NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Orlando je vezao nekoliko poraza, ali to je zato što se non–stop neko povređuje. Taman što se Turkoglu oporavio, povredio se Dejvis. I bez njega, izgubismo od Majamija i Čikaga samo sa po dva poena razlike.

To bi bio haos,nisu jos nijednom igrali ove sezone :)
Kakav su cirkus ovi lakersi,hack a dwight preti da postane popularniji od hack a shaq xD

Baš mi ih je žao... :zimag:

Ozbiljno posmatrano, Orlando je jedan od slabijih timova u NBA, Davjt im je bio i majka i otac...Ima tu perspetive, Dejvis je odlican igrac, ovaj mali crnogorac isto tako je dobar, ali fali jedna zvezda, zao mi je sto je otisao supermen, ova liga postaje sve neujednacenija...
Ala Brajant cepa ove sezone,ccc, ja mislio njegovo vreme proslo, kad ono prc, najbolji...z:poz:

Mator je Pierce,kao i ceo tim bostona al nikad ne znas kad ce da se otkace.Tako su se i prosle sezone jedva uvukli u playoff a posle mucili miami u finalu istoka...

Pol je jedno od najboljih krila(3) u minuloj deceniji. Najbolji poeneter Bostona, kao najtrofejnijeg kluba u kome su igrali Bird, Rasel i ostali nije mala stvar.
Cinjenica da su matori, prosle godine je tu bio Alen, sada ce biti teze, Majami je jos jaci ove sezone :(

Pol je jedno od najboljih krila(3) u minuloj deceniji. Najbolji poeneter Bostona, kao najtrofejnijeg kluba u kome su igrali Bird, Rasel i ostali nije mala stvar.
Cinjenica da su matori, prosle godine je tu bio Alen, sada ce biti teze, Majami je jos jaci ove sezone :(
Meni se nekako cini da je miami bio bolji prosle sezone,Wade je glavni ralog za to,sta ga briga za kosarku kad ima Gabrielle xD
220px-GabrielleUnionMay10.jpg

Ovo MIP,da ne bude zabune,znaci igrac koji je najvise napredovao...Kada bi postojala "titula" za igraca koji je najvise nazadovao,mogao bi je dobiti bez problema njegov saigrac Hibert...

Stvarno me je razocarao,ocekivao sam da bude u TOP 5 centara lige...

Poslednja izmena:
Ovo MIP,da ne bude zabune,znaci igrac koji je najvise napredovao...Kada bi postojala "titula" za igraca koji je najvise nazadovao,mogao bi je dobiti bez problema njegov saigrac Hibert...

Stvarno me je razocarao,ocekivao sam da bude u TOP 5 centara lige...

Hibert je previse spor da bi bio u top 5 petica...
U ovo vreme kada su najlosiji centri u istoriji NBA, on bi sa savojom visinom trebao da gazi..ovako ni u top 15 nije.
Igrac koji je najvise napredovao je Harden :D vrv.

Orlando...

Prvo vežu seriju od desetak poraza od kojih su neki bili protiv najslabijih timova (mada moram da naglasim da je većina tih poraza bila sa malom razlikom, uključujući i poraz od Majamija sa samo dva razlike; takođe naglašavam da nijedan od tih mečeva nisu igrali u punom sastavu jer imaju velikih problema sa povredama), a onda pobede Kliperse koji su jedan od najboljih timova ove sezone! :super:

Vučević se razvija u dosta dobrog igrača, Nelson je postao najbolji asistent ekipe svih vremena, Aflalo solidan, Turkoglu se uhodava posle oporavka od povrede, samo se čeka povratak Dejvisa. Sa njim u ekipi i uz malo sreće (ako budu igrali kao u prvoj polovini decembra kad su imali 7 pobeda u 10 mečeva), možda se i ubace u borbu u plej-of.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back