NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pa iskreno bolje mu je da ne ide , jer tesko da bi dobio neku minutazu i priliku da igra , ipak Denver na poziciji 5 ima Nurkica i Lovrenja na koje ozbiljno racuna u buducnosti , takodje tu su jos na poziciji 4 Kenet Farid i Dzej Dzej Hikson , 2 veoma ozbiljna igraca ................tako da tesko da bi tu bilo nekih minuta za njega.

Nego jeste videli trojku Derika Rouza sinoc , kakva zavrsnica ; )

CloseIllFritillarybutterfly.gif

Možda i može dokumentarac o bitnim koševima (koliko bitnim?), al tu ide triput veći dokumentarac o promašajima i glupostima, kao i sinoć.
Procenat uspešnosti iz igre manji od 40%... Jbg. Al kad se toliko šutira i kad si glavni šef u ekipi i celom klubu, imaš i više prilika pa će nešto i da uđe.

Možda i može dokumentarac o bitnim koševima (koliko bitnim?), al tu ide triput veći dokumentarac o promašajima i glupostima, kao i sinoć.
Procenat uspešnosti iz igre manji od 40%... Jbg. Al kad se toliko šutira i kad si glavni šef u ekipi i celom klubu, imaš i više prilika pa će nešto i da uđe.

Pa kad uzmeš u obzir da Lav ne igra, da je Irving na terenu čisto da se vidi da je tu, ko drugi da uzima šuteve? Klupa očajna, ima tu igrača koji treba da igraju Evrokup, a ne NBA. Čovek bukvalno mora sam da vuče, da igra skoro celu utakmicu i da pokriva svaku poziciju. Kako u takvoj situaciji držati neki veliki procenat.

Klipersi na turbo pogon , razvaljuju Hjuston. Prve dve utakmice pritom igrali bez Pola. U furioznom su naletu, razleteli su se po terenu i sada ih je tesko zaustaviti tim pre sto su dobro ukomponovana celina, bez slabih tacaka.

Šta počini Kralj noćas, bruka: 38 poena, 12 skokova, 6 asistencija, BEZ izgubljene lopte :worth:

I onda na kraju BUM, simboličan završetak, čisto da se vidi ko je ko:

Hjuston pokazuje znake života, dobiše ubedljivo. Valjalo bi Klipersima da dobiju sledeću kući, da malo uhvate dah do finala zapada.

Au kako se Hjuston vratio sinoc, pred sami kraj 3/4 su gubili 19 razlike i onda su pokidali i poslednju dobili 40:15. Sve ih je islo, cak je i Josh Smit ubadao trice :lol:

Posle 3:1 sam ih prezalio medjutim sad majstorica na njihovom terenu, favoriti su nema sta. Klipersi promasili ja mislim 14 od poslednjih 15 suteva luda utakmica skroz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back