jedem_skorpije_za_dorucak
Zainteresovan član
- Poruka
- 375
Pa ti znas imas il nemas?
Aj skini naocare 8-)

Aj skini naocare 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedem_skorpije_za_dorucak:To znaci da se jako vezujes za ljude, uopsteno.
Da brines za njih.
To jos moze znaciti da cesto partneru dodas neke osobine(ulepsas ga), koje on stvarno ne poseduje, ne bi li ti bila zadovoljna.
Kasnije, nakon razotkrivanja sopstvenih iluzija, mozes biti jako razocarana.
Moguce je da divni ljudi prolaze pored tebe, no ti ih ne primecujes, zagledana negde tamo u sopstvenu mastu.
Ljubav se gleda iz 5 polja.
7 polje je javnost, javna partnerstva(brak), poslovna, kao i javni neprijatelji.
Pogledaj sta je vladar 7 polja.
Privlace te intelektualci!!!!!
Trenutno nemam, al sve se nadam da ce se to promeniti...jedem_skorpije_za_dorucak:Pa ti znas imas il nemas?![]()
Aj skini naocare 8-)
svetlanke:znam nekoliko ljudi koji imaji neptun u 1.-oj, i on se razlicito odrazava. Ja bih rekla da osobe sa tim polozajem ne znaju tacno ko su i sta hoce u zivotu, i daje malo zamagljenu sliku sveta. sanjari. empaticni ljudi. a opozicija sa venerom bi dala neku razocaranost u ljubav, bez nekog velikog razloga, cak i mogucnost odavanja alkoholu usled razocaranosti. citala sam negde da puno slikara i umetnika koji su se odali alkoholu ili nekim drogama ima upravo ovaj aspekt ( i venera i neptun predstavljaju umetnost i kreativnost).
Tacno, tacno, tacno, s tim sto ja povukoh malo ka jezicarima...jedem_skorpije_za_dorucak:Ljudi sa Neptunom u 1, cesto imaju svoj stil odevanja...prate trendove.
Ne cesto sam vidjala ove osobe da se bave humanim profesijama(lekari,psiholozi,socijolozi, kreativni umetnici).
Jako se vezuju za ljude, te ih jako bole rastanci.
Nekako uvek postoji jako nerazumevanje sa jednim od roditelja(nejasno ih vide).
e, ja poznajem jednu musku osobu sa retrogradnom venerom u 12.kuci i on je prvi put u 42.-oj godini zivota poceo zaista ozbiljnu vezu, poceo da zivi sa tom zenom i ponasa se po prvi put u zivotu kao da je u braku ( a inace je veliki protivnik braka i prica kako se nikad nece ozeniti )...eto. ali njemu venera nije u jarcu, nego je ili skorpija ili vaga, (zaboravila sam, a razlika je ogromna!) a jarac bi ja mislim jos vise potvrdio tu ljubav u kasnijim godinama, a moze da bude i ovo sto kaze jedac_skorpija..tajna ljubav sa starijom damom...milimail:Sta bi ynacila Venera u jarcu retrogradna u 12 kuci?(muski horoskop
svetlanke:e, ja poznajem jednu musku osobu sa retrogradnom venerom u 12.kuci i on je prvi put u 42.-oj godini zivota poceo zaista ozbiljnu vezu, poceo da zivi sa tom zenom i ponasa se po prvi put u zivotu kao da je u braku ( a inace je veliki protivnik braka i prica kako se nikad nece ozeniti )...eto. ali njemu venera nije u jarcu, nego je ili skorpija ili vaga, (zaboravila sam, a razlika je ogromna!) a jarac bi ja mislim jos vise potvrdio tu ljubav u kasnijim godinama, a moze da bude i ovo sto kaze jedac_skorpija..tajna ljubav sa starijom damom...
pa ako je peta kuca - ljubav, meni je pluton u petoj na 13 stepenu vage. Sta to znaci?jedem_skorpije_za_dorucak:Znachi Venera je u sazvezdju vage?
Saturn je sada u znaku lava...da nije neki stariji tip.
U junu ce padati odluke...oces Saturna il Marsa
Da, ona mi je i glavni dispozitor tj . ja sam tip vage a inace sam devica/skorpija sa mesecom u vodoliji. A interesuje me jedan lavic koji nije mnogo stariji!jedem_skorpije_za_dorucak:Znachi Venera je u sazvezdju vage?
Saturn je sada u znaku lava...da nije neki stariji tip.
U junu ce padati odluke...oces Saturna il Marsa
jel to odgovor meni???????????????glupisnupi:To znaci da te privlace opasni tipovi i da ce tvoje veze biti takve.....ili bar neka veza ...bices sa muskarcem sa kojim nebi smela biti iz nekog razloga......zbog te veze bi ti cak mogla pretiti i opasnost ali tebe ce uvek nesto vuci njemu...kao magnet....Lepi a opasni tipovi...hi hi...
DA,DA.........sve to sam vec prozivela i prozivljavam jos uvek [ sve te varijante koje si nabrojala ].......glupisnupi:da...ima li sta takvog u tvom zivotu?ako ne...bice,pa ces me se setiti.....zapamti....taj tip mozda nece biti opasan sam po sebi ali ce veza sa njim biti opasna.....dali ce neko pretiti njemu zbog veze sa tobom ili tebi ...u svakom slucaju tako nesto.....(iz iskustva ...ne svog ali osoba oko mene )..
nisam.....prekinula sam 2002, pa se vratila ko Lesi 2003.........jedem_skorpije_za_dorucak:Cleo, tebi je vrh 5 polja devica, a Merkur ti je u ribama.
Da nisi prekinula neku ljubav u septembru 2003????