NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Charger440+6:
Barcelona pobedila Philadelphiu sa 4 razlike, San Antonio pobedio Asvel sa 15 razlike.

Inace, NBA sezona pocinje za 3.5 sedmice. Postavicu novi topik o tome i izdvojicu ga.

Мислим да нема потребе за нов топик, може и овде да се настави да пише, прегледније и једноставније.

Orlando sam izostavio,Bullsi ce takodje dobro proci.Detroit je bez Bena Walasa ostao,naj boljeg odbrambenog igraca u NBA,tako da ne verujem da ce detroit dobro proci ove sezone.

A ko im je to toliko mator? O' Nil ce i sa 40 biti najdominantniji centar u NBA, Morning i Pejton su rezerve koje bi u svakom drugom timu bili starteri. O Vejdu ne treba trositi reci, Vilijams, Voker, Pozi i Haslem su jako svestrani igraci tako da im je i ove godine namenjen prsten. Izgubili su od Chikaga samo zato sto su ostali bez Burksa koji je dosao u Zvezdu ( prica se da ce njegovim putem krenuti i Shek) :) Pozz

Стојаковић веровали или не али чак 42 поена, што му дође рекорд каријере. Од тога дао је првих 20 поена за своју екипу, укупно 22 у првој четвртини.

Tokan:
Стојаковић веровали или не али чак 42 поена, што му дође рекорд каријере. Од тога дао је првих 20 поена за своју екипу, укупно 22 у првој четвртини.
A kad je Šarlot izjednačio na 5 minuta pre kraja, Peđa im sasuo još 11 ;), LOODO BURAZERE, LOODO

Auuu, a ja mislio da ima zaludjenika za NBA u nasoj zemlji, izgleda da sam pogresio. Jos uvek mi se niko nije javio, a meni zao da popunim ligu sa nekim strancima. Hteo sam da svi clanovi budu nasi...
Pooz svima i ajde javite se, bas mi je trulo da igram sa amerima, englezima...

P.S. Ne oduzima puno vremena, oko 15min nedeljno, samo koliko da postavis igrace koji ce ti igrati
P.P.S. Imaju extra statistike, ja sam se bas edukovao od kada sam poceo da igram

Kao što sam i najavio, Orlando Magic je otkrovenje u NBA, drže prvo mesto na Istoku sa skorom 11-4 a sinoć su naneli prvi poraz kod kuće najbolje plasiranom timu lige (Utah Jazz). Mladi su, pokriveni na svim pozicijama, pametno vođeni, a atmosfera je neverovatna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back