NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da... Hoces to tvrditi i za LBJ-a ako od sledece sezone ode u Lejkerse (znamo svi zbog cega, naime kinte)?
Nikad dosta lapanja i skidanja kajmaka. Jebbiga, tako ti je to. Tako funkcionisu stvari u profesionalnom sportu. Seti se koja je frka bila oko Figa i Rela i Barse, pa cak onomad i kad je Milko presao u Partizan iz Zvezde. :mrgreen:

Ma da... Hoces to tvrditi i za LBJ-a ako od sledece sezone ode u Lejkerse (znamo svi zbog cega, naime kinte)?
Nikad dosta lapanja i skidanja kajmaka. Jebbiga, tako ti je to. Tako funkcionisu stvari u profesionalnom sportu. Seti se koja je frka bila oko Figa i Rela i Barse, pa cak onomad i kad je Milko presao u Partizan iz Zvezde. :mrgreen:

Valjda Durent nije prešao zbog novca, nego da bi igrao NBA na easy.
Koliko znam, najviše mu je mogla ponuditi Oklahoma.

Ne vidim zašto bih razmišljao o tome, to je prosto fakat, baš kao što isti svrab osjećam i ja :lol:

Paaaa....sumnjam da KD prati neki tamo peti ligament i komentarise ga na internetu, dok je obrnuto vec druga prica. Ali Boze moj, sto bi´ rek´o Ljuba Moljac...svi su oni hteli da budu sa mnom, pricale su kako su spavale sa mnom, ma sacuvaj Boze... :mrgreen:

Tebe svrbi, njega boli k*rac. Tvoja prednost: ti si anonimus, on je javna licnost. Samo cepaj, ako ti to daje satisfakciju u zivotu. ;)

Paaaa....sumnjam da KD prati neki tamo peti ligament i komentarise ga na internetu, dok je obrnuto vec druga prica. Ali Boze moj, sto bi´ rek´o Ljuba Moljac...svi su oni hteli da budu sa mnom, pricale su kako su spavale sa mnom, ma sacuvaj Boze... :mrgreen:

Tebe svrbi, njega boli k*rac. Tvoja prednost: ti si anonimus, on je javna licnost. Samo cepaj, ako ti to daje satisfakciju u zivotu. ;)

Pa je l' ga svrbi il' ga boli? :lol:
Samo ponovih glagol koji si ti upotrebio radi demonstracije istog principa kod svih ljudskih jedinki, a to je da se niko ne sjekira previše oko kritike ljudi čije mišljenje ne zarezuje ni 2%.

Isto stvar kao kada ti npr. kažeš za Džikića debeli (svakako od milošte, mada mu kritikuješ poznavanje košarke :lol:), pa onda spomeneš seljaka iz Mojkovca, Terzu, Čovketa, a znaš kako si kreativan kada njih spominješ.
Mislio sam da ih spominješ jer imaš neko mišljenje o njima tipa, ovaj je prevara od trenera i seljačina (kako sam nadimak kaže), ovi su krimosi koji kradu državu kroz fudbalski odnosno košarkaški klub...kad ono ne, ti u stvari nemaš mišljenje, nego satisfakciju :lol:
Pa lakše ti je onda da samo opsuješ, da se ne zanosiš sa pričom, može neko pomisliti da si imao...mišljenje.

Moram li na kraju uopšte spominjati da kod mene stvari tako ne funkcionišu?

P.S. Šta je uopšte tvoje mišljenje, kada se sumira, zbog čega je Durent prešao u GS?
P.P.S. Ako te je strah šta će Durent reći, ti slobodno na pp pošalji :(

Poslednja izmena:
Uskoro :mrgreen:

DB8ANQpVwAAQ24j.jpg:large

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back