Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
Dok ne krene plejof sve je ovo smejurijaKnicksi zgazili spurse...
Voleo bi da NYK ove sezone osvoji istok, a u finalu sa OKC, to bi bilo extra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne krene plejof sve je ovo smejurijaKnicksi zgazili spurse...

To bi bio haos,nisu jos nijednom igrali ove sezoneDok ne krene plejof sve je ovo smejurija
Voleo bi da NYK ove sezone osvoji istok, a u finalu sa OKC, to bi bilo extra![]()

To bi bio haos,nisu jos nijednom igrali ove sezone
Kakav su cirkus ovi lakersi,hack a dwight preti da postane popularniji od hack a shaq xD

Bryant je zver,jeste da je sebican i da se cesto ispucava ali usudio bih se da kazem najbolji svih vremena.Ta lakoca i gracioznost s kojom covek igra je...
Ne usuđuj se više da išta kažeš.

Sto?Ne usuđuj se više da išta kažeš.
Hahaha,pogled ove dvojice na klupi bostona je sve objasnioa johnson svaka čast na ovome

Hahaha,pogled ove dvojice na klupi bostona je sve objasnio![]()
Mator je Pierce,kao i ceo tim bostona al nikad ne znas kad ce da se otkace.Tako su se i prosle sezone jedva uvukli u playoff a posle mucili miami u finalu istoka...Dzo je jedan od najboljih bekova godinama unazad, najbolji poenter iz svoje generacije(Draft 2001)...artist...jadan Pol ne zna gde je levo...![]()
Mator je Pierce,kao i ceo tim bostona al nikad ne znas kad ce da se otkace.Tako su se i prosle sezone jedva uvukli u playoff a posle mucili miami u finalu istoka...

Meni se nekako cini da je miami bio bolji prosle sezone,Wade je glavni ralog za to,sta ga briga za kosarku kad ima Gabrielle xDPol je jedno od najboljih krila(3) u minuloj deceniji. Najbolji poeneter Bostona, kao najtrofejnijeg kluba u kome su igrali Bird, Rasel i ostali nije mala stvar.
Cinjenica da su matori, prosle godine je tu bio Alen, sada ce biti teze, Majami je jos jaci ove sezone![]()
Haha, sada gledam rekapitulaciju, pokidao Dzejmsa lako...Pekovic jos jednom sjajan,protiv Hoksa 25 poena i 18 skokova!
Lejkersi i dalje posrcu,Nes postao peti igrac sa 10 000 asistencija...
Pol Dzordz se usrao u Majami,mislim da ce on dobiti MIP nagradu...
Ovo MIP,da ne bude zabune,znaci igrac koji je najvise napredovao...Kada bi postojala "titula" za igraca koji je najvise nazadovao,mogao bi je dobiti bez problema njegov saigrac Hibert...
Stvarno me je razocarao,ocekivao sam da bude u TOP 5 centara lige...

Al bez MelaIndijana pustila krv i Njujorku, deveta uzastopna pobeda kod kuće, 8-2 u zadnjih deset partija![]()

Miami se istresao nad nejakim kingsima xD Chalmers 10 trica
Sta radi covek,haosPaul MVP...
http://www.nba.com/games/20130119/WASLAC/gameinfo.html?ls=iref:nbahpgt[0021200600]