Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Kol´ko? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I uze Lebron svoju prvu titulu...
Pa i red je bio...
I tako je smrdljivi Miami uzeo titulu...Nadam se da ce ih sledece god. neko zaustaviti...
Nije. Al' dobro, nadam se da vam je sad dupe na mestu.
Bona za adekvatan epitet i lepe želje.
Titula je opet stigla na Floridu, ali je opet "promašila" tim. Valjda će biti treća sreća. Sad je red da Hauard i Nelson uzmu jedan prstenčić.
Gledao sam Majami protiv Indijane, ono dok su termini još bili podnošljivi pa se moglo nešto ispratiti, ja veću bruku i sramotu od te igre Majamija nisam video. Džejms i Vejd siluju do iznemoglosti, procenat 15% zajedno, a saigrači im se sklanjaju s puta. Tada bih potpisao da Majami ne može osvojiti titulu. Ali, NBA je to...![]()
Zapravo, Anđušić ima normalan bekovski prodor i samo je pitanje dal' će ga razvijati ili neće kao element igre. Koristi šut sa svih pozicija, igra pika, i već sada ima više elemenata košarke nego Tripković i Kešelj ikada, zajedno, tako da ti neće proći taj pokušaj.
I ne znam kakve veze to ima sa onim što sam rekao. Šampion je postala ekipa koja se ne može nazvati ekipom. Što opravdano dovodi do zaključka da li tamo uopšte postoji ekipa, ili pobeđuje onaj čiji su pojedini pojedinci sposobni da u jedinici vremena nagruvaju najviše statističkih parametara? I naravno, do dubljih opservacija na temu košarkaške filozofije, kao npr, da li su danas tamo uopšte potrebni treneri i za šta služe, osim da razvijaju njihovu individualnu tehniku zbog koje jedino vredi pogledati tu vrstu košarke (mada se to radi pre NBA), ili, ako se već igrači moraju sklanjati da bi napravili svojim vedetama prostor radi "najbitnijeg ofanzivnog elementa" košarkaške igre, zbog čega uopšte mora desetorica da se gura po aut linijama jedne polovine terena, zašto se ne osmisli nešto inovativno kako bi se taj problem rešio?
Ali, toliko o filozofiji. Morao sam reći ovo posle ovog epiloga i onoga što sam video od šampionskog tima.
Što apsolutno ne znači da je 1na1 dva igrača u timu sve što košarka može da pruži, već ništa.Da, kosarka je danas fizicka igra, i mnogo je bitno da znas da igras 1 na 1, zamisli.