NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta ja kazem.

Istok:
Detroit Pistons - Orlando Magic 4:1
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:1
Toronto Raptors - New Jersey Nets 4:2
Chicago Bulls - Miami Heat 4:2

Zapad:
Dallas Mavericks - Golden State Warriors 4:0
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 4:2
San Antonio Spurs - Denver Nuggets 4:1
Houston Rockets - Utah Jazz 3:4

68Mustang428CJ:
A evo i playoff parova:

Istok:
Detroit Pistons - Orlando Magic
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards
Toronto Raptors - New Jersey Nets
Chicago Bulls - Miami Heat

Zapad:
Dallas Mavericks - Golden State Warriors
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers
San Antonio Spurs - Denver Nuggets
Houston Rockets - Utah Jazz
Исток:
Детроит, Кливленд, Њу Џерси, Мајами
Запад: Далас, Финикс, САС, Јута.

I meni, uzivanje ih je gledati (ali ni blizu uzivanje kao kad igra Utah Jazz u Salt Lake City, Utah :lol: ).

Mislim da je ceo tim sad oporavljen i da nema vise povreda. Sledece sezone, ako ostane ceo tim i trener, sigurno mogu korak dalje i boriti se sa Denverom i Lakersima za 6. mesto.

Sada u poslednjoj utakmici sastali se SA i Denver i bilo je 77:100 za Denver.SA igrao bez najboljih Dankana,Djinobili,Parker... i Denver bez AI,Entoni,Nene,Kembi...Pokazalo se da Denver ima jacu klupu.Pitanje je koliku ce to ulogu igrati u Play-off.

Сан Антонио је искусан до бола, играју ону смарачку-одбрамбену игру која ипак даје резултата. Лошији су него прошлих сезона, али тим који има Данкана никако није за потценити, плус Паркер, Ђинобили, Ори, Финли и много добар тренер. Ја их не симпатишем, али скидам капу за резултате.

Ja isto ne dajem Denveru velike sanse. 4:1 ili maksimalno 4:2 za San Antonio. 7 utakmica vidim jedino u seriji Houston - Utah. Bio sam spomenuo 7 utakmica i za Chicago - Miami, ali isto ne mislim da ce tu biti 7 utakmica. 4:2 za jedan od timova.

E neka Knicksi sledece sezone igraju pred praznom halom.Pa u NY hokej glavni sport.Ala su Rangeri odvalili Tresirse.Uvek sam govorio da su jedan od najjacih timova u NHL i kada ove sezone nisu drzali play-off poziciju.Vise sam ovaj tekst napisao cisto da razbijem monotoniju dok se u NBA ne dogadja nista.

Sutra 4 utakmice na programu. I najbolji deo - bice prenos svih.

Toronto - NJ
Chicago - Miami
Detroit - Orlando
Houston - Utah

Najveci problem meni predstavlja sto u isto vreme kada je Houston - Utah (po meni najzanimljivija serija) se vozi NASCAR trka.

Sta gledati ...

Pozdrav svim NBA fanovima, pisem prvi put i iz srbije sam i neznam bas za mnogo prenosa utakmica koje bi mogao gledati na TV-u a play off pocinje. Nisam bas ljubitelj igre vodecih ekipa na zapadu i voleo bih videti exploziju invidualaca bryanta ili iversona

Maselman je dobio otkaz zato sto se jednostavno nije snasao.Bice jos otkaza sigurno,medju ekipama koje nisu usle u Plej Of.A evo i moje proznoze za Plej Of:
Istok:
Detroit Pistons - Orlando Magic 4:0
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:2
Toronto Raptors - New Jersey Nets 3:4
Chicago Bulls - Miami Heat 4:3

Zapad:
Dallas Mavericks - Golden State Warriors 4:0
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 4:2
San Antonio Spurs - Denver Nuggets 4:2
Houston Rockets - Utah Jazz 3:4

Pa vi vidite :D

Al ce da se sladi onaj koji pogodi.Svi smo otprilike tu nesto slicno tipovali, ali kao sto je i logicno serija Chicago - Miami i Houston - Juta donosi sukobe misljenja.
Kod nas jedino ovaj Sport klub ako prenosi nesto, jer ostali nista ne daju.

Dallas - GS 4:1
Phoenix - LA 3:4 (nadam se navijam za lejkerse a imaju i Bryanta i trenera Fila)
San Antonio - Denver 3:4 (ne podnosim SAS)
Houston - Utah 4:3

Detroit - Orlando 4:1
Cleveland - Washington 4:1
Toronto - NJ 4:3
Chicago - Miami 3:4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back