Ne bih oprostio....

Osveta je uzvratni udarac i ne mora uvek biti isto ono sto nam je neko uradio.
Vi ste, vecinom, bica na visem duhovnom nivou od mene, pa se ne svetite, ali , eto, primitivci kao sto sam ja se svete. Mislim, ja sam zapamtio i ko mi je cepao slikovnice, pa sam mu se kasnije nebao majke.
Niko meni nece nekaznjeno cepati slikovnice
i ovo se pretvori u temu o prevari, a nisam hteo o prevari...a, ni o osveti

Zašto se ljutiš? :rida: Samo učestvujem na temi.Niti sam negde spominjala prevaru,niti sam rekla da se samo primitivci svete.

A ako želiš da se tema razvija tačno tako kako si je ti zamislio,onda usmeravaj diskusiju.Ili malo opširnije objasni šta je tačno tema.

bila neka tema o prevari, i bila neka forumasica, opasna matorka, ali nisi ti jos bio ovde, leone
i na toj temi napisa ta forumasica koja vise nije ovde, kako je neki starac saopstio svoj zeni da je prevario, da hoce razvod, a ona mu rece da ga 20 godina vara sa njihovim kumom, da je uvek imao spremljeno i opeglano, i da mu nista nije falilo, a sad hoce da se razvodi
i , covek dobio srcani udar
i na toj temi svi su vikali
nikada ne bih oprostio, nikada ne bih oprostio
bilo je i drugih tema, i poneko opet uzvikne
nikada ne bih oprostio, oprostila
pa me zanimalo, ako ne moze da se ode, a ne moze ni da se oprosti, koji biste curac radili
tako sam nesto razmisljao dok sam orezivao kruske
pa , velim, da otvorim temu

Citali smo o tome sta nikada ne bismo oprostili...te prevaru, te prenosenje polne bolesti, te napad na licnost i delo, te ovo, te ono...
Mene bi interesovalo ...sta onda
mislim, sta biste uradili osobi kojoj nikada ne biste oprostili to i to, a iz nekih razloga i dalje ostajete sa tom osobom, na neki nacin ste vezani

dakle, sta
e realno nemas pojma sta bi radio dok te ne snadje nesto
sto vise mislim to manje znam
zapravo sad sa u scio me nihil scire fazi, stas...
zato bolje da se manemo teoretisanja, nema leba od toga :sad2:

bila neka tema o prevari, i bila neka forumasica, opasna matorka, ali nisi ti jos bio ovde, leone
i na toj temi napisa ta forumasica koja vise nije ovde, kako je neki starac saopstio svoj zeni da je prevario, da hoce razvod, a ona mu rece da ga 20 godina vara sa njihovim kumom, da je uvek imao spremljeno i opeglano, i da mu nista nije falilo, a sad hoce da se razvodi
i , covek dobio srcani udar
i na toj temi svi su vikali
nikada ne bih oprostio, nikada ne bih oprostio
bilo je i drugih tema, i poneko opet uzvikne
nikada ne bih oprostio, oprostila
pa me zanimalo, ako ne moze da se ode, a ne moze ni da se oprosti, koji biste curac radili
tako sam nesto razmisljao dok sam orezivao kruske
pa , velim, da otvorim temu

Je li preživeo?

Je li preživeo?

to ona nije pisala, ili nisam zapamtio
tema je bila o prevari, svi se uzostrili, ne bi oprostili, ne bi opravdali, niko njih ne bi nasamario, oni bi odmah provalili prevaru...
u tom fazonu sam i ja bio
ali, proslo je neko vreme
pa, posle sam mislio
cekaj, bre, ako je ebalo petnaestak pre mene, i ja to znam, pa sta me boli da li ce se tom odredu pridruziti jos jedan, ili dvojica, ili trojica
ebes i gledas svoja posla

..

Naleteo sam jednom u nekom prolazu na nekog lika kako sutira neku zenu, okrenuo se agresivno prema meni pa sam ga odmah udario i oborio,
a ona je vristala da ga ostavim, trebalo joj je par sekundi da mu oprosti, a jedva se pomerala, tako da me vise nista ne cudi u vezi sa zenama.
najgora psihopatologija
zato i ima toliko zena koje trpe zlostavljanje

mislim da je možda postavljač teme hteo da dotakne i tu ljudsku trpeljivost, pomirljivost kod ljudi..zašto se mirimo sa nepomirljivim??
..mnogo bi u mlađim godinama burno odreagovali, ostavili, otišli, ne bi oprostili, ali sa godinama postajemo tolerantniji, pomirljiviji...

...to je kao u onoj priči sa žabom koja se kuva u loncu,
...da žabu stavimo u vrelu vodu, ona bi odmah iskočila, jer bi se opekla i impuls bi bio da pobegne
...međutim ako žabu stavimo u mlaku vodu i polako zagrevamo lonac, žaba će se uspavati, uljuljkati i na kraju biće skuvana

...e tako i mi ljudi...većina se skuva u tom loncu i to shvati tek kad je već prekasno

Osveta je uzvratni udarac i ne mora uvek biti isto ono sto nam je neko uradio.
Vi ste, vecinom, bica na visem duhovnom nivou od mene, pa se ne svetite, ali , eto, primitivci kao sto sam ja se svete. Mislim, ja sam zapamtio i ko mi je cepao slikovnice, pa sam mu se kasnije nebao majke.
Niko meni nece nekaznjeno cepati slikovnice

i ovo se pretvori u temu o prevari, a nisam hteo o prevari...a, ni o osveti

to ona nije pisala, ili nisam zapamtio
tema je bila o prevari, svi se uzostrili, ne bi oprostili, ne bi opravdali, niko njih ne bi nasamario, oni bi odmah provalili prevaru...
u tom fazonu sam i ja bio
ali, proslo je neko vreme
pa, posle sam mislio
cekaj, bre, ako je ebalo petnaestak pre mene, i ja to znam, pa sta me boli da li ce se tom odredu pridruziti jos jedan, ili dvojica, ili trojica
ebes i gledas svoja posla

Mirenje sa sudbinom, neki vid predaje, odustajanja, ili ti nije toliko bitna koliko su ti bile bitne slikovnice? :lol:

Da li se nešto menja u tom gledanju svog posla ako si prvi a ne šesnaesti,ili to ako se nadala da nećeš saznati za pridruživanje(radila ti iza leđa), ili je možda otvoreno pitala da li imaš nešto protiv,pre nego što je to uradila...da li ste u ozbiljnoj vezi ili niste..da li se i tvom odredu pridružuju druge...Ima tu još materijala za razmišljanje...:think:

Mirenje sa sudbinom, neki vid predaje, odustajanja, ili ti nije toliko bitna koliko su ti bile bitne slikovnice? :lol:

Da li se nešto menja u tom gledanju svog posla ako si prvi a ne šesnaesti,ili to ako se nadala da nećeš saznati za pridruživanje(radila ti iza leđa), ili je možda otvoreno pitala da li imaš nešto protiv,pre nego što je to uradila...da li ste u ozbiljnoj vezi ili niste..da li se i tvom odredu pridružuju druge...Ima tu još materijala za razmišljanje...:think:
samo ti razmisljaj, ali...

mogla si i jednostavnije reci da me zelis

Back