- Poruka
- 48.007
Znate, momci, ovde u mojoj okolini skoro niko ne prati NBA, zato mi je drago što sam se uključio u ovaj forum između ostalog i što mogu do mile volje da diskutujem o američkom basketu s vama... :wink:
Pa sad, možda sam malo i subjektivan, ali malo je preterano reći da je tim katastrofa. Usuđujem se da kažem da bi solidno igrali i da Hauard nikada nije došao u ekipu, ali da su imali (i/ili zadržali) nekog od igrača njegove klase.
A zašto kažeš da ništa nije uradio u karijeri? Bio je čini mi se 2000. igrač koji je najviše napredovao, najbolji strelac 2002/2003, njegovi dresovi su išli ko alva (i sâm imam jedan, naravno Orlandov)... ne mora da se naosvaja prstenja ili tako nešto da se kaže da je nešto uradio.
Ja znam da je Zapad kvalitetniji od Istoka, i to ne sporim, ali ti smatraš da je ekipa koja je 10. na Zapadu bolja od 3. na Istoku?
Ovde se slažem s tobom. Orlando je još 2005. draftovao onog Španca Vaskeza koji nikako da zaigra za njih, možda (ali samo možda) on može da bude taj "kolega centar" samo da najzad dođe u NBA
I slažem se da spoljna linija oscilira. Ja sam se bojao da će biti kao prošle sezone: da igraju sjajno do nove godine i da posle počnu da naglo gube, ali na sreću nije bilo tako. Dobro, pad u igri i rezultatima se primetio, ali sva je prilika da neće kao prošli put jedva ući u plej-of sa osme pozicije, već da će (ja bih voleo) s neke 3, 4. ući i dobiti lakšeg protivnika.
Daky,nisam nislio na prvog pika,njihov centar je odlican..mislio sam na drugog pika kog su preuzeli od Detroita nakon dve godine![]()
![]()
A pravo da ti kazem,i sa ovim prvim pikom se do sada nisu proslavili.Ali to nije njegov problem.On je decko odlican igrac,to sto je ekipa katastrofa-pa,jedan igrac ne cini tim.To je ono sto sam pricao,ne moze covek da dovede jednog igraca i da rastura.Pa kad je Ciakgo svojevremeno doveo MJa isto su bili ekipa za prvo kolo Plej Ofa i nista vise.Dzabe im Dzordan kad je ostatak bio slab.E kad su na sledecem draftu doveli Horesa Granta,pa na sledecem Skotija Pipena...Pa iscupali iz naftalina Kartrajta i B.J.-a...Eto ti petorke za sampionsku titulu![]()
Pa sad, možda sam malo i subjektivan, ali malo je preterano reći da je tim katastrofa. Usuđujem se da kažem da bi solidno igrali i da Hauard nikada nije došao u ekipu, ali da su imali (i/ili zadržali) nekog od igrača njegove klase.
Pa i taj Megrejdi...Nije ni on nesto uradio u karijeri za ovih 10 godina,mozda i jace...Sjajan igrac,naravno,tu nema price,ali njegove ekipe su uglavnom bile ispod proseka.Sta vise,mislim da je Hjuston najbolja ekipa u kojoj je igrao a ta ekipa je trenutno 10.na Zapadu,sta vise reci?
A zašto kažeš da ništa nije uradio u karijeri? Bio je čini mi se 2000. igrač koji je najviše napredovao, najbolji strelac 2002/2003, njegovi dresovi su išli ko alva (i sâm imam jedan, naravno Orlandov)... ne mora da se naosvaja prstenja ili tako nešto da se kaže da je nešto uradio.
Ja znam da je Zapad kvalitetniji od Istoka, i to ne sporim, ali ti smatraš da je ekipa koja je 10. na Zapadu bolja od 3. na Istoku?
Orlando ima najvise prostora za napredovanje...Nisu se proslavili jos,ali Howard ima 22 godine...Mozda kada bi imao kolegu centra kao sto je,na primer,spominjani Brown,tada bi reket Orlanda bio jako cvrst,a spoljna linija je vec sada jedna od boljih u ligi(mada mnogo osciliraju)
Ovde se slažem s tobom. Orlando je još 2005. draftovao onog Španca Vaskeza koji nikako da zaigra za njih, možda (ali samo možda) on može da bude taj "kolega centar" samo da najzad dođe u NBA
I slažem se da spoljna linija oscilira. Ja sam se bojao da će biti kao prošle sezone: da igraju sjajno do nove godine i da posle počnu da naglo gube, ali na sreću nije bilo tako. Dobro, pad u igri i rezultatima se primetio, ali sva je prilika da neće kao prošli put jedva ući u plej-of sa osme pozicije, već da će (ja bih voleo) s neke 3, 4. ući i dobiti lakšeg protivnika.
prokomentarisaću i ja ponešto, vidim da na ovoj temi ima stalnih "posetilaca": ti, nick, marauder, nikoj, mika_23... ako sam nekog izostavio izvinjavam se...