NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hornetsi uparili sina Doka Riversa sa Dejvisom, a Boston se pojacao pod kosem. Boston je super prosao na Draftu, cak fenomenalno, po meni.

Finiks je sa drafta uzeo pleja koji ima najbolji pregled igre od svih igraca u poslednjih nekoliko godina na koledzu, znaci da Nesh vrlo verovatno ide.

Ali najidiotskiji pik ubedljivo pripada Indijani. Uzeli su jednog lika sa Duke-a koji ne bi mogao da igra ni u trecem timu Zvezde, a borio bi se za drugu petorku u OKK-u.

Ovde se izgleda cesto zaboravlja da je Indijana uvek imala izuzetne rezultate rada sa mladim igracima..
Kao i smeka da prepoznaju u igracu ono sto im fali u svom sistemu,te da ga prilagode svojim ciljevima.

Žao mi ovog Miličića... opet je dobio šut kartu
13421725183461.jpg

Američki NBA klub Minesota odrekao se srpskog košarkaša Darka Miličića da bi napravio prostor u budžetu za dovođenje Francuza iz ekipe Portlanda Nikolasa Batuma. Minesota će Miličiću morati da plati sedam miliona dolara obeštećenja.

http://www.mozzartsport.com/vesti/minesota-otpustila-milicica-da-bi-dovela-batuma

Sterne duvaj ga sad

Vala baš. Stopirao je trejd Pola u Lejkerse kako bi se pružila šansa i slabijim timovima, a da Hauard pređe u Lejkerse je O.K.? Tako da nemam ništa da dodam na tvoj komentar. Potez omiljenog mi tima neću ni da komentarišem, već mi je ubijena gotovo sva volja da pratim sledeću sezonu... :thumbdown: :dash:

Posle ovako debilne prve konferencije za stampu Howarda, meni i dalje nije jasno kako Lebron ispada najgori... Ovo je najdetinjastija i najgluplja prva konferencija za stampu u istoriji. Em nije pokazao postovanje prema bivsem timu, jer se sve vreme smejao kao moron i radovao kao beba zvecki, em je imitirao Brajanta kao neki debil...To se ne radi kada prvi put izadjes kao supe-zvezda na svoju prvu konferenciju za stampu. Jeste najbolji centar na svetu, ali je debilcina na kub.

Meni je za Lejkerse mnogo bitniji dolazak Neša nego Hauarda.. Lejkersi po meni nisu nikada imali nekog inteligentnog pleja kalibra Neša koji može da osmisli napad i nalazi otvorenog čoveka.. Mogu ljudi mrzeti Brajanta zbog toga koliko igra 1 na 1 ali to im je uglavnom i najbolja solucija.. Ako Neš bude bio zdrav cele sezone gledajte samo kako će da skaču procenti i Brajanta (koji više neće morati da igra isolation i forsira teške šuteve) i Gasola kada bude igrao pick sa Nešom koji je jedan od najboljih u ligi po pitanju pronalaženja igrača, pa tako i pri takvom 2 na 2.. Da ne pričam o tome koliko je sam Neš ofanzivna pretnja, i po pitanju šuta i po pitanju ulaza.. Mana je što je slabiji u odbrani, ali je zato tu Hauard..

Samo se plašim da neće i Neš i Hauard da imaju problema sa povredama.. Stvarno bi bilo šteta ne videti Neša i Brajanta zajedno..

S druge strane, Rej Alen u Majamiju je meni zločin protiv košarke :neutral:

malo novosti iz NBA lige
Alando Tucker will have a workout with the Bucks

Marquis Daniels have worked with the Bucks

After a summer filled with rehabilitation, free agency drama and a world tour, Houston Rockets guard Jeremy Lin said Tuesday that his left knee is 100 percent healthy following March knee surgery.

I'm good to go," Lin said, according to the Houston Chronicle. The paper also reported that Lin lost 10 pounds during the summer.

ovo je tema od 2005 i samo ovoliko malo postova

gde su bre NBA fanatici

evo malo vesti

After a summer filled with rehabilitation, free agency drama and a world tour, Houston Rockets guard Jeremy Lin said Tuesday that his left knee is 100 percent healthy following March knee surgery.

I'm good to go," Lin said, according to the Houston Chronicle. The paper also reported that Lin lost 10 pounds during the summer.

Marquis Daniels have worked with the Bucks

Trejsi Mekgrejdi odradio treninge u Knicksima i Spursima
Kenion Martin na meti Bostona
Za Pietrusa navodno zainteresovano nekoliko klubova...

Inace fan sam Spursa :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back