NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srlesrle:
Maselman je dobio otkaz zato sto se jednostavno nije snasao.Bice jos otkaza sigurno,medju ekipama koje nisu usle u Plej Of.A evo i moje proznoze za Plej Of:
Istok:
Detroit Pistons - Orlando Magic 4:0
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:2
Toronto Raptors - New Jersey Nets 3:4
Chicago Bulls - Miami Heat 4:3

Zapad:
Dallas Mavericks - Golden State Warriors 4:0
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 4:2
San Antonio Spurs - Denver Nuggets 4:2
Houston Rockets - Utah Jazz 3:4

Pa vi vidite :D

Ti si nekako najrealniji. Osim Toronto - NJ gde ja verujem da ce Toronto pobediti 4:3.

Ето видиш да сам био у праву, а и Кид им је показао ко је татица, без обзира што је Картер доста тога усрао ;)

Hej ljudi,tek je prvi mec...nije gotovo dok se ne zavrsi! A istina je da UVEK iskusni timovi osvajaju prvenstva..Ne akzem da to moze Nju Dzersi,ali mislim da imaju dovoljno iskustva da "na foru" sto se kaze prodju Toronto ;)

Chicago nije iznenadjenje.Ja volim Hajnriha,ali Gordon kick ass kao i Deng.Ovaj tim Chicaga mozda ima snage da dodje i do Finala.Ali samo mozda!Ja navijam za njih i bio bih odusevljen da se tako nesto desi.da se malo pesnicki izrazim,da u Gradu Vetrova ponovo duvaju sampionski vetrovi :D :D :D

Sta ovaj Golden State radi Dallasu i to u gostima ... :lol:

97:85 za Warriors na kraju.

Sa ovakvom igrom Dallas stvarno nema sta da trazi. Ne verujem da ih Golden State moze pobediti 4 puta, ali sledeci protivnik ce biti daleko gori.

Vodeci sa zapada su se malo vise zaje.ali kad su mislili da su neke face, Sunsi su se izvukli ajoj sta im je Kobe radio u prvom poluvremenu, to je strasno, malo se ohladio u 3. cetvrtini ali nema veze bice valjda bolje. GO LA, GO DENVER!
Ja bi voleo Bryanta ili Iversona za MVP-a ali mnogi ih otpisuju. Moze i T-mac
Samo da ovi vodeci sa zapada ispadnu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back