Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
Vodio je Boson,tu nema mnogo price,proveri ako mi ne verujes...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha...Pa to sam i napisao,da je vodio Boston i Njujork u svojoj karijeri...A da nije trenirao neki nba tim odnosilo se na vreme posle Bostona...

To je samo bljesak... Nisam pratio sve te utakmice u kojima su pobeđivali ali verovatno se u nekoj lomilo pa su imali sreće da na kraju prelomi u njihovu korist... Slažem se sa GRIZZLY-jem da će da dođe neka utakmica gde će da puknu i onda sve po starom... i kakva crna titula :rolleyes:
Denver strpao Sijetlu 168 poena (naspram Sijetlovih 116) i postavio rekord za ovu sezonu u broju poena... Pomislio sam da su Ajverson i Karmelo dali svaki po 50 poena, ali niko nije dao više od 30... a Kembi postigao tripl-dabl - 13p 15s 10a. Osmorica igrača iz Denvera dali dvocifren broj poena. Bilo je i 55 razlike za Denver a Sijetl nijednom nije vodio. Svaka čast, "Nagetsi".
Pa,Orlando se resio jedne velike bede od prosle sezone i eto,sad su ljudi sa pravom treci
A za Hjuston....Svakako da verujem da ce ih i San Antonio i Finiks izbaciti,ali rezultat je vredan paznje!

Pa si gledao ti neku utakmicu te sezone?
Francis je igrao 20 minuta po utakmici,Nelson ga je vec isterao iz petorke,a procenat suta mu je bio katastrofa...Pre bi rekao da je tu Njujork ponovo najebao velikim ugovorom...