Ne boj se i ne strepi, u životu se sve dešava po Božijem dopuštelju

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
405.190
Budi uveren da je tvoj (Anđeo) Čuvar uvek sa tobom i da zajedno sa drugim, i ti stojiš pod jednim Vladikom, Koji jednim magnovenjem sve uvodi u kretanje i sve ustrojava.Stoj pak hrabro i hrabre duše. Ni demoni, ni divlje zveri, ni poročni ljudi ne mogu ostvariti svoju volju na tvoju štetu i propast, ukoliko im Vladika to ne dopusti i to isključivo u određenoj meri.
Screenshot_40-696x381.jpg

Stoga govori svojoj duši: „Imam Čuvara koji me štiti i nijedno od stvorenja ne može se javiti preda mnom, osim ukoliko ne bude dopuštenja sviše. Ako je pak volja moga Vladike da lukavi (tj.demoni i ljudi koji im služe) ovladaju tvorevinom, prihvatiću to bez ogorčenja, kao onaj koji ne želi da volja Gospoda moga ostane neispunjena.“

Na taj način ćeš u svojim iskušenjima biti ispunjen radošću kao onaj koji je saznao i tačno poznao da tobom upravlja i rukovodi volja Vladičina. Tako ukrepljuj svoje srce nadanjem u Gospoda.

Prep. Isak Sirin:

živo me interesuje kako interdimenzionalna bića slave slavu, kako stanovnici drugih planeta u ovom beskrajnom univerzumu slave isusa hrista i boga koji je začeo devicu mariju, da li oni znaju poreklo isusa i boga oca njegovog koji je začeo devicu i rodio bas na jednoj planeti gde žive low iq ljudi...imam milion pitanja na koje niko nema odgovor. gde ste vernici sada.

živo me interesuje kako interdimenzionalna bića slave slavu, kako stanovnici drugih planeta u ovom beskrajnom univerzumu slave isusa hrista i boga koji je začeo devicu mariju, da li oni znaju poreklo isusa i boga oca njegovog koji je začeo devicu i rodio bas na jednoj planeti gde žive low iq ljudi...imam milion pitanja na koje niko nema odgovor. gde ste vernici sada.
има једноставан одговор
ВЕРА
пошто ни верници ни неверници не могу било шта да докажу они верују

Back