NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klipersi prosli u odlicnoj i neizvesnoj seriji. Pol pogodio odlucujuci sut i presudio Sparsima. Ovom pobedom Klipersi ce mnogo dobiti na psiholoskom planu i sigurno da imaju sanse i protiv Hjustona koji ih odmorniji ceka. Grifin je odlicno odigrao 24 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Pa desilo se ono sto sam i predvideo , kao sto sam i rekao nakon 2 furiozne sezona Sparsa bilo je za ocekivati da ce doci do manjeg pada , malo je doslo do zasicenja uspesima i opustanja u njihovim glavama , jos od samog pocetka sezone se videlo da ovo bas i nije njihova sezona i da je nakon proslogodisnjeg finala malo splasnula ta furiozna energija , sad da moze verovatno bi oni preskocili ovu sezonu , malo se odmorili pa se vratili sledece sezone , ali ne moze , pravila su takva da mora stalno da se igra.

Mislim da su Klipersi zasluzeno prosli i to ne zato sto su igrali nesto bolje ili demonstrirali neku bolju kosarku vec cisto eto, zato su vise zeleli tu pobedu i taj prolaz i zbog te zelje su i na kraju nagradjeni.

Sudeci po reakcijama Grega Popovica i igraca Sparsa , rekao bi da im ovaj poraz i nije mnogo tesko pao i da na neki nacin su jedva cekali da se sezona samo zavrsi kako bi otisli malo da se odmore , provedu vreme sa svojima......itd.

11164583_926025134103753_7961780886500662387_n.jpg

Ke*a mi se od Karija i Voriorsa, ne znam što :D
I meni isto :D

Previse sile tu "atraktivnu kosarku"

Jeste da imaju stvarno jak tim ali nekad izgleda kao da potcenjuju protivnike i pokusavaju da se sprdaju s njima.To mi se uopste ne svidja...

- - - - - - - - - -

ali onaj ibudala pojma nema..

Ibudala nema pojma da sutra trojke,zasto mu Thompson i Curry ne daju neke lekcije :mrgreen:

- - - - - - - - - -

nadam se da će klivlend osvojiti.
Daleko bilo :lol:

Gledam nešto istoriju drafta, konkretno Minesotu.

2009:
Ricky Rubio
Jonny Flynn

Preskočeni: Stephen Curry, DeMar DeRozan, Jeff Teague.

2010:
Wesley Johnson

Preskočeni: DeMarcus Cousins, Gordon Hayward, Paul George.

Znaju baš onako dobro da ubodu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back