NBA 2k11

Denesis

Domaćin
Poruka
3.165
Da li zeljno iscekujete ovu igru, ja sam gledao trailere i cini mi se da je extra
Samo me zanima kakve se nba 2k igrice u cjelni, kakav im je sistem kontrola.
Je li bolje igrati na tastaturi ili na dzojstiku.
Nikad nisam igrao 2k nba dosad, pa me zanima je li teska za nauciti?

2k2, 2k11?
niej lakse jednostavno napsiati 2011 xD

Pa brate, tako se zove igrica :)

Sto se tice zahtjeva, tu sam osiguran,
Nego zanima me jesu li komande teske/komplikovane, koliko ih ima u odnosu na nba live 08.

Ja igram na dzojstiku. 4 dugmeta su ista, ona glavna, samo sto je sut levo dugme, dok je u NBA Live-u desno :), ali sve moze da se podesi. Na dzojstiku imam jos 4 pomocna dugmeta, i to su mi brzo trcanje, direktno dodavanje, brzi tajm aut i postavljanje u odbrani, ali sve se da namestiti. Kazem ti, nije nista tesko, niti komplikovano, ima ih slicno kao u Live-u.

Dosta dugo sam igrao NBA 2k10 (i jos ponekad opikam po koju utakmicu) :)
Gledao sam trejlere, 2k11 obecava... itekako ^^
Novinu ce predstavljati i legendarni timovi (tipa Bulls-i iz '96 sa sve Jordanom na celu - napokon da i on bude u igri).
Uskoro izlazi!

Ne znam za tebe ali meni je tesko ici gore, dole, lijevo, desno na dzojstiku, na tastaturi je to mnogo lakse
dok s druge strane ostale poteze mogu brze uraditi sa dzojstikom,
Npr. kad igram odbranu u nba live 08, skoro je nemoguce je igrati dzojstikom, uvijek te igrac prodje.

Hm..tek sam sada video..ko hoce linkove neka mi salje pm. Zna li neko koliko kosta ps3 dzojstik ? Igram nba na tastaturi, ali driblanje je moguce samo na dzojstiku, donekle slican slucaj sa pesom, mada tamo i moze.

Hm..tek sam sada video..ko hoce linkove neka mi salje pm. Zna li neko koliko kosta ps3 dzojstik ? Igram nba na tastaturi, ali driblanje je moguce samo na dzojstiku, donekle slican slucaj sa pesom, mada tamo i moze.

Da ti nije mozda pp iskljucen ili neces da odgovoris? Ja sam ti poslao vec 3 poruke.

Zanima me ima li uopste dzojstik za pc na kojem se mogu istovremeno koristiti i analogne i obicne komande, posto u nba 2k11 za dribling trebaju ove?

Ma daj kako ruzno odradjen ovaj template za forum, nisam ni video, sry obojici :(

Poslao sam vam linkove, napisao i koji program, bas je za [MU] najbolji.
Moze bilo kakav dzojstik ali mora da ima analog, jer bez analoga nema 80% finti. ps3/xbox su provereni.

Ja igram na tastaturi, uglavnom imam vecu ocenu od C+, sutiram, po neki ulaz, polozim, solidna odbrana i igrivo je..ali kad pogledas sta komp radi oko tebe na tvoje asistencije, izgubis volju :)

p.s Sad sam imao utakmicu sa 26 poena, 3 skoka 2 asistencije, igrac meca. Jedna fora..sacuvas igraca u odbrani, kad lopta ode na drugu stranu i primetis da se sprema igrac za sut, trci ka protivnickom kosu, ako omasi dobijas loptu na drugom kraju terena i samo polozis. Tako sam i nakupio 18 poena, jedna trojka, jedno slobodno ostalo sut. Oko 13min na terenu.

Poslednja izmena:
Igras li ti ikako 5v5 (kako se tu snalazis, je li komplikovano igrati odbranu i napad)?

Nisam probao 5v5 :) Jer je onda tu potpuno bez driblinga, smori brzo..bar iz one prve utakmice sa Jordanom sam stekao takav utisak iako sam odigrao samo do poluvremena (2x5min). Odbrana, nije bas laka, nije ni nesto komplikovana, zavisi od protivnika.
Eto malo gameplay-a od malopre, poslednji minut sa klupe, igrac utakmice i konferencija.

Instalirao sam igricu i moram reci da je extra odradjena, sve detalji su max.
I malo je reci da je komplikovana, ako je nba live bila voznja biciklom onda je nba 2k11 voznja svemirskog broda, 10000000 opcija u napadu i odbrani(treba to sve skontati :()
Btw mazi koje sve driblinge mozes raditi, ja samo crossover i hesitation :(?

crossover tako sto drzis LF1 i pritiskas gore ili dole, hesitation tako sto drzis LF1 i lijevo-desno.
Ali problem je sto ja imam dzojstik sa analogom, ali mi ponovo nece oni specijalni driblinzi iz trka, iza ledja, okret, poluokret i dr.
Javi kad dobijes dzojstik pa da vidim mozes li ti to uraditi. :)

Ps. steta sto ne mogu koristiti d-pad za kretanje istovremeno sa analogom za driblanje, jer mrzim se kretati pomocu analoga i brzo se rasklima.

Poslednja izmena:

Back