polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
hehee... odlicno je... ako ovo "bacanje" mozemo nazvati zakucavanjem... kakogod- najvise mi se dopao (takodje dwight-ov) "alley oop samom sebi"- od zadnji deo table + windmill! :shock: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strava klipovi!!hehee... odlicno je... ako ovo "bacanje" mozemo nazvati zakucavanjem... kakogod- najvise mi se dopao (takodje dwight-ov) "alley oop samom sebi"- od zadnji deo table + windmill! :shock:

Dzejson Kapono - odbranio titulu !Ko je pobedio u trojkama?
Ajde neko da postavi link sa Stojakovicem!

.
.

Hmmm.Cek,cek...Sek je jedan...Od ostalih..Mislim da vise nema igraca.Meloun se povukao,Dreksler,Stokton,Meloun,Barkli,Pipen,Dzordan,Olajdzuvon,Robinson,Juing...Malin isto...
Sem ako ne racunas da Pipen jos malcice pika basket po Svedskoj,da Medzik ne odigra poneki basket sa Medzik Starsima,onda mislim da je definitivno ostao samo Sekil
 ..gledacu reprizu...
..gledacu reprizu...

Znaš šta, to pitanje je kontroverza jer AI nikako nije 185 po tvrdnjama više reportera koji su ga intervjuisali - max 180cm.Ajverson je visok 185 cm...Da je visok 177,to bi znacilo da je nizi od Scoonia Pena,a priznaces da to zvuci nerealno.

) 41poen najveceg a najpoznatijeg sebicnjaka u ligi...Ajverson je daleko iza u toj kategoriji;-)
 ) 41poen najveceg a najpoznatijeg sebicnjaka u ligi...Ajverson je daleko iza u toj kategoriji;-)