polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
hehee... odlicno je... ako ovo "bacanje" mozemo nazvati zakucavanjem... kakogod- najvise mi se dopao (takodje dwight-ov) "alley oop samom sebi"- od zadnji deo table + windmill! :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strava klipovi!!hehee... odlicno je... ako ovo "bacanje" mozemo nazvati zakucavanjem... kakogod- najvise mi se dopao (takodje dwight-ov) "alley oop samom sebi"- od zadnji deo table + windmill! :shock:

Dzejson Kapono - odbranio titulu !Ko je pobedio u trojkama?
Ajde neko da postavi link sa Stojakovicem!

Hmmm.Cek,cek...Sek je jedan...Od ostalih..Mislim da vise nema igraca.Meloun se povukao,Dreksler,Stokton,Meloun,Barkli,Pipen,Dzordan,Olajdzuvon,Robinson,Juing...Malin isto...
Sem ako ne racunas da Pipen jos malcice pika basket po Svedskoj,da Medzik ne odigra poneki basket sa Medzik Starsima,onda mislim da je definitivno ostao samo Sekil![]()

Znaš šta, to pitanje je kontroverza jer AI nikako nije 185 po tvrdnjama više reportera koji su ga intervjuisali - max 180cm.Ajverson je visok 185 cm...Da je visok 177,to bi znacilo da je nizi od Scoonia Pena,a priznaces da to zvuci nerealno.
) 41poen najveceg a najpoznatijeg sebicnjaka u ligi...Ajverson je daleko iza u toj kategoriji;-)