NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Srle samo ce doci jedna ``lepa`` utakmica u kojoj ce da puknu...i to je to...kakva titula bre:mrgreen:

@nick Nijesam ja rekao prije da Ajverson i Dankan treba da zamjene igrace vec kada bi Ajverson imao oko sebe igrace kao sto je imao Dankan osvajao bi titule...to ne znaci da treba oko sebe da ima Parkera, Djinobilija, Horija, Tomasa...vec neke igrace u njihovom rangu i pravilno rasporedjene po pozicijama...znaci umjesto dobrog pleja(Parkera) ili beka(Djinobilija) neki sjajan centar...i onda bi osvajao titule...
Ali svejedno sve je to ako i dako...a od toga nema nista...takodje ne vjerujem da je Ajverson predodredjen da je sjajan igrac ali da ne moze da osvoji titulu...mislim da samo treba neke stvari oko tima da se poklope...i bice sve mnogo drugacije!

@Tema San Antonio ne igra smornu kosarku ali jasno je da je leprsavija igra Golden Stejta, Finiksa i Denvera...

To je samo bljesak... Nisam pratio sve te utakmice u kojima su pobeđivali ali verovatno se u nekoj lomilo pa su imali sreće da na kraju prelomi u njihovu korist... Slažem se sa GRIZZLY-jem da će da dođe neka utakmica gde će da puknu i onda sve po starom... i kakva crna titula :rolleyes:

Denver strpao Sijetlu 168 poena (naspram Sijetlovih 116) i postavio rekord za ovu sezonu u broju poena... Pomislio sam da su Ajverson i Karmelo dali svaki po 50 poena, ali niko nije dao više od 30... a Kembi postigao tripl-dabl - 13p 15s 10a. Osmorica igrača iz Denvera dali dvocifren broj poena. Bilo je i 55 razlike za Denver a Sijetl nijednom nije vodio. Svaka čast, "Nagetsi".

To je samo bljesak... Nisam pratio sve te utakmice u kojima su pobeđivali ali verovatno se u nekoj lomilo pa su imali sreće da na kraju prelomi u njihovu korist... Slažem se sa GRIZZLY-jem da će da dođe neka utakmica gde će da puknu i onda sve po starom... i kakva crna titula :rolleyes:

Denver strpao Sijetlu 168 poena (naspram Sijetlovih 116) i postavio rekord za ovu sezonu u broju poena... Pomislio sam da su Ajverson i Karmelo dali svaki po 50 poena, ali niko nije dao više od 30... a Kembi postigao tripl-dabl - 13p 15s 10a. Osmorica igrača iz Denvera dali dvocifren broj poena. Bilo je i 55 razlike za Denver a Sijetl nijednom nije vodio. Svaka čast, "Nagetsi".

Sto posebno dobija na znacaju kada se uzme u obzir da je Kembi igrao samo 26 minuta!;)

Orlando je stigao do 5. uzastopne protiv Klivlenda...veoma dobra partija!
Hornetsi su oduvali Cikago...i udaljili ih od plej-ofa...
Juta je protiv Toronta stigla do 18. uzastopne pobjede kod kuce!
A Seltiksi su u gostima ipak pobijedili San Antonio...iako su Spursi imali 10 razlike prije pocetka zadnje cetvrtine...

Pa,Orlando se resio jedne velike bede od prosle sezone i eto,sad su ljudi sa pravom treci :D
A za Hjuston....Svakako da verujem da ce ih i San Antonio i Finiks izbaciti,ali rezultat je vredan paznje!

Da ta beda nema možda inicijale D.M.? :lol:

Ali mene je još više začudilo kad su prodali Frensisa... mislio sam, sad će totalni sunovrat... kad ono maestralno odigraše finiš sezone i od tima na dnu tabele zamalo ne uđoše u plej-of! Da je ranije počeo taj njihov procvat tačno bi i ušli.

Bogami, na ovom Zapadu ima dosta "klackanja" i tu se, čini mi se, do zadnjeg dana neće znati ko će biti prvi, ko drugi, treći i tako dalje. Stvarno se ne usuđujem da prognoziram ni ko će ući u plej-of s koje pozicije, ni ko će dokle dogurati, a ni ko će osvojiti prsten.

Pa si gledao ti neku utakmicu te sezone?

Nažalost nisam, spominjao sam da nemam ni kabl ni satelit. Znam da Enter nešto daje ili je davao, ali ko za pakost ni njega ne hvatam. Zato se nadam da će B92 početi ponovo da prenosi mečeve, ili da može nekako preko neta da se gleda.

U poslednje dve-tri godine samo je jedna utakmica Orlanda bila na našoj televiziji i to protiv Filadelfije kada je Ajverson postavio rekord karijere po broju poena, valjda 60 poena ili tako nešto... Bedak, zar ne? Jedanput imam priliku da gledam omiljen mi klub i gledam kako im Ajverson strpava šest banki :-(

Francis je igrao 20 minuta po utakmici,Nelson ga je vec isterao iz petorke,a procenat suta mu je bio katastrofa...Pre bi rekao da je tu Njujork ponovo najebao velikim ugovorom...

Pa znaš da je za Njujork karakteristično da pravi takve velike ugovore a rezultata nigde. Prosto je neverovatno da toliko popularan klub, s toliko love i svim ostalim postiže tako slabe rezultate. Poslednji put je bio, čini mi se, šampion negde '70-ih, a sve što je od tad uradio je bilo ono finale '99 protiv San Antonija.

Bila je anketa sa pitanjem "Šta mislite od koga će Hjuston da prsne" i velika većina, pa i ja, rekli smo "Od Bostona". I tako je i bilo.

Mada ja ne kapiram otkud to da je Boston postao baš toliko dobar?! Mislim, jeste da su angažovali dva sjajna igrača, pored jednog kog su već imali, ali opet... Pa i drugi timovi su se pojačavali sjajnim igračima pa im rezultati nisu tako naglo skočili (najsvežiji primer je Denver, doduše on ne stoji tako slabo na tabeli, ali slabije od Bostona)... Mada možda već sledeće sezone Boston ne bude više toliko štrčao (kažem samo možda)... Ne verujem ni da mogu da pucaju na titulu... Stići će verovatno do finala Istoka, moguće i do finala cele lige, ali mislim da prsten ide u ruke nekoj zapadnoj ekipi. Kažem samo "mislim", ne tvrdim kategorično, ipak se vi ljudi bolje razumete u NBA nego ja, uz to ste u prilici i da gledate utakmice, ja samo iznosim svoje mišljenje.

BTW whatever happened to Marauder??? Nema ga već neko vreme ni na ovom pdf a ni bilo gde drugde.

Naši sinoć prosečni, a Hjuston se vraća u normalu :)

@Daky: nije stvar u tome što su ti igrači sjajni, već je bitnije što su all-round. Denver isto ima sjajne igrače, ali nemaju fleksibilnost - tačno znaš šta radi AI, šta Karmelo, kako igra martin a kako Kembi. U Bostonu svi mogu sve, svi su dugo bili vodje svojih timova, Pirs i Garnet su triple-double igrači, Alen je ultra iskusan. Što je najbolje, nema sujete, nema borbe za statistikom, kako da ne uspeju?

Po meni ekipa koja moze da osvoji titulu a niko je ne favorizuje jeste New Orleans...oni su sinoc vratili u normalu Hjuston...90-69
Kris Pol je super star...i on me stvarno impresionira! He`s my pick!:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back