NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece biti za vrh,ali ekipa za play-off.

Hjuston koji je 9 na zapadu,bio bi 4 na istoku.Tu se vidi kolika je razlika.

Dejvid Stern hoce da napravi evropsku diviziju u NBA sa 5 evropskih klubova.Igrali bi normalno 82 utakmice,pa play-off(ako prodju) i borba za titulu.Klubovi bi najverovatnije bili u Londonu,Rimu,Madridu,Berlinu(gradovi sa velikim dvoranama).To bi bilo lepo, ali ja mislim da se to nece dogoditi.

Evropska Divizija se nikad nece na napraviti,a po meni,ni ne treba.Ipak je to USA nacin igre,a mi treba da gajimo nas nacin,evropski. Dalje,ranije se smatralo sa avionima koji ce biti bolji od Kondora,moci mnogo brze prelaziti razdaljine,ali onda se i tu stalo,jer su svi takvi avioni povuceni iz upotrebe.

Od Euro Divizije nece biti nista i tako treba da ostane.

Ako to naprave,naravice najvecu mogucu glupost. To se jos nece dogoditi,velike su vremenske razlike i putovanja traju predugo.Pogledajte sa te strane.Zato nece skorije da se pokrene ta ideja,sem u mislima obozavalaca NBA i nekim ludim Sternovim zeljama :D Kad izmisle teleportaciju kao u Zvezdanim stazama,onda vec mozemo da pricamo ;)

Bice to 5 novih klubova i igrace se po principu da dodju ovi iz usa pa se izredjaju sa svima pa ovi odu tameo pa opet redaljka...Znaci Ne bi to bilo putuju ceo dan pa odigraju jednu utakmicu i brisi nazad jer tada ne bi imalo smisla putovati.Ipak jeste cimanje u odnosu na samu Ameriku,ali opet ako procene da je dobar profit bice,ako ne odlozice za srecnija vremena.

Ma nema sanse ljudi! Vremenska razlika od 6 do 8 sati nije uopste za zezanje + oni bi tako morali da rade 4,5 puta godisnje,sto nije normalno.To da se desi treba izmisliti neki novi Konkord koji leti 2 maha
i da im das dan ili dva da se telo navikne na vremensku razliku.O da,i da ne zaboravim,treba jos mnogo sto sta da se promeni u Euro kosarci da bi bili konkurentni NBA. Mnogo stvari treba da se desi.

Stvarno,gde je covek,nestao je a lica zemlje....Auh...

Ono klubsko takmicenje,to je OK,,kao u fudbalu...Ali Liga..No way! O tome govoore od 96,govore is ada,ali nema sanse.I bilo je pre 7,8 godian niz razloga zbog kojih je to neizvodljivo.Ni tada niasm verovao u to,ne verujem ni sada.

Upravo tako.Ako ne udju u Hall OF Fame,bilo bi sramota.I jedan i drugi su bili kraljevi igre,Olajuwon najjaci centar u poslednjih 20 godina,medju pet svih vremena,a Junig je bio najjaci centar koji je igrao van reketa,i pored velike snage koju je imao.

Jesu,mada je po meni ipak Hakim bio malo bolji,malo,ali bitno je! A da je imao bolje saigrace,da,narocito u periodu kad su i on i Juing bili na vrhuncu karijere.Posle je mozda Juing imao bolje saigrace,ali on vise nije bio kadar da ih odvede do kraja.Steta za Juinga,ali mislim da vise od onoga sto je uradio u karijeri i nije mogao.Pored Bulsa na Istorku vise se i nije moglo.A i IStok je tada bio mnogo kvalitetniji od Zapada,tesko je tu moglo da se probije do finala....Jos sto su oni stalno naletali na Bulse i eto ti...:D

Jadna Atlanta.....
:D:D:D

Pa jeste, mislim na Čembrlena baš zato što ga nisam gledao a ima monstruoznu statistiku. Ako kažem "Hakim je najbolji centar svih vremena" odmah će njih desetorica da mi pomenu Vilta iako ga ni oni nisu gledali (ista priča i sa Bil Raselom). Što se ostalih tiče, Džabar, Robinson, Juing, Š(r)ek, Zo, Sabonis - svi su bili neverovatni ali je Hakim bio neverovatniji:)

ALL STAR 2008
pobednik u zakucavanjima je Dvajt Hauard iz Orlando Medzika
160104407147b7ede8ebcc0310800532_big.jpg

Pored pobedničkog zakucavanja koje će ući medju "klasike" ( naskok sa obe noge skoro sa linije penala, posle dodavanja Nelsona o parket), Hauard je izveo i jedno vrlo interesantno zakucavanje pasom od table, ali iza koša...
Da nije bilo Hauarda, igrač Minesote Džerald Grin "lagano" bi odšetao kući sa novom titulom. Grin je u saradnji sa MekKantsom takodje "iskreirao" nekoliko drugačijih zakucavanja ( gašenje svećice na kolaču koji se nalazio na obruču...)
.
kakvo zakucavanje :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back