NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@neko_novi,KAKO IDE BESE?Wade nije zasluzio poziv,najgori je igrac,najvise ima izgubljenih lopti?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:BOZE,KO SVE NE PISE NA OVOM FORUMU...

Prvo, ja sam ti izneo CINJENICE, koje su dokumetovane u vidu statistike, uostalom videcemo ga u predstojecoj NBA sezoni. Drugo, igraci poput Reja Alena ili Vinsa Kartera pre su zasluzili poziv u odnosu na Vejda. I konacno, ko je rekao da je najgori igrac?

Olajdžuvon i Juing u Kući slavnih

Košarkaši Hakim Olajdžuvon i Patrik Juing uvršteni su u petak u američku Kuću slavnih.

Osim dvoje centara izabrani su i trener i bivši igrač Pat Rajli, bivši igrač Edrijan Dantli, vlasnik NBA ekipe Detroit Pistons Bil Dejvidson, tv voditelj Dik Vitale, kao i koledž trener Keti Raš. Olajdžuvon je najveći deo svoje karijere proveo u Hjuston Roketsima, sa kojima je osvojio i dva NBA šampionata, postigao je 27.000 poena i imao 13.747 skokova i 3.830 blokada.

"Odrastajući u Nigeriji, ništa nisam znao o košarci. Imao sam karijeru iz snova", rekao je Olajdžuvon.

Juing je bio dugogodišnji rival Olajdžuvona, a njegovi Njujork Niksi nisu uspeli da pobede Roketse u finalu NBA lige 1994. godine. On nikada nije osvojio NBA titulu, ali jeste dve zlatne olimpijske medalje. Karijeru je završio kao najbolji strelac Niksa.

Pat Rajli je bio trener Juingu u Njujorku, a osvojio je četiri titule kao trener Los Anđels Lejkersa i još jednu s Majami Hitom.

126121823448c22f1658059938452564_big.jpg

Jedna veoma lijepa vijest...ko ih nije gledao, mnogo je propustio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back