NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hah, namerno nisam hteo da budem prvi ko će da spomene tu utakmicu, a znao sam da će spomenuta biti :lol:
Ali stvarno, ono je bilo.. bez greške, onako nešto se desi jednom u... mnogo godina :D

A ono zakucavanje na svoju loptu bačenu o tablu na All Star-u? To je bilo prvo takvo zakucavanje u igri ako se ne varam.. Mislim, tako su barem svi pričali, ne znam da je neko to ranije izveo..

kad vec pominjes McGrady-ja bas mi je zao sto se raspada sada,bio mi je jedan od omiljenih igraca dok je igrao za Houston :neutral:

Takođe. Samo, naravno, u mom iskazu, poslednja reč je "Orlando". Uostalom, tamo je pružao najbolje partije, ne u Hjustonu. ;)

On je kuburio i s povredama, nažalost... a mogao je još dugo da bude jedan od najboljih igrača lige. Još uvek mi je soba izlepljena njegovim posterima, najviše zbog toga što ne mogu da nađem velike postere Hauarda i ostalih igrača koji danas igraju u Orlandu. Ovi su bili iz "Tempa", a on je prestao da izlazi još 2004, kada je i Mekgrejdi otišao...

ja sam se NBA-ju "vratio" u zadnjih par meseci, nakon višegodišnje pauze.

I ja sam malo slabije pratio nakon srednje škole (diplomirao 2007.), ali sad sam se opet aktivirao. Još kad budem mogao i da gledam utakmice na TV... :)

Jeste al ja sam na njega obratio paznju tek kad je otisao u Hjuston :)

uf kad bih ja nasao Kobijeve postere...celu sobu bih oblepio,al nema trenutno casopisa koji izbacuje postere NBA igraca...(ili ima?)

po meni najbolje Trejsijevo zakucavanje

Poslednja izmena:
Poceo sam da pratim nba tek ove sezone i strasno sam se navukao. :D Secam se da sam kao klinac navijao za Sacramento jos kad su Stojakovic i Divac igrali.Imali su tad strasan tim:Bibby,Christie,Webber,a sad skoro pa su najgori u ligi...

Da, timovi imaju svoje uspone i padove. Većina njih je imala periode kad im je išlo dobro i periode kad su beležili slabije rezultate. Evo na primer Klivlend: pre nego što je došao Lebron bili su dosta slabi, s njim su postizali znatno bolje rezultate i stigli čak do finala lige, a sada, nakon njegovog odlaska, opet su prosečan tim kao ranije.

Što se tiče Sakramenta, pamtim i ja dobro tu legendarnu petorku, koja je verovatno bila na svom vrhuncu u sezoni 2001/2002: Bibi, Kristi, Stojaković, Veber i Divac. Stvarno je šteta što nisu osvojili titulu bar te godine. :(

Poslednja izmena:
Da, timovi imaju svoje uspone i padove. Većina njih je imala periode kad im je išlo dobro i periode kad su beležili slabije rezultate. Evo na primer Klivlend: pre nego što je došao Lebron bili su dosta slabi, s njim su postizali znatno bolje rezultate i stigli čak do finala lige, a sada, nakon njegovog odlaska, opet su prosečan tim kao ranije.

Što se tiče Sakramenta, pamtim i ja dobro tu legendarnu petorku, koja je verovatno bila na svom vrhuncu u sezoni 2001/2002: Bibi, Kristi, Stojaković, Veber i Divac. Stvarno je šteta što nisu osvojili titulu bar te godine. :(

Da nije bilo namesteno osvojili bi sigurno...

Pamti li neko ovog čoveka?

francis_all.jpg

Šta je s njim bilo? Sad čitam da se posle epizode u Njujorku vraćao u Hjuston, ali da je ubrzo trejdovan u Memfis (koji ga je posle otpustio pre nego što je odigrao ijedan meč), a onda otišao u Kinu gde je za neku pekinšku ekipu odigrao svega četiri meča i posle se vratio u SAD. Nisam saznao šta je dalje bilo s njim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back