turbo-ajvar
Aktivan član
- Poruka
- 1.851
upravu si, nista nije reseno ovom pobedom bullsa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Mustang428CJ:Zavisi od tima i od protivnika.
Ja sam u regularnoj sezoni placao $30 za Milwaukee - Boston (Boston jedan od najgorih timova u ligi) za najgora mesta i $50 za Milwaukee - Portland (Portland je jedan od losijih u ligi) za nesto bolje mesto (severna strana u donjem delu arene).
Za playoff ocekuj od $50 za najgoru sekciju do nekoliko stotina za najbolje sekcije (opet, zavisi od timova).
Vanjor:Mustang na utakmici Dall - GS da li je sudjenje uticalo na rezultat?13 razlike je bilo a posto nemam prilike da gledam rekao bih lagana pobeda.Da li su Warriorsi bili ravnopravni?
crni lepotan:hvala na obavestenju
znaci karte se krecu od 30 pa do nekoliko stotina
nije bas jeftino

Jel igrao Kobi?Citao sam da je u drugom mecu iskrenuo zglob.68Mustang428CJ:Pobeda Lakersa protiv Phoenixa 95:89
Phoenix vodi 2:1.
68Mustang428CJ:Utah pobedila Houston 81:67.
Houston vodi 2:1.
Ovo je dobro za Houston: Yao 26, McGrady 24, Battier 11, Alston 6 - ostatak tima 0.

Srlesrle:Steta sto ne gledah tu utakmicu..Ej ljudi,pa to je cudo,4 igraca samo poentirala???? Joooooooj sto nisam gledao mec...
Za Finiks...Ocekujem njihovu pobedu u sledecem mecu i kraj serije u Finiksu.
Vanjor:Jel igrao Kobi?Citao sam da je u drugom mecu iskrenuo zglob.

.Najjaca mi danas slika u novinama pise Beron Dejvis dobija iskljucujucu tehnicku a ono on drzi cetvoricu svojih da ne krenu na sudiju.