(ne) bi je.bo

uglavnom se muški senzori na pojavu makar kakve pi.čke
svode na je.bo bi je i ne bi je.bo, da ne ulazim u sočniju deskripciju
i sad nije to baš tek tako
a) da li je to bezobrazluk i vulgarizacija
b) da li je želja da nategnete nekog vrhunski kompliment
c) da li se to kaže samo što je to tako masculine
d) da li je ******* nezavisna kategorija pa može da se provuče svašta (po metodu zna se šta se je.be a šta se ženi) što nije za javnu prezentaciju i propratni respekt

Ih, pa ispade kao da je to nešto loše. Fali opcija:
e) zato što je to jezik kojim se najbolje sporazumevamo

d) da li je ******* nezavisna kategorija pa može da se provuče svašta (po metodu zna se šta se je.be a šta se ženi) što nije za javnu prezentaciju i propratni respekt

uglavnom lupetanja

Ljudi, da vam ispričam jednu istinitu priču.

Bio ja student i stanovao u studentskom domu. Svaki dan milion ljudi, alkohol, žurke itd. E, sad. Kod nas u sobu je stalno dolazila jedna ženska, nabacivala se svima redom, ali je niko opet nije opalio.

Ima ona izreka: Ne može ona biti toliko ružna koliko ja mogu biti pjan, ali ova je stvarno bila dno, tako da niko od 6 mojih pijanih cimera, uključujući i mene, nije htio da je zvekne. Imala je samo dobre sise, ovo ostalo katastrofa.

Sjećam se da sam je jednom uhvatio u diskoteci, mjesio sise, ali nisam htio dalje. Kasnije sam čuo da je tu noć ona ipak primila kitu od jednog prvoligaškog fudbalera, a posle i od jednog lika što je učestovao u Survajvoru (da ne govorim sad o imenima, znam obojicu).

Ne znam kako su oni mogli, ali ja nisam mog'o, nema tih para.

Ljudi, da vam ispričam jednu istinitu priču.

Bio ja student i stanovao u studentskom domu. Svaki dan milion ljudi, alkohol, žurke itd. E, sad. Kod nas u sobu je stalno dolazila jedna ženska, nabacivala se svima redom, ali je niko opet nije opalio.

Ima ona izreka: Ne može ona biti toliko ružna koliko ja mogu biti pjan, ali ova je stvarno bila dno, tako da niko od 6 mojih pijanih cimera, uključujući i mene, nije htio da je zvekne. Imala je samo dobre sise, ovo ostalo katastrofa.

Sjećam se da sam je jednom uhvatio u diskoteci, mjesio sise, ali nisam htio dalje. Kasnije sam čuo da je tu noć ona ipak primila kitu od jednog prvoligaškog fudbalera, a posle i od jednog lika što je učestovao u Survajvoru (da ne govorim sad o imenima, znam obojicu).

Ne znam kako su oni mogli, ali ja nisam mog'o, nema tih para.
Kakva bila klopa u menzi?

Комплимент, свакако. И оне нас тако посматрају, додуше можда мало романтизовано, али нема ту битине разлике.
Рекло би се чак да познајем и неке романтичније мушкарце у том смислу, који су апсл. спремни да "чекају" и који се баш слепо заљубљују у девојке због њихових очију блаблабла..за разлику од жена, које би на пример, одбијање секса баш сад, ту у том тренутку када оне желе да им се покаже, сматрале и сматрају највећом могућом увредом.

a)pa u neku ruku vulgarizacija, ali evo, ima dve krajnosti, oni koji vide zgodnu devojku i zadrze to za sebe i oni koji na glas kazu "joj brate moj, otreso bi je ki seljak sljivu", ali mislim da je velika vecina negde izmedju.
b)u muskom svetu da, to je kompliment i dokaz seksipila i fizicke privlacnosti te zene jer ne kaze muskarac za svaku da bi je "otresao ki seljak sljivu", mada cisto sumnjam da ce neko zensko shvatiti to iakda kao kompliment
c)da, tako nas ulica i drustvo (mislim na vrsnjake) vaspitava, retko ko nikada nije opisao atraktivnu pripadnicu suprotnog pola bez nekog seksualnog konteksta, mada mislim da se to u nekim godinama preraste, tamo oko 40-te
d)ne znam sta je to, ali to valjda postoji neka kategorija daj sta das, debela sa dlakavim i krivim nogama, a meni zapalo to vece, samo nemoj da ortaci saznaju pasce bruka, mada ne bave se ti svime

Back