Sa a, b, c ili d?Slazem se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa a, b, c ili d?Slazem se.
uglavnom se muški senzori na pojavu makar kakve pi.čke
svode na je.bo bi je i ne bi je.bo, da ne ulazim u sočniju deskripciju
i sad nije to baš tek tako
a) da li je to bezobrazluk i vulgarizacija
b) da li je želja da nategnete nekog vrhunski kompliment
c) da li se to kaže samo što je to tako masculine
d) da li je ******* nezavisna kategorija pa može da se provuče svašta (po metodu zna se šta se je.be a šta se ženi) što nije za javnu prezentaciju i propratni respekt
Ti nisi nikad cuo sta zene pricaju medju sobom.žene bae tako agresivno ne lupaju pečat
je.bala bi ga - ne bi
dal je to finoća, lažni moral ili šta već - ne znam?
Ti nisi nikad cuo sta zene pricaju medju sobom.
d) da li je ******* nezavisna kategorija pa može da se provuče svašta (po metodu zna se šta se je.be a šta se ženi) što nije za javnu prezentaciju i propratni respekt
Sto da se maskiram?Dovoljno je da grupa zena misli da u stanu nema nijednog muskarca iako nisu proverile a ja da cutim,slusam i cekam da li ce neka da ukapira da je neko tu.a ti si se maskirao u zensko pa si cuo
Na sav glas-u horu.evo ja potvrdjujem! Sapucu bre, ali pricajuuuuuuu......
Kakva bila klopa u menzi?Ljudi, da vam ispričam jednu istinitu priču.
Bio ja student i stanovao u studentskom domu. Svaki dan milion ljudi, alkohol, žurke itd. E, sad. Kod nas u sobu je stalno dolazila jedna ženska, nabacivala se svima redom, ali je niko opet nije opalio.
Ima ona izreka: Ne može ona biti toliko ružna koliko ja mogu biti pjan, ali ova je stvarno bila dno, tako da niko od 6 mojih pijanih cimera, uključujući i mene, nije htio da je zvekne. Imala je samo dobre sise, ovo ostalo katastrofa.
Sjećam se da sam je jednom uhvatio u diskoteci, mjesio sise, ali nisam htio dalje. Kasnije sam čuo da je tu noć ona ipak primila kitu od jednog prvoligaškog fudbalera, a posle i od jednog lika što je učestovao u Survajvoru (da ne govorim sad o imenima, znam obojicu).
Ne znam kako su oni mogli, ali ja nisam mog'o, nema tih para.
Kakva bila klopa u menzi?
Kakva bila klopa u menzi?