NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas se istim rezultatima zavrsile obe utakmice, zanimljivo! Moja omiljena serija Phoenix - LA veceras se igra, steta sto ne mogu da gledam jer na mojoj kablovskoj NIKO ne prenosi! Nadam se da ce Bryant da ih razbije, jer za mene je on bas CAR,FACA.......

Nije jos nista gotovo.To sto gube sa 2:0 nista ne znaci.Gubili ljudi i sa 3:1 pa prolazili dalje.Ja jos uvek mislim da Juta moze dalje.Sad idu dva meca tamo,i ako dobiju oba,sve krece ispocetka.Za Detroit ide sve po planu... :D :D :D

Houston nije bio bolji kao sto rezultat pokazuje. Utah je vodila (nekada i sa +8, +10) sve do zavrsnice 3. cetvrtine. Tada je Houston napravio seriju i stekao +12 cini mi se i posle toga Utah se nije vratila u mec.

A sto se tice Detroita, oni su se poigravali sa Orlandom, igrali su sa pola snage.

Pa i bio bi red...Obzirom da je Ejveri zeznuo nekoliko meceva na kraju,to bi verovatno bilo najbolje resenje. Ja bih voleo da MVP opet bude Stiv Neserovic,ali mislim da je Novicki ipak blizi nagradi. Bilo koji drugi igrac ako bude bio proglasen MVPjem bilo bi smesno.

Mega Ishrana,hahaahha... E ovo je dobro... :D :D No,za Chicago sve ide po planu kao i za Phoenix.Ocekivano i za Bob Hila,sad cekamo da i drugi Hil dobije otkaz,al ja u to ipak ne verujem.
I da,New Jersey dobija naredne dve!!!!

nema bre, sta mi radi bullsi dobijaju.
Mozda je razlog njihove pobede i razlog pobede finiksa taj sto oba tima igraju da kazem kolektivnu kosarku tj. niko ne daje 50 poena(kao kod LA Lakersa)ali zato svi igraci koji udju u igru ubace vise od 15 poena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back