Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledao sam malo vesti i nigde drugde nema,samo na tom sajtu xDOstavio sam linkove. E sad, ako dotični sajt objavljuje neproverene informacije, nisam ja kriv. Ali svejedno ne verujem da će velika trojka ostati u Majamiju.
Hahaha,koji koraci na 1:05Evo LeBrick special iz 2011Pa ove otvorene šuteve bih ja pogodio, bar neke od njih...kakav balvan
Neverovatno,bolji roster?????????? Pa imaju All Star tim.Lebron i ekipa nastavljaju sa blamiranjemDa li angažovanjem Arize i Hila, Majami održava „veliku trojku“?
http://www.sportcaffe.me/da-li-angazovanjem-arize-u-hila-majami-odrzava-veliku-trojku/
Ovaj je sigurno isto bio crybaby kao Lebitch,zato ga tako i podrzava
Iskreno,nisam nikad gledao njegove snimke (toliko davno ne zalazim)Oskar je bio fantastičan igrač, u jednoj sezoni je imao tripl-dabl U PROSEKU. To je podatak za respekt. Ali za ovo što kaže za Lebrona se ne slažem.
Neverovatno,bolji roster?????????? Pa imaju All Star tim.Lebron i ekipa nastavljaju sa blamiranjem
"Igrači žele bolji roster, kompetativniji, Lebron želi i veću platu (prema nekim informacijama 130 miliona za 6 godina), dok sa druge strane Pet Rajliju za ozbiljniji roster upravo prave problem visoke plate za iduću sezonu, koje su ugovorima zagarantovane prvim zvijezdama tima. Lebron, Boš i Vejd imaju zajedno zagarantovanih 60 miliona dolara"
Mislim da ce Timmy i Manu odigrati bar jos jednu sezonu.Mada juce sam procitao da Manu ima prelom nogeLeBrick ima puno dickridera i među starijom generacijomNe kažem da je LeBron loš, ali daleko od toga da je toliko dobar kao što ga ovi hvale
- - - - - - - - - -
Jedinu šansu sledeće sezone će imati kao se Timmy penzionišeI Ginobili
![]()
Mislim da ce Timmy i Manu odigrati bar jos jednu sezonu.Mada juce sam procitao da Manu ima prelom noge
Uostalom cak i da odu tu su: Parker,Kawhi,Green,Mills...Jadan LeChoke![]()
Moraće da dovedu još 2-3 All star igrača u Miami, da nekako izsiluju još jednu titulu, od mukeMožda Dwighta Cowarda ili tako nekog?
![]()
Zamisli Lebitch i Coward u istom timu.Mirise na hate![]()
Mogao bi da angazuje dr Cetojevica,ima da izdominira kao Novak 2011Aha! To bi bio jedan od najgorih dueta![]()
A Dwight otkako se skinuo sa hemije ni pola igrača
![]()
Aha! To bi bio jedan od najgorih dueta![]()
A Dwight otkako se skinuo sa hemije ni pola igrača
![]()
Mogao bi da angazuje dr Cetojevica,ima da izdominira kao Novak 2011![]()
Pa da,ne zna se koji se vise ispucava i gubi vise lopti po mecuZa igraca tipa Duranta, skroz je logicno da mu je Pol Dzordz bolji igrac od Lenarda.
Da,navodno je suzio izbor na Heat i Cleveland.Cak prema nekim informacijama bi trebalo danas da donese odluku...Ne znam koliko ima istine u tome, ali šuška se da bi Lebron mogao da se vrati u Klivlend. Ako je tačno... Hauarde... khm, khm...