NBA 2k11

Yeah, probao sam sve zivo, odlicno radi, trazio sam tutoriale po youtube-u celo popodne :) U svakom slucaju igram My Player uglavnom, tako da u pocetku i ne mogu sve da uradim jer nemam dovoljno skill poena.

Jordan Challenges mod, jel radi to cudo ? Procitao sam da moram da budem ulogovan na 2k accaunt da bi se snimilo to sto odradim, ili ipak radi ?

Ne ne moras radi sve ok, a nakon sto predjes Jordan izazove, otkljucavas nesto become a legend tipa gdje dobijas Jordana kao rukija i njega igras kao u my playeru.
Samo mnogi su se zalili da je taj my player mod bugovit, da se igrica zamrzne cesto, da se nesto ne moze ni sacuvati itd....

Pa ono je nemoguce ***.. Postignem 63-i poen (u prvom challengu "Arrive") u poslednjoj sekundi, ali mi falilo jos 3 asistencije :( Imao sam 57% suta iz igre..i sad kontam ostace ova dva objectiva kao odradjeni pa mogu iz pocetka samo da postignem vise od 63 kad ono sve moram ponovo..i ne mogu da promenim minutazu za cetvrtine, po 8min su..aaa

Ok, konacno prvi challenge pao

Poslednja izmena:
Hehe igranje sa Jordanom je milina :)
Ne svidjaju mi se oni tereni kod kojih je obiljezena i evropska i nba linija za 3 poena.
Btw ako nadjes negdje na netu najnoviji patch posalji link, jer u tom patchu mnogo toga je ispravljeno :)7

Koju si tezinu namjestio za jordan challenge?

Poslednja izmena:
Zasto mi izlazi u sred igrice? Kad god da udjem u nba 2k11 igram 5 min i izadje mi u windows.
Konfiguracija mog kompa je:

Procesor :AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+2.21 GHz
Ram memorija: 512 mb ddr2
Grafika: ATI Radeon HD 2600 PRO, 512mb

P.S. Ja mslm da je zbog ram memorije, ali na njihovom sajtu kazu da je minimum memorije za igranje ove igrice potrebno 512 mb. Zato mi nije jasno...???

Da potrebno je 512mb minimum, ali ti to ne mozes nikako imati, posto sam windows, antivirus, torrent i hiljadu drugih programa zauzima ram memoriju(znaci od tih 512mb mozda ti je slobodno 300 do 400mb), Meni je 1,5gb rama zauzeto stalno (imam 4gb inace).

Poslednja izmena:
Može li nekako da se podesi da ne pokuša svaki put kad startujem igru da se poveže sa 2K Sports? Pošto ionako svaki put piše "no longer compatible online".

Back