Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
Pope Srbine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,treba jos da dovedu Mela,Curryja i Howarda.Ovako ne ideSjajni Spursi pregazili vestacki tim, izgleda da im fali Karmelo da bi mogli da se suprotstave matorcima![]()
Da,treba jos da dovedu Mela,Curryja i Howarda.Ovako ne ide![]()
Nadam se da si u pravuKari nije izdajnik, ne bi on prešao u tu jadu od tima. D.H. i Melo su druga priča, oni bi sigrurno.![]()
Definitivno najbolji big 3 u istoriji kosarke.Neverovatno kakav odnos imaju njih trojicaPotpuno ocekivana dominacija Sparsa , ja sami i pre pocetka serije rekao 4:1 za Sparse , Majami ce mozda maksimum jednu da ih dobije.
Realno najbolji su , bolji su od Majamija i timski i individualno i organizaciono , jedino sto je bila prednost Majamija je ta atletska dominacija ali tako preiskusna ekipa Sparsa je znala kako to da neutralise.
Inace ono sto im se desilo prosle godine u finalu im je zaista bila velika skola , dosta su naucili iz toga , jednostavno za razliku od prosle godine u ovu seriju su usli kao favoriti i maltene svo vreme su kontrolisali seriju.
Inace za njih je ubedljivo najteza serija do titule bila ona u prvoj rundi sa Dalasom , jer ako bar donekle postoji slicna ekipa San Anotoniju onda je to Dalas i videlo se da ako prodju Dlalas imaju zaista velike sanse za titulu.
Po meni trio Parker_Djinobili_Dankan najbolji trio u istoriji NBA , mada svakako treba pomenuti pre svih Lenarda i Grina , Belinelija , Splitera , Dijaoa , Milsa , sve vrhunski igraci koji daju veliki doprinos , upravo dugacka klupa je zastitni znak Sparsa i po meni najvaznija stvar za titule i uspehe u kosarci.
Inace ja mislim da su ovi Sparsi (uz mozda donekle onaj Sakramento iz 2003_04) jedina ekipa u post Dzordanovoj eri zasad koja bi mogla da pobedi onu cuvenu generaciju Bulsa iz druge polovine 90ih.
Definitivno najbolji big 3 u istoriji kosarke.Neverovatno kakav odnos imaju njih trojica
![]()
Pozz kolegaPa gde ste, drugari!!! Jao kako mi je drago što je San Antonio ponizio onu pozersku, nabudženu, gej ekipu Majamija![]()
Nije mi bilo teško da gledam jutros finalno gaženje do 5h ujutro! Momci su izdominirali i zaslužili titulu! Odavno nije bilo tako ubedljivo u finalu...
Pozz kolega
Kako je bilo lepo gledati dodelu pehara i tuznu facu Lebitcha kad je isao u svlacionicu![]()
Pa kad ode u neki prejak (plasticni) tim i kad sudije malo poguraju sve je moguceKarmelo je, po meni, rodjeni gubitnik. Svaka ekipa sa njim u timu moze da zaboravi na prstenje...
Rej Alen je najveca rupetina u timu, i on moze da spasava jedino neki NCAA tim.