да знам тачно шта нудим.

Ne umes. I ovde tvrdoglavo teras po svom. Ne želiš da se menjaš već samo da kukas.

Ne umes. I ovde tvrdoglavo teras po svom. Ne želiš da se menjaš već samo da kukas.
Јел теби треба то да пружим, јеси ти моја девојка?

Свакако је то нешто што желим. Нико ми није пружио прилику да се докажем и не желим да се на основу тога нешто претпоставља као што се увек ради и што је део проблема због чега је толико страшно бити без икога.

Na temu , niko ne zeli nesigurnu osobu , cak i ona neka koja je isto nesigurna.
А шта ми несигурни да радимо ако нам је ситуација непроменљива јер нам је баш потребан неко?

Свакако је то нешто што желим. Нико ми није пружио прилику да се докажем и не желим да се на основу тога нешто претпоставља као што се увек ради и што је део проблема због чега је толико страшно бити без икога.

А шта ми несигурни да радимо ако нам је ситуација непроменљива јер нам је баш потребан неко?

Osobine koje ti imaš ne bi poželeo kod osoba sa kojima imam kontakt u RL.

Ponašaš se kao razmaženo deriste, samo tražiš nesto a ne znaš šta bi radio sa tim.

Osobine koje ti imaš ne bi poželeo kod osoba sa kojima imam kontakt u RL.

Ponašaš se kao razmaženo deriste, samo tražiš nesto a ne znaš šta bi radio sa tim.
Па тражим јер никад ништа не добијам као други па морам сам да се изборим, и опет немам ништа. Већина само зна да гледа са висине и да критикује, шта су они бољи? Вечерас сам опет наишао како је нека угрожена групација људи осуђивана од већине обичних људи, они су у реду, такве неправедне и насилне ћете да подржите, а они који се бране јер их сви осуђују као само нешто кукају и они су неки негативци. Акција рађа реакцију, огромна већина људи је насилна и наравно да је кукање последица тога, то је једноставно правдање, зашто за почетак сви друге не оставите на миру са својим критикама? Да ми потлачени бар можемо да уживамо у својој ситуацији а не да нас неправедно додатно тлачите. Први почињете увек.

Da skupiš malo hrabrosti.

Па тражим јер никад ништа не добијам као други па морам сам да се изборим, и опет немам ништа. Већина само зна да гледа са висине и да критикује, шта су они бољи? Вечерас сам опет наишао како је нека угрожена групација људи осуђивана од већине обичних људи, они су у реду, такве неправедне и насилне ћете да подржите, а они који се бране јер их сви осуђују као само нешто кукају и они су неки негативци. Акција рађа реакцију, огромна већина људи је насилна и наравно да је кукање последица тога, то је једноставно правдање, зашто за почетак сви друге не оставите на миру са својим критикама? Да ми потлачени бар можемо да уживамо у својој ситуацији а не да нас неправедно додатно тлачите. Први почињете увек.

Ako već uzivas što si sam i što niko ne želi da bude blizu tebe u RL zašto tražiš pažnju ovde?

Godinama su ti nudjena rešenja ali ti nisi hteo jedno da prihvatiš, da se promeniš I potrudiš da se nešto promeni.

Samo vrtis istu priču kao pokvarena ploča.

Back