NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hibert da ima malo veći košarkaški iq bio bi najbolji centar u NBA.Ovako je samo prosečan.
Najviši je u ligi, a nije neki skakač.
Šek bi danas postizao po 40 poena, sa ovakvim centrima.

40 kada ima los dan :)

Ponekad me podseti na Lebitcha...

Nesto mi je zapalo za oko kod Stivensonovih prodora (gledao sam jutros malo reprizu, pa sam video da cesto koristi, a vidi se i na ovom snimku) - ovo uletanje ramenom u protivnika je po meni faul u napadu, iako odbrambeni igrac ne pada (verovatno da ne bi sudija svirao "floping")

Hibert da ima malo veći košarkaški iq bio bi najbolji centar u NBA.Ovako je samo prosečan.
Najviši je u ligi, a nije neki skakač.
Šek bi danas postizao po 40 poena, sa ovakvim centrima.
Pa dobro,svakako nema konkurenciju sto se tice centara.U ovoj seriji su unistili knickse u skokovima...

Ipak je Sek bio dosta fizicki snazniji od Hibberta

Ovi Bobketsi ima da budu najgori tim u istoriji!
Nikako da izvuku prvog pika, a niko nece ni za velike pare tamo da igra!

Po meni, ne vidim zasto se ne bi vratio...
Ako ne osvoji jos dve titule sa Majamijem, tu je kraj - Vejd vec u godinama, Bos je daleko od njihovog kalibra, Rej Alen 40...vuci ce se kao Seltiksi. Pa i ako osvoji, svi ovi argumenti ce da stoje... A pri tom, opet promena kluba donosi novu zaradu! Da ne pricam ako ga slucajno Lejkersi uzmu!!!

Poslednja izmena:
Bobcatsi menjaju ime,ni to im nece pomoci :lol:

Tesko da Lebrick moze da osvoji jos 2 titule s heatom,Cleveland mu je trenutno mnogo bolja opcija.Mladi talentovani igraci,jos kad umzu prvog pika na draftu...nikako ne traba zaboraviti ni Luka Waltona :mrgreen:
Zamisli ovaj duo
joe-haden-lebron-photoshop.jpg

Realno, ovo je jedna :)
Tesko da ce ili Indijana ili matorci Sparsa uspeti da ih iznenade, kao Dirk onomad :)

Te godine i Irving dobija novi ugovor. Malo sam guglovao, cini mi se da je ovaj Noel siguran No1. Otisli su mu ligamenti na kolenu, vraca se tek oko Bozica. Pritom, mora da se ugoji (strucnjaci u NBA to kazu). Sta ce od njega biti za tri sezone - da li ce zavrsiti kao Oden ili ce izdrzati par sezona kao Bajnam... Ali ne verujem da je neko dugorocno resenje...

2014/2015 niko nema garantovan ugovor u Kavsima
http://hoopshype.com/salaries/cleveland.htm

tako da je sve spremno za povratak kralja :D

Ali, ako ispali, pa ostane u Majamiju... Lejkersi, Kavsi i svi ostali koji ga cekaju i nadaju mu se, ima da biiiiiiiiiip :D

Nisam znao da vec ima problema sa povredama,mogu da ga tradeuju :)

Tacno je moguce da se kraljica vrati u cavse.Tesko da bi otisao u Lakerse,mozda da se Kobe penzionise...Iskreno mislim da je Miamiju ovo poslednja sansa da uzmu jos jednu titulu (u ovom sastavu naravno) :D

Ako se LeBron vrati u Klivlend, to će biti tragikomedija neviđenih razmera, toliko su energije potrošili na paljenje njegovih dresova, blaćenje na svaki mogući način da bi ih na njegovom mestu sad razvlačio mesecima i na kraju ih ispalio taman kad poližu sve splačine koje su ispričali o njemu. Daleko od toga da je on postupio korektno ali oni su bili toliko patetični za gledanje/slušanje (na tipično američki način) da to zaslužuju :bljak:

Mislim da od Kobija sve zavisi... ako produzi ugovor (istice 2014), makar i na minimalac, LBJ tamo nece sigurno... Vidis sta se dogodilo sa Hauardom - u timu dva lidera bit' ne mogu. Kod Seltiksa su se sva trojica odrekala tog statusa. U Majamiju Vejd pusta ulogu lidera... Zamisli Kobija od 36 ljeta koji, tj ciji ego, naravno, ne prepusta ulogu lidera Lebronu u punoj snazi! Hauard ne trpi to, a sta tek reci za Dzejmsa.

Mislim da je drama sa Lebronovim odlaskom malo izrezirana, kako bi dobio i on i liga na popularnosti. Zamisli - jedan sportista u USA izazvao takve nemire! Skoro pa kao Stojkovic sa Partizanom :D U svakom slucaju, LBJ bi morao da se pokaje, neizbezna je neka suza na konferenciji i jos kojesta sto smisle PR strucnjaci... pa onda ce svi oni koji su palili dresove, oprostiti mu odlazak i pokupovati i retro dresove sa brojem 23 i novi, koji god broj da uzme!

Sastavio sam tiket posle duze vremena... Zadesilo se da je Majami poslednji par... Ne budu li pobedili, gernach, bices drugi najveci Lebronov hejter na forumu, posto krivicu svaljujem iskljucivo na njega, unapred!!!

Trebalo je mi da dobijemo prvi pik! :besna: No dobro, sigurno će biti bolja sezona od prethodne...

Ako Majami prođe Indijanu (što nikako ne bih voleo), nadam se da će igrati sa San Antoniom u finalu. Oni imaju ono što treba da dobiju Šit.

A Oklahoma me je neprijatno iznenadila... :think:

Trebalo je mi da dobijemo prvi pik! :besna: No dobro, sigurno će biti bolja sezona od prethodne...

Ako Majami prođe Indijanu (što nikako ne bih voleo), nadam se da će igrati sa San Antoniom u finalu. Oni imaju ono što treba da dobiju Šit.

A Oklahoma me je neprijatno iznenadila... :think:

Iskreno, ako neko moze da doije Majami, to je Indijana. Spursi nemaju nikakve sanse. Doduse, imaju vece sanse od suterski-divljackih timova tipa Njujork i Hjuston; ali generalno, nikakve sanse protiv Majamija nemaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back