NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto ne znam kako da prognoziram, jer se meni licno mnogi mecevi cine veoma neizvesnim.

Od favorita izdvojio bih Atlantu protiv Milvokija.
Atlanta izuzetno jaka kuci, sa veoma dobrom ekipom, na drugoj strani povredjen Bogut.
Klivlend-Cikago takodje ne bi trebalo da bude dugacka serija, i svakako je Klivlend veliki favorit.
Boston ce proci Majami, Vejd ipak ne moze sam.
To bi isto trebalo da uradi i Orlando protiv Sarlota.
U svim ovim serijama ne verujem da ce biti ni 6 utakmica(mozda u jednoj od njih), a sedam ni pod razno.
Na Zapadu je vec dosta drugacije.
Mladost, polet, pa i kvalitet Oklahoeme uopste nije zanemariv, posebno sto je na drugoj strani Lejkersi koji su se drasticno opustili pred sam kraj regularnog dela.
Naravno, Sampionska ekipa bi trebala da zna da kalkulise, i cuva snagu za ono najvaznije.
Ipak da bi dobili Oklahomu to mora da budu najjaci Lejkersi tokom cele serije.
Procentualno bi to moglo biti 55-45 u korist Lejkersa, ne vise, i mislim da ce ova serija biti veoma duga, 6 mozda i svih 7 utakmica.
Takodje sma misljenja da ce SanAntonio proci Dalas, jer ekipa Grega Popovica je sampion u igranju kosarke "kad treba", a protiv Dalasa TREBA.
Prednost San Antonio. 60-40.

Za ostala dva para na Zapadu....NEMAM POJMA

Sem Atlanta - Milvoki , sto je za mene izuzetno veliko iznenadjenje, ostalo je sve po ovom "planu"...

Atlanta je poslednji tim koji prolazi u drugu rundu, nismo se proslavili prognozirajući u prvoj - vreme je za popravni:

Orlando - Atlanta iako mislim da će Orlando izgubiti prvu, oni su po meni veliki favoriti, max 5 utakmica
Lejkersi - Juta šampionski mentalitet i iskustvo presudno, prolaze Lejkersi u 5 utakmica
Spurs - Suns taktika, organizacija i disciplina San Antonija donose prolaz, ali će ih Finiks pošteno namučiti - minimum 6 utakmica
Klivlend - Boston ne cenim previše ni jedan od ova 2 tima, ali biram Klivlend - 5 ili 6 utakmica

Poslednja izmena:
Atlanta je poslednji tim koji prolazi u drugu rundu, nismo se proslavili prognozirajući u prvoj - vreme je za popravni:

Orlando - Atlanta iako mislim da će Orlando izgubiti prvu, oni su po meni veliki favoriti, max 5 utakmica
Lejkersi - Juta šampionski mentalitet i iskustvo presudno, prolaze Lejkersi u 5 utakmica
Spurs - Suns taktika, organizacija i disciplina San Antonija donose prolaz, ali će ih Finiks pošteno namučiti - minimum 6 utakmica
Klivlend - Boston ne cenim previše ni jedan od ova 2 tima, ali biram Klivlend - 5 ili 6 utakmica

Sto se mene tice ja sam sve pogodio, izuzev da ce u mecu Atlanta-Milvoki biti 7 utakmica...:D

Orlando - Atlanta -Orlando u 5 utakmica, najvise 6.
Lejkersi - Juta Vidim da je Okur povredjen.Rado bih dao prednost Juti u ovom mecu, bez obzira na 1-0 Lejkersa, ali iz razloga Okurove povrede ne mogu(ako sam dobro shvatio, kod njega je pokidana ahilova tetiva, sto bi znacilo kraj sezone?)..Lejkersi, ali u 6 utakmica, mozda i 7.
Spurs - Suns maksimum 6 utakmica, mada je moja prognoza 5 i 4-1 za San Antonio
Klivlend - Boston nemam pojma, ovaj duel mi je totalna misterija

Ps:Sad pogledah malo detaljnije statistiku sa meca Lejkers-Juta.Mada gledajuci statistiku ne mozes puno toga zakljuciti, ja bih dao jednu malu ispravku.AKO Juta uspe dobiti sledeci mec(a mislim da hoce) onda prednost Juti.
U svakom slucaju najmanje 6 utakmica a mozda i svih 7.

Poslednja izmena:
Sto se mene tice ja sam sve pogodio, izuzev da ce u mecu Atlanta-Milvoki biti 7 utakmica...:D

hehe, al 2 nisi smeo da prognoziraš ;)

Ja sam gledao drugo poluvreme sinoć i čini mi se da su se Lejkersi malo uspavali, pa su od gotovog napravili veresiju. Tad je Kobe preuzeo stvar u svoje ruke, i Džordanovskom lakoćom odradio poslednjih 5 minuta. Oni će svakom utakmicom biti sve sigurniji, prototip su ekipe za plejof. Zato ću biti malo hrabriji i prognoziram 5 pa kud puklo :)

hehe, al 2 nisi smeo da prognoziraš ;)

Ja sam gledao drugo poluvreme sinoć i čini mi se da su se Lejkersi malo uspavali, pa su od gotovog napravili veresiju. Tad je Kobe preuzeo stvar u svoje ruke, i Džordanovskom lakoćom odradio poslednjih 5 minuta. Oni će svakom utakmicom biti sve sigurniji, prototip su ekipe za plejof. Zato ću biti malo hrabriji i prognoziram 5 pa kud puklo :)

Nije da nisam smeo, nego jednostavno ne znam, i nemam ideju kako bi izgledao taj mec(isto kao i Klivlend-Boston sada).
Sto se tice Lejkersi -Juta, ono sto je zanimljivo u samom mecu, i za cim Juta ima dosta da zali je bas ta povreda Okura.
Njima jednostavno fali ta igra centra spolja, sut sa penala, dva na dva gde Okur primi loptu na trojci, a Gasol mora da izadje na njega, time otvarajuci reket, za igru Boozera, Milsapa, ulaze Vilijamsa.Ovako je Gasol zatvorio reket, i imao 5 blokada.
Da ne pricam kako ovoj ekipi fali Kirilinko(najavljen u drugoj ili trecoj utakmici).
Takodje, nigde ne vidim u injury report nista o povredi Okura, sem na box score ESPN-a, i stvarno ne znam sta se tu desava.
U svakom slucaju veoma tezak mec, sigurno najmanje 6 utakmica, i svejedno pored vodjstva Lejkersa ipak prednost dajem Juti.

kobe se napokon vraca u formu sa 3 vezane utzakmice sa 30+ poena ono mi je bilo mucenje gledati ranije. napokon shvata izgleda da je on lider ekipe a ne gasol i bynum. lakersi prolaze u 5 najvise 6

pored vodjstva Lejkersa ipak prednost dajem Juti.

Ništa više ne bih voleo nego da Džezeri prođu dalje... ali ne verujem... :(

Iskusni Boston dobio Klivlend,sada 1-1,izgleda da će Lebron morati da pričeka prsten.

Mislim da će se načekati još puno... :twisted:

Orlando dobio Atlantu sa 43 razlike:worth: Bilo je 114-71

:super: :worth: :maramica:

Izgleda da neće imati problema s njom... ali onda slede Boston ili Klivlend u finalu Istoka... znam da su prošle sezone izbacili obe ekipe ali biće čupavo protiv bilo koga od njih... a ako se ponovo plasiraju u finale ja se samo bojim Lejkersa... anybody but them...

Sunsi su iznenađenje druge runde, sada na 3-0 protiv San Antonija! U svakoj utakmici neko zablista, a u ovoj je to najveće iznenađenje - mali Goran Dragić eksplodirao sa 23 poena u poslednjoj četvrtini! Ko bi rekao... Ostali dueli po planu.

Ja ipak mislim da Spursi još nisu odsvirali svoje, setite se serije Portland-Lejkers 2000 (finale Zapada) sve je moguće

Dragic je juce odvalio Sparse, dao je blizu 30 poena i to oko 25 poena u poslednjoj cetvrtini, imao je dosta lepih poteza i lepih ulaza, ono svaki kos je bio malo umetnicko delo.
Dragic je bez dileme najperspektivniji mladi na ovim prostorima. (Steta sto ne igra za nas)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back