NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehee... odlicno je... ako ovo "bacanje" mozemo nazvati zakucavanjem... kakogod- najvise mi se dopao (takodje dwight-ov) "alley oop samom sebi"- od zadnji deo table + windmill! :shock:
strava klipovi!!
moram da priznam - vrlo originalna zakucavanja, ovakva nikad nisam video !
ono od iza table je stvarno neverovatno !
a i pobednicka stvar sa supermenom jee no comment :)

Naravno, oduševljen sam što je baš moj favorit osvojio takmičenje u kucanju, mada ovo sa Supermenom kao da je više bacio loptu u koš... I naravno, žao mi je što Stojaković nije okitio trećom titulom najboljeg trojkaša. Moram da priznam da je njegov nastup - 15 poena i eliminacija u prvom krugu - razočaravajuć. Mislim da ćete se složiti sa mnom da je bio slabiji no što se od njega očekivalo

ovo sa Supermenom je bilo sa dvije ruke tako da se tesko moze ocekivati bolje kucanje sa te daljine...
Grinovo kucanje sa kolacicem je bilo bas lijepo...Ali Hauard je zasluzio bez pogovora...
A Kapono je prica za sebe...sto se tice trojki...
Pol je pokazao da mu nema ravnog u igri za plejeve...

Hmmm.Cek,cek...Sek je jedan...Od ostalih..Mislim da vise nema igraca.Meloun se povukao,Dreksler,Stokton,Meloun,Barkli,Pipen,Dzordan,Olajdzuvon,Robinson,Juing...Malin isto...

Sem ako ne racunas da Pipen jos malcice pika basket po Svedskoj,da Medzik ne odigra poneki basket sa Medzik Starsima,onda mislim da je definitivno ostao samo Sekil :D

Taj izbor Šeka u 50 najboljih bio je problematičan jer on tada nije bio dokazan igrač, jednostavno bio je dobar ali mlad i nije trebalo da ga uvrste u to društvo. Od '96 nas deli 12 godina tako da je teško da i teoretski ima još nekog, a nema ;).

Pobjeda Istoka 134-128
MVP je LeBron Dzejms 27 poena, 8kokova, 9 asistencija ali mozda je i zasluzniji za pobjedu Rej Alen sa 28 poena...jer je uspio da napravi preokret u zadnjim minutima...Dvajt Hauard 16p, 9s, 3as...
Na drugoj strani Kris Pol 16p, 14as...Brendon Roj 18p, 9s, 5as...Karlos Buzer 14p, 10s...Karmelo Entoni 18p, 7s i Ajverson 7p, 6as, 4ukradene...

Ovo je prva ALl Star utakmica posle cini mi se 15 godina koju uopse nisam gledao...Jednostavno me nije interesovala.

A za Dzoka Mada Faka,nemoj molim te da s evraca..Ja njega mnoooogooooo volim,ali ne bih voleo da ga gledam kako ga pretrcavaju mladji igraci i tome slicno..Ipak je on za mene bio i ostao-vanzemaljac :D :D :D

Hmmm.Cek,cek...Sek je jedan...Od ostalih..Mislim da vise nema igraca.Meloun se povukao,Dreksler,Stokton,Meloun,Barkli,Pipen,Dzordan,Olajdzuvon,Robinson,Juing...Malin isto...

Sem ako ne racunas da Pipen jos malcice pika basket po Svedskoj,da Medzik ne odigra poneki basket sa Medzik Starsima,onda mislim da je definitivno ostao samo Sekil :D

Nije Svedska,nego Finska.

Konacno je zavrsen trejd oko Kida8-)
Dalas je dao Divina Herisa, Desaganu Diopa, Trentona Hasela, Moa Agera, Kita Van Horna, 2 pika na draftu i nesto novca a zauzvrat Nju Dzersi je dao Kida, Malika Alena i Entoana Rajta...
Ovaj trejd se ne bi nikad dogodio da je vlasnik Dalasa Kjuban cuvao Nesa i htio da mu produzi ugovor...ovako je izgubio dobre igrace, pare, pikove za veoma slican tip igraca...
Ko nema u glavi ima u dzepu:mrgreen:
Jos jedan dobar trejd u zadnje vrijeme(cisto da se nesto mijenja)...glavna zelja Dalasa je da vec ove godine osvoje trofej...ne bih rekao ali dobro8-)

Nocas se moze izdvojiti odlicna partija Denvera u kojoj su porazili Boston 124-118...Sjajno vece Ajversona28p,9as,7sk i citave petorke Denvera a Kembi je stigao cak do 9 banana...na drugoj strani uzrok prvog poraza Bostona protiv ekipa sa Zapada je vjerovatno katastrofalna partija Garneta(svega 4 poena)...
Go Iverson! Only The Strong Survive!;-)

Ajversona,koliko god ga ne voleo zbog uglavnom sebicne igre,zbog makar jedne stvari moram mu odati priznanje-a to je da covek od 177 cm,kako kaze vlasnik Filadelfije,moze svako vece da igra na tom nivou protiv grmalja oko sebe.Za to mu stvarno svaka cast.Jos samo da je malo bio pametniji tokom karijere...Mada i ovako ako bi se glasalo za 10 naj igraca u poslednjih 10 godina,on bi bio tu.

Dzejson Kid se vraca kuci da zavrsi karijeru...Eto tako nekako bi ja sve to izkomentarisao.Ispratio sam celu njegovu profi karijeru,divio se od prvog dana,i bas mi je drago sto ce opet sa Telicima pokusati da uradi nesto.Samo,ovaj put je ekipa mnooooogo jaca nego daleke '94-te.A on je dobar kao i uvek!Veliki,veliki igrac...Steta sto je i on,kao i Ajverson,bez titule.Jednostavno,obojici se nije dalo ;)

Kada je bio draftovan,na zvanicnoj listi pickova bio je zaveden kao igrac visine 6,1,a to je otprilike 187cm...Sada je zaveden kao 6,0,odnosno 183 cm...
Upravo sam odgledao all-star utakmicu.Hajde to sto vise nije zanimljiva kao pre,nego cinjenica da je Lebron dobio titulu MVP me ubija u pojam.Izgleda da ja i ti ljudi koji su odlucivali ko ce biti MVP nismo gledali isti utakmicu.Stvarno je imao odlicnu statistiku,ali cetvrtu cetvrtinu je dobio Ray Allen i samo Ray Allen.Covek dao 3 trojke kada se lomilo,od toga jedna sa 8,5 metara!Jos komentator kaze da je Lebron dobio tu titulu zato sto je resio utakmicu svojim potezom u zadnjoj minuti.Znaci katastrofa...

Ljudi,oni od Lebrona prave isto sto u Realu prave od Raula...Silovano najboljeg igraca svih vremena.Bar to pokusavaju.Ali ne verujem da ce im uspeti.Pa kad je bio ruki,bolji je bio Karmelo,ali morao je Lebron da dobije nagradu.Slicna prica i sada.

A za Ajversona,opet kazem,ne pricam napamet.Ako tako kaze vlasnik Filadelfije,sto mu se ne bi verovalo?A i kad ga pogledas malo bolje,sto da ne?Pa Divac je u Srbiji bio 212,a tamo je odjednom bio 216,pa kako? :D :D :D

LeBron je stvarno dobar igrac...i ti svasta pricas Srle...
Na All-Star utakmici LeBron je napravio razliku koja je bila nedostizna za Zapad...ali su je zahvaljujuci Polu i Roju i publici istopili...a onda je krenuo Rej Alen da pomogne timu da se vrati na staro...kucanje LeBrona je bilo strava jer je prosao pored jednog igraca i zakucao pored dva centra i to kucanje je donijelo izjednacenje a po statistici Rej Alen nije imao nista osim poene...mene takvi igraci ne mogu da impresioniraju...onda ce ubrzo roboti zaigrati kosarku(samo im nastelujemo sut i dobacimo im i oni su MVP-jevi)
Igrac zasluzuje titulu MVP-ja po svemu sto uradi u toku utakmice a ne sto je uradio u toku 4 minuta...Rej Alen je imao poene osim toga je ``Tabula rasa``...
Cemberlen kao najveci skorer ikad nije imao samo poene...vec skokove i banane...
Rej Alen se samo posvetio sutu! To mi se kod njega ne svidja!
LeBron je kompletan igrac...
@Srle Karmelo je stvarno zasluzio MVP titulu tada...u medjusobnom skoru Entoni razbija Dzejmsa ali je u sjenci...mislim da je razlog zasto mu to ne smeta i nikad javno o tome ne prica zato sto su veoma dobri drugovi! Inace je ocigledno da Entoni nije nista gori(samo je mozda ruzniji...a izgleda da je to bitno...pf!)

Boston je opet izgubio sada od potpuno raspolozenog Golden Stejta...Mislim da je problem u Garnetu iako je imao dobru partiju 17p, 15s, 5bl (povreda trbusnih misica...oni se rijetko povrijedjuju ali to je uzas povreda)
Izgubio je i Finiks od Lejkersa...O`Nil je imao problema sa faulovima a Finiks je imao problema sa Brajantom( valjao bi im Merion po tom pitanju:mrgreen: ) 41poen najveceg a najpoznatijeg sebicnjaka u ligi...Ajverson je daleko iza u toj kategoriji;-)
I utakmica koja je obiljezila vece...Nju Orleans - Dalas 104-93
Kid na jednoj strani 8p, 6s, 5as i 3uk i 6 izgubljenih lopti...
A na drugoj strani IZVANREDNI Pol 31p, 5s, 11as, 9uk i samo jedna izgubljena lopta...
Pol izrasta u najboljeg plejmejkera lige...poceo je redovno da dobija u medjusobnim duelima ostale plejmejkere...mislim da ce on biti igrac koji ce da uzdigne NBA ligu svojim igrama tj. karijerom...jos jedan ``maleni``:mrgreen:
Cini mi se da svakim danom rastu sanse Nju Orleansa kada je u pitanju titula!
Mozda se i Stojakovicu posreci...da ovog puta bude pravi King!:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back