NBA 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobi Denver Portlanda u gostima. Odgledao sam tu utakmicu kao na iglama, jer mi je sve nešto bilo u glavi kako će ova budala Nurkić (nakon one objave na Tviteru sa džamijom Ante Pavelića) da pokuša da gadno povredi Jokića i možda mu okonča karijeru. Srećom se to nije desilo...
 

EzczN23XIAgK9Bb
 
Poslednja izmena:
Evo danas Pau Gasol imao jednu zapazenu partiju u pobedi Barse protiv Andore u spanskoj ACB ligi sa 16 poena (6/10 sut iz igre), 8 skokova i po 1 asistencija i blokada za 22 minuta i tako bar donekle licio na onog starog Pau Gasola na kakvog smo navikli svih ovih godina.
Mislim da generalno Pau Gasol kada bi jos neko vreme bio makar na nekom relativno pribliznom nivou na kakav smo navikli od njega da bi mnogo znaci i spanskoj reprezentaciji i Barseloni ili gde god bude igrao.

 
Poslednja izmena:
Inace sto je interesantno ako je sudeci po tim glasovima i ako ostane ovako ove sezone najbolja petorka lige bila bi: Kari/Lilard, Doncic, Janis, Embid i Jokic, znaci 4 stranca u idealnoj petorci na kraju sezone, sto je nekadbilo ono nezamislivo i u domenu naucne fantastike.
 
Ako misliš na All-NBA First Team mislim da ne mogu biti dva centra u prvoj petorci, tj. dva igrača na istoj poziciji. Dakle, ili Embiid ili Jokić.

Zanimljivo kako je Kahwi Leonard pao u drugi, pa i treći plan. Da li zato što se ne trudi dovoljno ili je naprosto njegov vrhunac prošao...Mislim da se od njega ipak malo više očekivalo.
 
Ma ko ti to rekao , mogu bez problema da budu dva centra u prvoj petorci , mislim nigde pri izboru za te petorke bilo da se radi o idealnoj NBA petorci, Ol'Star petorci ili idealnoh petorci recimo Evrolige ili nekog velikog reprezentativnog takmicenja kao sto je Mundobasket, Eurobasket ili OI nisu sad striktni sto se tice pozicija i da moraju svi striktno da budu poredjani od 1 do 5, tako da vrlo verovatno ce Embid i Jokic biti u idealnoj petorci kao centarski par.

Sto se tice Kavai Lenarda on ove sezone ima u proseku 25,5 people, 6,6 skokova i 5,1 asistenciju po utakmici , ono statisticki ima odlicnu i jednu od boljih sezona , ono prvi je strelac ekipe , tako da ne bi rekao da je pao u neki drugi ili treci plan , iako mozda na momente deluje malo indisponirano jer je vec igrao u dve sjajne ekipe San Antonio i Toronto i sa obe je bio sampion a sad nekako imam utisak da ni on sam bas ne veruje mnogo da bi nesto slicno mogao da ponovi i sa Klipersima uprkos ulaganjima i ambicijama kluba, ono u Kliperse je dosao vise samo da bi igrao u svom rodnom gradu sto mu je bila velika zelja.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top