NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko osvaja? Nadam se Dirk i Dallas:worth::gace:
Dallas+Mavericks+v+San+Antonio+Spurs+Game+OsZGKYlIQxYl.jpg
dal_a_nowitzki_324.jpg
nba_a_nowitzki_430.jpg

Ma da,Dallas ako i dodje do finala,tu je Orlando i to im je kraj uspeha :) :P .Salim se,nego evo moje prognoze:
Atlanta-Milwakee -Neizvesno,ja mislim da ce Hawksi proci.(za sada je u pobedama 1-0)
Chicago-Cleveland -Cleveland ce proci,ja mislim bez veceg napora.(0-1)
Orlando-Charlotte -Prolaz Orlanda,valjda bez neke vece zaj*bancije.(danas igraju)
Boston-Miami - Neizvesno,hteo bih da Miami prodje,ali sanse su 45-55 u korist Celticsa(1-0)
Lakers-Oklahoma -Nadam se prolazu Thundera,ali sanse su male.(danas igraju,ima prenos ove tekme na SportKlubu u 21h)
Utah-Denver -Ja mislim da ce Denver proci.(0-1,Anthony dao 42 poena)
Suns-Portland -Steta sto je Roy povredjen,Sunsi ce verovatno proci,ne daj boze.(danas igraju)
Dallas-Spursi -Nadam se prolazu Dallasa,imaju dosta velike sanse.(danas igraju)

Gledao sam sinoc Dalas-SanAntonio.
Ono sto je bilo neverovatno, neponovljivo, je sta je sve Novicki ubacivao.
Granici se sa nemogucim.
Na drugoj strani jedna od sigurno najslabijih partija u karijeri Dzefersona.Kao da je bio odsutan ceo mec.
Jos uvek mislim da SanAntonio moze da prodje ovu seriju, mada ako Novicki ovako nastavi bice veoma tesko.

Portland izjednačio, Aldridge junak utakmice (31+11) a vratio se i Roy. Publika im je odlična, a igrači izgaraju na terenu, čak i matori Juwan Howard (ko bi rekao da taj još igra?).

Sve u svemu ovo je jedna vrlo simpatična družina i definitivno navijam za njih u ovom plejofu.

Oklahoma razbila Lejkerse i izjednačila :o U jednom trenutku 29 razlike! Westbrook je otkrovenje ovogodišnjeg plejofa, izgleda niko nije obavestio njega i Duranta da su Lejkersi apsolutni favoriti :)

Pre početka prve runde delovalo mi je da se pobednici već znaju i da jedini uzbudljivi dueli mogu biti Boston-Majami i Dalas-San Antonio, drago mi je da sam pogrešio

Poslednja izmena:
Jaoj,sto bi voleo da Thunderi izbace ''sampione'' .Orlando ima 3-0 sa Bobcatsima,Milwakee je na 1-2 sa Hawxima,Phoenix-Portland 2-2,Boston-Miami 3-0( :( ),Denver-Utah 1-2,Dallas-SA-Spurs 1-2 i Chicago-Cleveland 1-2
Ove godine je Playoff bas uzbudljiv,ne zna se nista ko ce gde :)

Majami izbegao čišćenje - Vejd je odigrao neverovatnu utakmicu, 46 poena uz šut od 67%! Čini mi se da je ovo njegov način da se oprosti od navijača Majamija, jer će sigurno potražiti novi tim kada mu se (prekosutra u Bostonu?) završi sezona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back