NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Darius Songalia potpisao za Washington Wizards.

Adrian Griffin potpisao za Chicago Bulls.

Roland Murray potpisao za Detroit Pistons.

Paul Pierce produzio ugovor sa Boston Celtics.

Alonzo Mourning produzio ugovor sa Miami Heat.

Joel Przybilla produzio ugovor sa Portland Trail Blazers.

Postoje sanse da Allen Iverson predje u Denver Nuggets dok bi u Philadelphia 76ers dobila Andre Miller i Kenyon Martin.

New Jersey Nets hoce LeBron James.

MekGrejdi i Ming nikad nece biti kao Sekil i Brajant, kako su ih uvek poredili jer niti je Ming na nivou Sekila, niti MekGrejdi na nivou Brajanta, bolje neka se oni usredsrede da dovedu jos nekog kvalitetnog igraca, a ne da zasnivaju igru na samo dva igraca, koji uzgred su uglavnom ozbiljnije povredjeni.

Mozda i hoce, jer je Ajverson pravi lider, ume sam da povuce ekipu ( kao sto je radio sa Filadelfijom do finala protiv Lejkersa) ali mu je uvek falio kvalitetan i dobar saigrac. Ming to jeste, ali pitanje je koliko Ajverson jos moze, jer je prilicno istrosen, vec par sezone igra prakticno sam u ekipi, igra uvek preko 35 minuta, daje isto toliko poena... Ipak i dalje mislim da za iole nesto ozibljnije svakoj ekipi trebaju bar 3-4 dobra igraca, ni Majami nista nije mogao prosle sezone, a ove je osvojio jer je doveo jos dva tri dobra igraca...

Realno Veber je polu-invalid, koji je najbolje odigrao u Sakramentu. Sada polu osakacen i sa egom slicnom Ajversonovom nikako se ne uklapa u Ajversonovu Filadelfiju. Ming bi se mnogo bojle uklopio jer on cuti i radi, ne prica puno ne zali se i najbolje godine su pred njim, Ja bih vise voleo da Ming ode u Filadelfiju ( mada sumnjam) jer volim igrace koji kroz celu svoju karijeru igraju u istom timu, i ne vucaraju se za minimalac i malu minutazu u velike timove samo zbog prstena. Ajverson je pravi vodja, i to je dosta puta pokazao. Mada mi se raspricasmo oko ovog trejda, a veliko je pitanje da ce ista biti od ovoga :)

Iverson je veliki potrosac lopti, a sut mu nije jaca strana. Secam se jednom pre nekoliko godina protiv New York Knicks je sutirao 2/21, i to je poceo utakmicu 2/3, a nakon toga 0/18.

Dobar je jedino 1 na 1, ali u sutu je tipican igrac koji forsira sut i kad ga hoce i kad ga nece i vazniji mu je individualna statistika nego tim.

Ok, ne slazemo sa ocigledno ali ajd ovako. U pravu si da je Ajverson veliki potrosac lopti, takav mu je stil igre. Realno nikada i nije imao igraca njemu pribliznog kvaliteta tako da i nije imao puno izbora, ima on puno isforsiranih suteva to stoji, ali vise puta je on odlucivao utakmicu nego sto ih je greskama gubio. On je pravi vodja, snosi rizike i preuzima odgovornost. Kada pogledas retko koji igrac koji igram "sam" u ekipi ima dobar procenat suta ( Brajant, Pol Pirs itd) jer ih protivnicke odbrane uvek udvajaju itd. E sad, posto nisam bas siguran dal ti hoces da kazes da je MekGrejdi bolji od Ajversona ili nesto drugo, ali eto moje misljenje je da bi tim trejdom vise dobio Hjuston, iako Filadelfija sada ima bolju ekipu od Hjustona.

Ne kazem da je McGrady bolji od Iversona, tu su negde obojica. Takozvane velike zvezde koje jedva imaju 40% sut iz igre.

Ali nazalost Americka publika to voli. Amerikanci vise vole da Carter sutira 1/10, ali da taj jedan sut bude neko dobro zakucavanje nego da sutira 10/10, a da svih 10 suteva budu obicni sutevi.

68Charger440:
Ne kazem da je McGrady bolji od Iversona, tu su negde obojica. Takozvane velike zvezde koje jedva imaju 40% sut iz igre.

Ali nazalost Americka publika to voli. Amerikanci vise vole da Carter sutira 1/10, ali da taj jedan sut bude neko dobro zakucavanje nego da sutira 10/10, a da svih 10 suteva budu obicni sutevi.

U pravu si, u potpunosti se slazem.

Trade planiraju uraditi Milwaukee Bucks i Portaland Trail Blazers.

U Portland odlazi Jamal Magloire dok u Milwaukee dolaze Steve Blake, Brian Skinner i Ha Seung Jin.

Portland izlazi kao veliki pobednik u ovom duelu. Magloire je bio nezadovoljan u Milwaukee i nalazi se u zadnjoj godini ugovora pa valjda Milwaukee zeli da ga se resi pre nego sto postane slobodan agent.
Trade takodje ima smisla. Milwaukee je nedavno ostao bez playmakera kad je T.J. Ford tradovan u Toronto tako da ce se za mesto playmakera boriti Steve Blake i Charlie Bell. Andrew Bogut ce biti prebacen na mesto centra dok ce mesto power forwarda popuniti Charlie Villanueva koji je dosao iz Toronta u trade za T.J. Ford.

Tokan:
Nazr Muhamed u Detroitu kao zamena za Big Bena. Sada San Antonio ostaje bez dobrog centra jer je Nesterovic ranije prosledjen u Toronto, i sad Muhamed ide. Morace nesto kvalitetno da dovedu da popune rupu. Sto se Cikaga tice, mislim da je glupo da grade igru preko Valasa, prvo sto vec ima 32 god, i to sto nema prave kvalitete. Ali Bulsi imaju Gordona, Denga, Hajnriha Nocionija itd, mlada ekipa kojima ce Valas da bude mentor.
ti si se ocigledno salio kada si ovo rekao

Wallace ima dobro odbranu i skok, ali njegov sut je katastorfa. Ponovo ce sutirali slobodna bacanja u playoffu 0-8 ili 2-10.

Secam se jedne utakmice izmedju LA Lakers i Indiana Pacers, NBA Finale. U 4. cetvrtini svaki put kad je O'Neal dobijao loptu - bio bi fauliran.
Kod god bude igrao protiv Bullsa bi trebao raditi istu stvar prema Ben Wallace.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back