NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tačan. :mrgreen:

Što je najbolje, čoek igra i napad, ali bogami i odbranu; i to vrlo dobro. Bije Vejdaru i Lebronaru, samo tako.

Đinobili je od onih veterana, koji ako se razigraju, samo puškom možeš da ih vataš. Pogaođao je neke neprirodne šuteve, kao da je trening.

Lenard će definitvno biti novi Rodman, s tim da ima 2 puta bolji šut, i značaj u napadu. Koliko zahvalan igrač..

Volem što su na moj rođ pobedili, i sada će ih valjda dokusuriti. Kad se igra sledeći, čet/pet?
Da,nekoliko puta je zalepio i Wade i Lebitcha.Sinoc je zaustavio kontru 2 na 1.

Ali ona trojka sto je pogodio kada se miami spustio na samo -1 :worth:

Leonard je trenutno jedan od najkorisnijih igraca u ligi,covek sve radi:napad,odbrana,dobar sut,ofanzivni skokovi...

Manu je sinoc pisao po miamiju :lol:

Mislim da je sledeci utorak/sreda...

P.S. Srecan rodjendan :D

Poslednja izmena:
rayallen.gif

Leonard je trenutno jedan od najkorisnijih igraca u ligi,covek sve radi:napad,odbrana,dobar sut,ofanzivni skokovi...

Hvala. :hvala:

A komentator onaj opet vukao na Majami, sunce mu njegovo. :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: GiT
Ovaj plejof praktično i nisam pratio, ali nakon prošlogodišnjeg mislim da nema poente osporavati mu bilo šta jer ono je bilo jednostavno impresivno.

A to sa koracima je jednostavno politika lige, ne sumnjam da bi se prilagodio promeni pravila vrlo brzo i opet zlostavljao protivnike.

Promjena pravila tj. bolje reći poštovanje pravila košarke, bi dosta uticalo na eksplozivnost cijele lige, a tu bi igrač kao što je James dosta izgubio.

Juče uveče sam odgledao snimak. Svaka čast za utakmicu, sve vreme su držali razliku, nije bilo zastoja u igri Mamuza tokom cele utakmice. Green- kao što rekoste, rekorder, mašina za trojke, odavno se takav igrač nije pojavio! Ne može da bude slučajnost da tako sipa trojke u celoj seriji utakmica :D
Što se tiče Majamija nisu imali previše ideja u napadu, Wade je dosta "lakih" šuteva (barem za njega) promašio, što sa poludistance što ispod koša, dok je LeBron ponovo postao nevidljiv u drugom poluvremenu :mrgreen: Znači čovek nestane sa terena i ne upućuje šut ka košu :D

Da, inace ako niste znali svaka utakmica finalne serije se igra utorak-cetvrtak-nedelja ili ti po nasem vremenu sreda-petak-ponedeljak. To su posebno znacajni dani u americkoj istoriji, to je jedino objasnjenje koje sam nasao na netu. Eto, sad cete uvek znati kad imaju tekme :)

U današnoj košarci koraci se svraju z po principu 'umetnički dojam', ako izgleda dobro nema sviranja, a ako se igrač spetlja sviraće se makar bili matematički ispravni. Izuzetak je prvi korak u Evropi, ali ne zadugo.

Poslednja izmena:
Nadajmo se da jeste :D

Ali kontam da ce sad sudije krenuti da guraju miami cheat,ocekujem da spurse uvuku u problem s faulovima.A kraljica ce sigurno svaki sekund ici na liniju slobodnih bacanja...

Kakav imbecilan text,napad na Deshawna Stevensona zato sto ima tetovazu na "grkljanu" Kakve to veze ima sa kosarkaskim talentom :eek: :hahaha:

Stivenson i talenat (kosarkaski) u istoj recenici? :D
odbranu jeste igrao, ali u napadu je bio totalno ogranicen na sut za 3... Coveka nisam video da je spustio loptu!!!
Te sezone je odigrao svetski - imao 38% za trojke, od cega je u 99.99% slucajeva bio apsolutno sam! Vazan faktor za osvajanje titule Mavsa, ali ako hoce da prozivaju Dzejmsa, nasli su pravi primer!!!

Nadajmo se da jeste :D

Ali kontam da ce sad sudije krenuti da guraju miami cheat,ocekujem da spurse uvuku u problem s faulovima.A kraljica ce sigurno svaki sekund ici na liniju slobodnih bacanja...

Kakav imbecilan text,napad na Deshawna Stevensona zato sto ima tetovazu na "grkljanu" Kakve to veze ima sa kosarkaskim talentom :eek: :hahaha:

Po toj logici bi Birdman-a trebalo ubiti :D

Stivenson i talenat (kosarkaski) u istoj recenici? :D
odbranu jeste igrao, ali u napadu je bio totalno ogranicen na sut za 3... Coveka nisam video da je spustio loptu!!!
Te sezone je odigrao svetski - imao 38% za trojke, od cega je u 99.99% slucajeva bio apsolutno sam! Vazan faktor za osvajanje titule Mavsa, ali ako hoce da prozivaju Dzejmsa, nasli su pravi primer!!!
To i jeste njegov zadatak,on je suter :D

Kosarka je timski sport i svako obavlja svoj posao.Inace Stevenson je pisao po miamiju u finalu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back