NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neverovatno,bolji roster?????????? Pa imaju All Star tim.Lebron i ekipa nastavljaju sa blamiranjem :D

"Igrači žele bolji roster, kompetativniji, Lebron želi i veću platu (prema nekim informacijama 130 miliona za 6 godina), dok sa druge strane Pet Rajliju za ozbiljniji roster upravo prave problem visoke plate za iduću sezonu, koje su ugovorima zagarantovane prvim zvijezdama tima. Lebron, Boš i Vejd imaju zajedno zagarantovanih 60 miliona dolara"

LeBrick ima puno dickridera i među starijom generacijom :D Ne kažem da je LeBron loš, ali daleko od toga da je toliko dobar kao što ga ovi hvale :D

- - - - - - - - - -

Neverovatno,bolji roster?????????? Pa imaju All Star tim.Lebron i ekipa nastavljaju sa blamiranjem :D

"Igrači žele bolji roster, kompetativniji, Lebron želi i veću platu (prema nekim informacijama 130 miliona za 6 godina), dok sa druge strane Pet Rajliju za ozbiljniji roster upravo prave problem visoke plate za iduću sezonu, koje su ugovorima zagarantovane prvim zvijezdama tima. Lebron, Boš i Vejd imaju zajedno zagarantovanih 60 miliona dolara"

Jedinu šansu sledeće sezone će imati kao se Timmy penzioniše :D I Ginobili :D

LeBrick ima puno dickridera i među starijom generacijom :D Ne kažem da je LeBron loš, ali daleko od toga da je toliko dobar kao što ga ovi hvale :D

- - - - - - - - - -

Jedinu šansu sledeće sezone će imati kao se Timmy penzioniše :D I Ginobili :D
Mislim da ce Timmy i Manu odigrati bar jos jednu sezonu.Mada juce sam procitao da Manu ima prelom noge :(

Uostalom cak i da odu tu su: Parker,Kawhi,Green,Mills...Jadan LeChoke :sad2:

Mislim da ce Timmy i Manu odigrati bar jos jednu sezonu.Mada juce sam procitao da Manu ima prelom noge :(

Uostalom cak i da odu tu su: Parker,Kawhi,Green,Mills...Jadan LeChoke :sad2:

Moraće da dovedu još 2-3 All star igrača u Miami, da nekako izsiluju još jednu titulu, od muke :D Možda Dwighta Cowarda ili tako nekog? :mrgreen:

Pa gde se nije skinuo, jesi pogledao kako izgleda, a kako je izgledao u Orlandu? :D

Na stranu to što nema leđnu tehniku i totalno je drvo :D

dwight-howard-pulsefeedz.jpg

Iz Orlanda:

dwight1.jpg

- - - - - - - - - -

Mogao bi da angazuje dr Cetojevica,ima da izdominira kao Novak 2011 :rotf:

Četojević bi ga nabudžio da bude brži od Westbrooka! :D :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back