NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I da...jos treba dodati da je San Antonio uspio da napravi trejd...Poslao je Brenta Berija i Frederika Elsona u Sijetl i jos su dali pika za 2009. u zamjenu za Kurta Tomasa...Ekipe sa Zapada su bas pocele da se pojacavaju...to su izgleda pripreme za ``Teski`` Plej Of Zapada ali vjerovatno i za Boston mada ja ne vjerujem da ce Boston da igra u finalu...
Prije ce tu biti Detroit ili Klivlend ili mozda nepredvidivi Orlando...mada ne znam kada ce se kompletirati Vasington(oni su bomba!)...Arinas ce bez problema da im drzi casove na istoku:mrgreen: to je ``nula`` koja najvise vrijedi!;-)

I da...jos treba dodati da je San Antonio uspio da napravi trejd...Poslao je Brenta Berija i Frederika Elsona u Sijetl i jos su dali pika za 2009. u zamjenu za Kurta Tomasa...Ekipe sa Zapada su bas pocele da se pojacavaju...to su izgleda pripreme za ``Teski`` Plej Of Zapada ali vjerovatno i za Boston mada ja ne vjerujem da ce Boston da igra u finalu...
Prije ce tu biti Detroit ili Klivlend ili mozda nepredvidivi Orlando...mada ne znam kada ce se kompletirati Vasington(oni su bomba!)...Arinas ce bez problema da im drzi casove na istoku:mrgreen: to je ``nula`` koja najvise vrijedi!;-)

hah...0...imposible iz zero...xD
Najjache mi je bilo,kad sam chitao njegovu biografiju...njegov cale je trenirao neki klub....a nije ga pushtao da igra jer je bio mnogo mali...Gilbert predje u drugi klub..sledecu tekmu Arenas 16poena protiv cala....xD..unishtio ih...

'Bem li ga,svi znamo da je LeBron sjajn igrac,to niko ne moze da porekne.Samo mi jako smeta sto pokusavaju ocajnicki da naprave od njega novog Dzordana,a to nisu usplei ni sa Penijem,ni Hilom,ni Kobijem...A po meni,LeBron je pre igrac tipa Medzik Dzonson,mada malo jaci sto se tice poena.

Tako je od pocetka njegove karijere.Nije on tu nista kriv,on igra sjajnu kosarku,ali medijima valjda ocajnicki treba novi idol za masu.I te ruki sezone je da je pravde,Karmelo morao da bude MVP rukija.Ali nije to prvi put.Pre 20 godina isto tako je bilo kad je Juing dobio naziv naj Rukija a objektivno nije bio najbolji.

Klivlend je poslao u Cikago Drua Gudena, Lerija Hjuza, Senona Brauna i Kedrika Simonsa...za uzvrat su dobili Dzoa Smita i Bena Valasa i pika iz druge runde za 2009. godinu...
Posto je trejd bio izmedju 3 ekipe i Sijetl je omastio brke...dobili su Adriana Grifina iz Cikaga...
Mozda sada malo mrdne Cikago...ali bice interesantno vidjeti kako ce ovo da utice na Klivlend...sada imaju 2 velike zvijezde...LeBron-a i The Beast-a i Dzoa Smita kao podrsku...ovo daje jos vise sirine LeBronu ali s kime ce sada da igra meni nije jasno...barem ce centarski biti jaki...:roll: a on ce da daje po 40-50 poena po utakmici:lol::lol::lol: i eto titula ode u Klivlend:lol::lol::lol: (vjerovatno su tako razmisljali)
jer po meni Ilgauskas, Valas, Smit, Gibson, Pavlovic, Snou, Marsal su jedna veoma komicna ofanzivna ekipa...ali dobro...mozda smatraju da ce Kralj Dzejms moci sve da lomi:mrgreen:

Jos jedan manje bitan trejd obavili su Hjuston i Minesota...
U Hjuston je stigao Dzerald Grin a u suprotnom smjeru je otisao Kirk Snajder i novac...
Hjuston je inace povezao 10. pobjedu...nije im bilo tesko protiv Majamija...

Klivlend je poslao u Cikago Drua Gudena, Lerija Hjuza, Senona Brauna i Kedrika Simonsa...za uzvrat su dobili Dzoa Smita i Bena Valasa i pika iz druge runde za 2009. godinu...
Posto je trejd bio izmedju 3 ekipe i Sijetl je omastio brke...dobili su Adriana Grifina iz Cikaga...
Mozda sada malo mrdne Cikago...ali bice interesantno vidjeti kako ce ovo da utice na Klivlend...sada imaju 2 velike zvijezde...LeBron-a i The Beast-a i Dzoa Smita kao podrsku...ovo daje jos vise sirine LeBronu ali s kime ce sada da igra meni nije jasno...barem ce centarski biti jaki...:roll: a on ce da daje po 40-50 poena po utakmici:lol::lol::lol: i eto titula ode u Klivlend:lol::lol::lol: (vjerovatno su tako razmisljali)
jer po meni Ilgauskas, Valas, Smit, Gibson, Pavlovic, Snou, Marsal su jedna veoma komicna ofanzivna ekipa...ali dobro...mozda smatraju da ce Kralj Dzejms moci sve da lomi:mrgreen:

sve mogu da prebolim..Ali gde Hjuza bre....bash je u formu..shteta..
Bena nikad nisam preterano gotivio...ni kad je igrao u Detroitu...mnogo vishe sam gotivio Princa i Rip-a...
Eventualnu podrshu Jamesu u napadu mogu da pruzhe Ilgauskas i Gibson...on zna ponekad da eksplodira...to za 40-60 poena po tekmi je mozhda i tachno..ali uz neku povredu King-a,nemaju chemu da se nadaju...

Gibson i Ilgauskas su dobri ofanzivni igraci...Mada ne znam da li to klivlend hoce da igra sa dva klasicna centra u petorci?Tesko ce da se nose sa ekipama koje imaju agilne igrace na poziciji 4...
Dobar trejd za Houston,Green je mlad i talentovan...

U svakom slucaju ce biti zanimljivo videti kako ce Klivlend igrati. Ako Valasa stave na 4. bice dominantni u skoku. Grizzly je u pravu kada kaze da ocekuju da Dzejms igra sam u napadu. Nisu ovi ostali bas antitalenti, ali u svakom slucaju se na njih ne moze osloniti. Jedino ako Marsal ne pocne da ubacuje po 12 trojki na mecu :)

Dobro,nije taj Ilaguskas toliki anti talenat..mada nije ni preterano ekstra igrac.Sta fali da daje 12,13 poena po mecu,eto samo to?

Znate,mozda previse pravim poredjenja sa naj ekipom Ciakga,ali pazite ovo-Dzordan 30 poena,Pipen 21,Kukoc 14,Harper 10,Rodman 6,Longli 8 po mecu.To je skoro 90 poena po mecu od najboljih sest igraca. Dodaj tu da sa klupe uvek imas ponekog ko ce da pogodi i eto ti ekipe.Mislim da nijedna ekipa en mzoe da se osloni samo na jednog ili dva igraca.

U prevodu : Da bi Klivlend bilo sta uradio,mora da racuna i na ostale igrace,ne samo na LeBrona.Ili da se stvarno nadaju da LBJ daje 50 poena po mecu :D :D :D

Nisam obratio paznju da su dali Marsala. Procitao sam da ga je grizzly pomenuo pa nisam ni obracao paznju. U svakom slucaju, ne bi im ni on sa svoja 3.5 poena po mecu pomogao! Jedino ako ih skok ne izvuce.

Mora se dodati da je prilikom ovog trejda Klivlend dao i Marsala i Njubla Sijetlu...a da su u Klivlend stigli jos Voli Serbijak i Dilont Vest iz Sijetla...
Ovoga nije bilo u cikaskim novinama...nijesu bas temeljni...:roll:
Bio sam u Sarajevu nekoliko dana momci pa nijesam stigao ovo da dodam...

Sada kada ovo znamo Klivlend izgleda bolje kada je u pitanju napad...mada nijesu se proslavili u zadnjim utakmicama...
Moze se jos pomenuti katastrofa Feniksa protiv Detroita...30 razlike za BadBoys-e...

I evo slike pridoslica u Cavs-e:smile:
group_080223_250.jpg

Lebron Džejms postao najmlađi igrač koji je postigao 10.000 poena... za petsto dana je zeznuo Kobija Brajanta :)

A Nju Orleans opet pobedio Finiks... četiri puta se sastajali i sva četiri puta "Stršljenovi" slavili... ako se nekim slučajem ova dva tima sastanu u plej-ofu biće interesantno videti 'oće li se Finiks trgnuti

Vala u pravu si..nema tu mnogo sto sta,imas Stojakovica u postavi i aj zdravo :D

A za LeBrona...Videcemo da li ce stici Kobija po tome za koje vreme ce postici 20 000 poena.Ako se neko seca Kobija u prve 3 godine u NBA,on je bio samo super talenat,koji nikako nije usao u stos dok nisu sutnuli Edija Dzonsa.Eh nikad necu zaboraviti taj Plej Of,prva sezona Kobija i Ajversona...Ajver vec NBA zvezda,rusi rekorde po broju meceva sa preko 40 poena,a Kobi,mrsavi i skocni celavko,pobednik u zakucavanju :D I dodje Plej Of,Del Heris ga ubacuje pri kraju meca, i on kralj 3 lopte zaredom-AIR BALL! Ali posle...I gle sta postade od njega :D

Srle,Bryant i Jones su odigrali bogami celu sezonu zajednu,s tim da su Jones povredio u pocetku na par utakmica,a tu je Kobe dobio sansu.Te godine su na all-star utakmici igrala 4 igraca Lakersa,Shaq,Kobe,Jones i Van Exel...Tek su posle sutnuli ovog...Cini mi se da Ajveson nije igrao play-off te sezone...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back