NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Merion je draftovan 1999. tad je i Artest...jel moguce da je Bender bio ispred Meriona? KUKU...sramota!
@nick taj katastrofa draft je bio 2000. ...taj se lako pamti...tad je bio 1.pick Kenion Martin:lol: ali taman je i bio najbolji:lol::lol::lol:

To je bilo za ocekivati.Sada,bs nikako.Sto kaze covek,za Majami bi bilo najbolje da ne odigraju nikako i da se nadaju prvom piku na draftu ove godine.

E sad, vi ljudi bolje pratite i poznajete istoriju NBA od mene: pretpostavljam da se nije često dešavalo da neki tim odigra sezonu katastrofalno, zatim bira prvi ili drugi na draftu, a onda s tim igračem da ne napravi baš nikakav napredak? Ne znam da li ćete se složiti sa mnom, ali čini mi se da u poslednje vreme, posebno na zadnja dva drafta, nešto i nije bilo mnogo istaknutih igrača.

Poznati ucesnici Slam Dunk Contesta.
Gay
Moon
Green
Howard

Koji Hauard? Dvajt, Džuan, neki treći...?

Pa znas kako,nije da nije..Ako malo bolje pogledas,ima igraca,samo je pitanje ima li trenera koji ce od njih da naprave igrace.

A inace za ono tvoje pitanje...U poseldnjih desetak godina,petnaest,znam da je bilo intresantnih izbora.Pazi,ti moras da imas u perspektivi dobru ekipu,pa dovedes jednog vrh igraca sa drafta + tredjdom dobijes nekoga ili potpises free agenta...Ima tu milion stvari.

No,da ti akzem.Kad je Minesota uzela Garneta,prve sezone i nisu bas profitirali,covek je davao 10.8 poena,mada se vdielo da ce biti igracina.Opet,kad su on,Marberi i Gugliota poceli da igraju kako treba,bili su kadar za - prvo kolo Plej Ofa.Nista vise.

Sa druge strane imas primer San Antonija.Ljudi su razbijali,onda povrede Son Eliota+Dejvid Robinson u autu i sta sedesilo?Ekipa sa najgorim skorom u Ligi i dobise Tim Dankana!Sledece sezone su imali najveci obrt u Ligi u istoriji..Koji su takodje oni drzali desetak godina pre toga,kad im je dosao Robinson.
Opet,imas primer Klipersa i milion pikova iz prvih pet koji nikad nista nisu uradili-najvise zbog vlasnika koji je inace prodavac zemlje i stanova,pa tako radi i u klubu.Kupi jeftine igrace pa ih skupo proda,pametan covek,pravi profit :D
Eto imas i primer bas Orlanda koji sa drugim pikom nista nije uradio ;)

Konacno,doalzimo do Majamija i ove sezone...Koliko god Sek bio mator,ipak je to Sek,imace sledece sezone i zdravog Vejda.Uz par pametnih poteza Peta rajlija na trzistu,i jedan super pik-eto njih opet u sampionskom pohodu.Bez zezanja,Istok je ionako katastrofa.

Marauder,ti is svojevremeno rekao da ce Bullsi i Miami u play-off,bez obzira na los start.Tesko...

Za Bullse jos ima nade, ali je Heat gotov.

Mislim da glavni razlog lose igre Bullsa zeli u tome da se P.J. Brown penzionisao. On je celu svoju karijeru bio nezamenjiv pod kosem.

A trade sa Hornetskima od pre neku godinu je bio katastrofalan potez jer eno Chandlera rastura u New Orleansu. Bullsi su na Ben Wallace bacili ogromne pare.

Ja se sve isto mislim da ce Miami da cilja na prvog pika.Sa Beaslyem na cetvorci i iskustvom O,Neala,pa i zdravim Wadeom,to je ponovo jaka play-off ekipa.A za Roya sam ubedjen da ce biti velika zvezda,igra jako zrelo za svoje godine,u stvari,bas me cinjenica da se nije napalio kao ostali igraci sa velikom slobodom u njegovim godinama iznenadjuje

Pa znas kako,nije da nije..Ako malo bolje pogledas,ima igraca,samo je pitanje ima li trenera koji ce od njih da naprave igrace.

A inace za ono tvoje pitanje...U poslednjih desetak godina,petnaest,znam da je bilo intresantnih izbora.Pazi,ti moras da imas u perspektivi dobru ekipu,pa dovedes jednog vrh igraca sa drafta + tredjdom dobijes nekoga ili potpises free agenta...Ima tu milion stvari.

No,da ti kazem.Kad je Minesota uzela Garneta,prve sezone i nisu bas profitirali,covek je davao 10.8 poena,mada se vdielo da ce biti igracina.Opet,kad su on,Marberi i Gugliota poceli da igraju kako treba,bili su kadar za - prvo kolo Plej Ofa.Nista vise.

Pa tako je i Mekgrejdi počinjao... u debitantskoj sezoni najveći utisak je ostavio kad je jednom istovremeno šutirao slobodno bacanje i zavezivao čvor na učkuru... :D onda je došao u Orlando i voila!

Eto imas i primer bas Orlanda koji sa drugim pikom nista nije uradio ;)

Konacno,dolazimo do Majamija i ove sezone...Koliko god Sek bio mator,ipak je to Sek,imace sledece sezone i zdravog Vejda.Uz par pametnih poteza Peta rajlija na trzistu,i jedan super pik-eto njih opet u sampionskom pohodu.Bez zezanja,Istok je ionako katastrofa.

A koji to drugi pik Orlanda? Misliš na prvi pik?

A šta rekoste, koji Hauard će biti na takmičenju u kucanju?

Daky orlando,si cuo nekad za Brandona Roy-a i Duranta?Za 4 godine oni ce biti medju prvim imenima lige...

Nisam čuo, ali 'ajde upamtiću ta imena pa da vidimo...

Daky,nisam nislio na prvog pika,njihov centar je odlican..mislio sam na drugog pika kog su preuzeli od Detroita nakon dve godine :D :D :D
A pravo da ti akzem,i sa ovim prvim pikom se do sada nisu proslavili.Ali to nije njegov problem.On je decko odlican igrac,to sto je ekipa katastrofa-pa,jedan igrac ne cini tim.To je ono sto sam pricao,ne moze covek da dovede jednog igraca i da rastura.Pa kad je Ciakgo svojevremeno doveo MJa isto su bili ekipa za prvo kolo Plej Ofa i nista vise.Dzabe im Dzordan kad je ostatak bio slab.E kad su na sledecem draftu doveli Horesa Granta,pa na sledecem Skotija Pipena...Pa iscupali iz naftalina Kartrajta i B.J.-a...Eto ti petorke za sampionsku titulu :D

Pa i taj Megrejdi...Nije ni on nesto uradio u karijeri za ovih 10 godina,mozda i jace...Sjajan igrac,naravno,tu nema price,ali njegove ekipe su uglavnom bile ispod proseka.Sta vise,mislim da je Hjuston najbolja ekipa u kojoj je igrao a ta ekipa je trenutno 10.na Zapadu,sta vise reci?

Orlando ima najvise prostora za napredovanje...Nisu se proslavili jos,ali Howard ima 22 godine...Mozda kada bi imao kolegu centra kao sto je,na primer,spominjani Brown,tada bi reket Orlanda bio jako cvrst,a spoljna linija je vec sada jedna od boljih u ligi(mada mnogo osciliraju)

Boston je odlican...kakva su misljenja o Clevlendu? LeBron igra odlicno,ali mogu li opet do finala....ja bih licno voleo ali realno tesko da ce uopste proci drugu rundu playoffa a mozda cak ni prvu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back