pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.038
imam od notara papir al sam izgubiomora to on da potvrdi inače nisi zamenik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam od notara papir al sam izgubiomora to on da potvrdi inače nisi zamenik.
nisam ni ja gadljiv to jest ona je fina čista gospođa, samo me ne radi, zanimljiva mi je ko prijateljska utakmicaNa DžejLo nisam gadljiv ko pojedinci
nisam ni ja gadljiv to jest ona je fina čista gospođa, samo me ne radi, zanimljiva mi je ko prijateljska utakmica
pa ne radi me ta cica i šta sad da radim jebgazašto si bre takav baksusz
Kako ti džejlo kao prijateljska tekma
Zar ti ne bi bilo drago da svima pričaš kak si se tuc sa Džej.. ne pričaj gluposti![]()
pustiga femkasezašto si bre takav baksusz
Kako ti džejlo kao prijateljska tekma
Zar ti ne bi bilo drago da svima pričaš kak si se tuc sa Džej.. ne pričaj gluposti![]()
I moju drugaricu što šeta kroz parkza 5 soma dolara ja bi i nju, i njenog tatu i mladjeg batu
i tog u parku sto skuplja lisceI moju drugaricu što šeta kroz park![]()
Prepoznala sam teOnu Lule i Noćnu moru o proleću. K'o da ga guraš u košnicu.
LepojkaDjurdja ovde.
Ne skrivam se. Banovale me neke frustrirane nedoj.... ženturače sa LjiS-a pa koristim jedan od 68 alternativnih naloga.Prepoznala sam te![]()
Samo znoj, pivo i beli luk. Kao naši dedovi.ne mora da znači, neki se perfemišu jer im je nekadašnja xz devojka poklonila nki predivan parfem na kojim misle da žene padaju.
Pa ipak, to što neko vonja za mene ne znači da predivno ne miriše za neku drugu. Mi se međusobno dozivamo i mirisima !
Ni ja se ne krijem da sam neko drugi, ali neću još da kažem ko sam jer me zanima ko će pogoditiNe skrivam se. Banovale me neke frustrirane nedoj.... ženturače sa LjiS-a pa koristim jedan od 68 alternativnih naloga.
Dzesika Alba?Ni ja se ne krijem da sam neko drugi, ali neću još da kažem ko sam jer me zanima ko će pogoditi![]()
Apsolutno NE sa sledećima:Ima riba koje ne bi, nema cene.
Koja je to za tebe?
ETA: Za ženske je pitanje "Koga ne bi ... nema para"