NBGD?!

• Začetnik teme Začetnik teme zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hate:
Espanol:
hate:
:evil: :evil: ggggrrrrrrrr.... taj glupi "deo grada" :!: :!: :!:
Može li to malo argumentovanije? Ili ti je rečnik ograničen na grrrrr...
naravno da nije ali i dalje je to najruzniji "deo grada" stvarno nemam nishta pozitivno da izjavim ali ajde necu ga ni preterano nacrniti....hah...whatever turns u on :lol: :lol: :lol:
Ti bas ne izlazis cesto iz svoje rupe jer si bio skoro na novom?

pazite da vas jedan dan ne oduva vetar tamo na novom bgd-u. iz licnog iskustva znam da je tamo zimi odvratno zbog vetrova a leti pakleno zbog betona.
jedno pitanje da nije hotel Jugoslavija u Zemunu?
pozdrav iz zemuna

Na NBG-u sam i jedini deo koji je dobar to je oko bulevara Mihaila Pupina (od Brankovog mosta do starog Merkatota). U blokovima sam i covek se stvarno navikne, ali necu vise da se navikavam i hocu da pobegnem u centar. Mnogo je razlicit trip kad zivis na NBG-u i u centru.

strani placenik:
Na NBG-u sam i jedini deo koji je dobar to je oko bulevara Mihaila Pupina (od Brankovog mosta do starog Merkatota). U blokovima sam i covek se stvarno navikne, ali necu vise da se navikavam i hocu da pobegnem u centar. Mnogo je razlicit trip kad zivis na NBG-u i u centru.
Zasto tako mislis...nije uopste tako lose kao sto pricas!

zivela sam na nekoliko lokacija na novom...i iako mu mnogo sta zameram(mnogo toga citavom bg,uostalom)npr ume da bude prljavo i ne volim sto gradsko zelenilo ne radi svoj posao :cry: ipak ga volim...moj je... :wink:

Tesko je za snalazenje samo prvih 10 godina :lol: .
Salim se!Ma nauci covek gde je koji blok...20 godina zivim na NBGD da ne znam kako bih sad zivela negde drugde...ima svoje mane naravno kao i svaki deo grada ali sto se tice opremljenosti,piramida,merkator,vero,maxiji...sve ti je na dohvat ruke.
Pozdrav komsijama! :wink:

zagor:
Ovako, vrlo je prosto. Svakom kome se ne svidja Novi Beograd i sve sto on nosi sa sobom, neka to zadrzi za sebe. Ja ga volim, takav kakav je, jer je moj i on mi je sve. Ako ima neko ko misli kao ja dobro bi dosao (la)!!!! 8) 8) 8)
Zagore jel si se predstavio kao zagor zato sto si zagoreo ili zbog onog nebrije iz romana?

zagor:
Ovako, vrlo je prosto. Svakom kome se ne svidja Novi Beograd i sve sto on nosi sa sobom, neka to zadrzi za sebe. Ja ga volim, takav kakav je, jer je moj i on mi je sve. Ako ima neko ko misli kao ja dobro bi dosao (la)!!!! 8) 8) 8)
Zagore jel si se predstavio kao zagor zato sto si zagoreo ili zbog onog nebrije iz romana?

zemun zakon:
zagor:
to je devojka, i ne dolazi vise na forum...
i nemoj da skreces sa teme...

Stoja:
Mozda je lep kraj,ali,secam se,par devojaka koje su samnom isle u srednju,katastrofa,pravi OLOS.Mislim da su iz 24,23. bloka...
Oni koji su sa Novog i idu samnom u školu su likčine nevidjene!Skroz su OK!Ne znam zašto,ali bač gotivim Novi!

Back