NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U odnosu na ostale NBA centre i igrace definitivno Jokic deluje mnogo fizicki slabiji ali to kompenzira odlicnom tehnikom. Mislim da ce ga oni tamo za godinu, dve napraviti na zver bez obzira sto nema genetiku za to. Kad samo pogledam sadasnjeg Pekovica i onog od pre NBA to je nesto neverovatno u sta se pretvorio.

Sinoć sam bio na korak od toga da ih lansiram u orbitu, a sebe na Havaje na letovanje.......
Ne sećam se kada sam bio ovoliko blizu toga.
Da ne lažem, prošao sam opet dovoljno za jedno letovanje, ali kad pogledam propušteno, ovakve večeri nisu česte....

aaaaaaaaaaa.jpg

Na poluvremenu dao 10, posle ne može vola da ubode.......

bbbbbbbbbbbb.jpg

Leonard, na poluvremenu dao 21, ali umesto na 30 razlike da sedne na kklupu, on ostane u igri.da ne pričam kako je bio gripozan, zbog čega sam odigrao under.

cccccccccccc.jpg

Ovde su se svi složili.

dddddddd.jpg

Opet Leonard, i ovaj put Bledso.Na poluvremenu dao 10, posle ne može vola da ubode.......

U odnosu na ostale NBA centre i igrace definitivno Jokic deluje mnogo fizicki slabiji ali to kompenzira odlicnom tehnikom. Mislim da ce ga oni tamo za godinu, dve napraviti na zver bez obzira sto nema genetiku za to. Kad samo pogledam sadasnjeg Pekovica i onog od pre NBA to je nesto neverovatno u sta se pretvorio.

Pa bio je Pekovic zverina i pre nego sto je otisao u NBA, secam se jos u Partizanu dok je bio kao klinac , prosto je bilo nevidjeno da neko onako izgleda sa 20ak godina , Pekovic je sa onih crnogorskih brda, gorstak, jak ko zemlja.
Inace Pekovic je trenuto najtezi igrac u NBA i to je sve sama misicna masa.

Sto se tice Jokica, sad dal da nabaci masu ili ne , to je mac sa 2 ostrice, da nabaci masu verovatno bi malo izgubio na pokretljivosti i gibkosti, takodje vrlo verovatno bi malo promenio i stil igre, vise bi se 'rvao pod kosem i manje bi od njega gledali onakve bravure.
Inace Jokic je gotovo sigurno buduci All Star igrac i vrlo verovatno nas igrac koji ce ostaviti najdublji trag u NBA posle Divca i Stojakovica.

Pa bio je Pekovic zverina i pre nego sto je otisao u NBA, secam se jos u Partizanu dok je bio kao klinac , prosto je bilo nevidjeno da neko onako izgleda sa 20ak godina , Pekovic je sa onih crnogorskih brda, gorstak, jak ko zemlja.
Inace Pekovic je trenuto najtezi igrac u NBA i to je sve sama misicna masa.

Sto se tice Jokica, sad dal da nabaci masu ili ne , to je mac sa 2 ostrice, da nabaci masu verovatno bi malo izgubio na pokretljivosti i gibkosti, takodje vrlo verovatno bi malo promenio i stil igre, vise bi se 'rvao pod kosem i manje bi od njega gledali onakve bravure.
Inace Jokic je gotovo sigurno buduci All Star igrac i vrlo verovatno nas igrac koji ce ostaviti najdublji trag u NBA posle Divca i Stojakovica.

To bi bilo pogresno jer Jokic je igrac koji igra licem ka kosu, ima sut i kretnje, on treba da igra krilnog centra, tu do izrazaja dolaze njegovi kvaliteti. Nema potrebe da nabacuje masu i rve se pod kosem jer tu nema sanse protiv centara u NBA.

Mogao bi ali ne mora, generalno los ucinak Dalasa ne treba previse da nas zavara, ipak je to jedna kvalitetna ekipa, Novicki se vratio u ekipu i igra sasvim dobro, Deron Vilijams je takodje podigao formu, tu su i Dzej Dzej Barea, Harison Barns, Vesli Metjuz, Andre Bogut, Salah Medzri, Devon Heris, Set Kari, Dvajt Pauel, Nikolas Brusino, ekipa kojoj je po kvalitetu svakako mesto u plej ofu, kad se razigra moze svakog da pobedi, ali isto tako od svakog i da izgubi , takodje Cikago skroz nepredvidiva ekipa, i jos ne znam dal igraju bez Vejda i Mirotica.
Ono trebalo bi Cikago kuci da dobije, ali moze tu svasta da bude.

Nego nocas Jokicev rekord karijere, 30 poena i 15,16 skokova, stvarno postaje prava NBA zvezda.

Nego cujem da se veoma ozbiljno prica o prosirenju lige na jos 2 ekipe , i to u najskorijem periodu, zasad najozbiljniji kandidati da dobiju NBA timove su Meksiko Siti i Sijetl , a u igri je jos cini mi se i Lujvil.
U svakom slucaju bilo bi veoma interesantno videti meksicku ekipu u NBA, a kako stvari stoje skoro je pa sigurno da Meksiko Siti dobija NBA ekipu , nadam se da ce imati neko interesantno ime (mozda Aztecs ili tako nesto) i nadam se da ce imati najlepsi grb u ligi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back