NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zelim da dalas uradi nesto fino ove sezone,ne znam dal zbog pedje ili...imaju kida,novickog,terija,sad i pedju,mogu da ponove uspeh iz 2006 i stignu do velikog finala :)

To i ja isto slutim. Ljudi igraju, sabijaju jos ako se Pedja vrati u sutersku formu, da bude nesto kao Rej Alen sto je u Bostonu... Sve bi bilo iznenadjenje osim finala konferencije u najmanju ruku...

U ja ne volim Novickog, ali svakako jedan od najboljih euro igraca ikad...
Sve sto se trazi od Pedje je da pronadje sutersku formu, a ja mislim da hoce, igraci kad dodju u te njegove godine bolje sutiraju, a Pedja ima i iskustva tako da mislim da ce biti sve to dobro.
Realno utakmica Orlando Lejkersi... Nisu imali veze ni jedni ni drugi, s tim sto Lejkerse bas nije hteo sut, a da se ne lazemo i napad im je bio los tako da zasluzena pobeda Orlanda.
Orlando izgleda samo dobija kad Hauard ima veliko vece, ovako tesko, mislim protiv ovih top timova konkretno.

Cao basketasi :bye: !
Imam jedno pitanje ako ste voljni da pomognete ...da li postoji neki sajt gde se moze na jednom mestu pronaci lista svih Srba koji su ikada igrali ( ili makar bili deo na klupi ) nekog NBA tima ...namucio sam se a nista nisam uspeo da nadjem ?!
Unapred hvala :) !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back