Ljudi Lebron nije dokazao da je bogotac, sa ovako osakacenom ekipom i sa tolikom slobodom u igri mnogi igraci bi imali ovakvu statistiku. Naravno niko nikome ne daje ovakvu slobodu i ovoliko suteva jer jednostavno sa povecanjem broja suteva opadaju procenti i ekipa trpi, ocigledan primer je ovo finale. Dakle ne moze ovako da se igra, svakom igracu je potreban odmor i koliko toliko pravilna selekcija suta. Skidam kapu Lebronu na fizickoj dominaciji, to je kljuc njegovog uspeha.
Ipak iritira sva ova prica oko njega, svi pricaju kako je kralj izgubio jos jedno finale a niko ne obraca paznju na fantasticnu ekipu Golden Stejta koja je imala sezonu za pamcenje, maltene da je u rangu sa Bulsima iz 90ih. Pazite ovaj podatak:
Bilo bi ovo jedno od najboljih finala da je Klivlend bio zdrav, ali i tada bih ja vise sanse dao GS.
Neverovatno deluje ova izjava Kralja:
"Trudili smo se koliko smo mogli, ali nam je talenat ostao u odelima. Trojica plejmejkera su bila na tribinama. Ne znam za tim koji je u finalu igrao bez dvojice Ol-star igrača", rekao je Džejms.
Pa normalno da ne znas za takav tim jer tim sa 3 all star igraca ne postoji! Osim u tvom slucaju, jednostavno svi preduslovi postoje da se James naosvaja titula ali ga nesto nece. Previse finala je vec izgubio. Podseticu samo da je bivsi komesar ulozio veto na trejd Krisa Pola u Lejkerse. Procena je bila da bi bili isuvise dominantni sto nije u interesu lige i to je po meni tad bilo prihvatljivo. Ali nakon toga ne staviti veto na trojku Vejd - James - Bos je licemerno i providno. Razumem ja da je Lebron brend sam po sebi, da su milioni u igri, da bi bili najsrecniji kada bi stigao Jordana po broju titula i snimio nastavak Space Jam-a (sto su najavili i verovatno ce snimiti)... ali preterase ga,
Jos nakon tog uspesnog projekta (neki ce reci relativno uspesnog a za to su se pobrinuli Novicki i Dankan) opet se omogucava jednoj ekipi da ima 3 all star igraca bez ikakvog veta od strane komesara, sta vise uz masovnu podrsku i odobravanje. Fora kao Lebron se vraca u svoj grad, navijaci koji su palili i cepali dresove sada ih zasivaju i opet ga dizu u nebesa kao da se nista nije dogodilo. Ne verujem u kosmicku pravdu ali izgleda da je to upravo sto se desilo sa ovogodisnjim Kavsima. Bili su alavi, tokom sezone su se jos drasticno pojacali sa Mozgovim, Smitom i Sampertom, nista nisu hteli da prepuste slucaju. Ali prc, i drago mi je da ovako zavrsilo.
Oduzih ja dosta ali morao sam svoje frustracije da izbacim makar ovde, sad mi je lakse