NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marberi je uvek bio debil, klasican geto crnac. Ali ovde je rekao ono sto vecina igraca misli o Dzordanu, narocito od ovog lokauta. Neverovatno kako je covek tako promenio misljenje u odnosu na prosli lokaut:mrgreen::mrgreen:

pa bar se ti zalazes za americki kapitalizam
znas kako tu funkcionisu
gledas samo sebe i svoje interese, a to Dzordan upravo radi
bar ne izaziva ratove ko ovi veliki kapitalisti

pa bar se ti zalazes za americki kapitalizam
znas kako tu funkcionisu
gledas samo sebe i svoje interese, a to Dzordan upravo radi
bar ne izaziva ratove ko ovi veliki kapitalisti

Sto se tice principa, Dzordan i vlasnici su sada apsolutno u pravu, naravno.:mrgreen: Ne mislim na to, nego mislim kako je covek promenio misljnje od proslog lokauta. Tada je pricao nesto u stilu 'Ako se vlasnicima klubova ne isplati poslovanje, onda treba da prodaju klubove, a ne da igraci ispastaju zbog toga'

Pa nema tolike kinte u Evropi da bi se svi namirili. Navikli su tamo da igraju za milione,ovde je sitnija lova. Najvecu kintu je davao Panatinaikos i Barsa nesto preko 4 miliona, to je sica za mnoge u NBA.

Ne znam tačno, ali verovatno za manje nego što bi (pr)imali u NBA.

jer neko ima informaciju o tome,do kog datuma ce trajati lockout naravno i da li ce se uopste igrati nba,i jedno pitanje da li je dozvoljeno da se preskace cela sezona ako ne postignu dogovor

Još se ne zna tačno, ali sam čuo da su šanse da se sezona ipak odigra svega 10%. Dakle, dozvoljeno je, mada se dosad u istoriji američkog profi sporta samo jednom desilo da cela sezona bude otkazana, a to je bila sezona 2004/2005. u NHL.

jer neko ima informaciju o tome,do kog datuma ce trajati lockout naravno i da li ce se uopste igrati nba,i jedno pitanje da li je dozvoljeno da se preskace cela sezona ako ne postignu dogovor

1. Trajace dok god vlasnici ne ukinu lokaut, kada god im se cefne mogu to da urade.

2. Verovatnoca je sada jako mala da ce se uopste igrati sezona.

3. Nema sta da bude ili ne bude dozvoljeno. Americke lige su privatne firme, i igrace se onako kako se oni medju sobom budu dogovorili. Nisu to one pomahnitle infantilne nacionalne i nadnacionalne organizacije gde se ne zna sta je cije, pa vlada korupcija i mito, tipa FIFA,FIBA, UN, i sl.

Pored vec pomenutog potpunog otkazivanja jedne NHL sezone, Ameri su jedne godina imali samo prvu polovinu MLB sezone. a druga polovina se nije ni odrzala (ni plej-of:mrgreen:)

616970_460s.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back