NBGD?!

• Začetnik teme Začetnik teme zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko nije ziveo na nbgd-u ne moze da ga gotivi, koliko mi, njegovi sinovi (i kcerke).
ja sam kao klinka zivela u paviljonima, a kao devojka u blokovima.
ziveo beli cement!!!
sad zivim preko mora, u zabariji, i veruj mi da mi pored pc-a stoji slika nbgd-a.

long live the spirit of new bgd!!!
zagore, hvala ti na temi!!!!!

:idea:
Novi Beograd!!!!!!!!!!!!!!! Pa,ja sam odrasla na N.Beogradu,iza starog Merkatora,a sad sam u daljini.Udine Italija.VELIKI POZDRAV SVIMA SA NOVOG BEOGRADA,A POGOTOVU AKO SU GODISTE 1966 KO JA.Sutaroska M

Sutaroska:
:idea:
Novi Beograd!!!!!!!!!!!!!!! Pa,ja sam odrasla na N.Beogradu,iza starog Merkatora,a sad sam u daljini.Udine Italija.VELIKI POZDRAV SVIMA SA NOVOG BEOGRADA,A POGOTOVU AKO SU GODISTE 1966 KO JA.Sutaroska M

PUNO POZDRAVA I TEBI :wink:
NBGD je "divno mesto za odmor"

Kefalo:
Pa sta vredi sto se ulaze kada ja nemam para ni da odem na more...Obaska pozdrav 4 Kebda

sta ce ti more imamo "medjicu"?
klopa u "duff" nehruova 51 je KRALJEVSKA....
ziveo nbgd i pozdrav svima koji su dobre volje
koristimo "kefalo" pijmo spricer! :wink:

Zdrawo Kebdo & ostali.Kako ste preziveli ovu kisu.Ja sam bas lepo pokiso.Sada cu da porastem i prerastem swu odecu koju imam.E sad da li da kupujem nowu ili da nosim kratko,inace nisam za onu werziju uz telo jer to dewojke ne wole.Weliki poz za NBGRD

Kefalo:
Zdrawo Kebdo & ostali.Kako ste preziveli ovu kisu.Ja sam bas lepo pokiso.Sada cu da porastem i prerastem swu odecu koju imam.E sad da li da kupujem nowu ili da nosim kratko,inace nisam za onu werziju uz telo jer to dewojke ne wole.Weliki poz za NBGRD

ma zalutao sam na beer fest u petak i POTOP,
u subotu sam zaglavio na nekoj odlicnoj zurci a i vreme je bilo kes.
ziveo nam NBGD :D

he nisam znala da imate republiku!!!Licno nisam dobro poznavala NVBG do pre neki dan ,cak mogu reci da sam imala totalno pogresnu predstavu o tome(samo beton i te gluposti)medjutim tamo ima sasvim dovoljno zelenila i sasvim dovoljno prostora za sve!!shvatila sam da je bolje ziveti tamo nego bilo gde u centru...jer onaj sljam koji sam ja videla dole -to je strasno...white trash na kub...na novom mozes da blejis gde zelis a ne moras da se trujes raznim sranjim koje nosi metropola a pored toga sasvim je snabdeven i nimalo ne zaostaje....Cak i oni blokovi 61,62-i su dobri za urbanisticke fotke ...deluju impresivno!!!!pozdrav NBGD!!! :D

Back