NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trejsi mi je uvek bio nežan igrač,nekako je igrao za sebe,plus povrede a mogao je da bude vrhunski igrač.
Prema nekim vestima Njujork ga je uzeo jer ima ogromnu platu i ističe mu ugovor,mogu da ga otpuste a merka se Lebron,Vejd ili Boš.

Meni je žao što nije ostao u Orlandu još neku godinu, on i Hauard bi možda mogli i na prsten da pucaju. Uostalom, i bez njega je Orlando došao do finala, doduše posle par godina uigravanja. Da je i T-Mac bio u timu, možda bi i savladali te Lejkerse...

lebron ce cekati prsten dok ne dodje u ekipu gde ce imati nekog ko ga kapira ....kao sto su se wade i james kapirali na all staru....got it?

Got it. ;)

Ko što rekoh ranije: neće Klivlend još osvojiti prsten, bez obzira što ima Lebrona i Šakila. Možda sam i subjektivan kad ovo kažem, jer ga ne gotivim, ali nema šanse da će Lebron biti novi Džordan kao što su neki najavljivali još dok ni u NBA nije došao. Možda mu je statistika i dobra (mada, da vidimo da li će je konstantno održavati godinama kao Em Džej), ali smem da tvrdim da Lebron nikad neće nanizati prstenove kao Džordan.

al pizdim kad mi ortak koji igra fudbal kaze: trejsi mekgrejdi-tresi MeNaGredi :roll:

:rotf:

Lejkersi treći poraz zaredom,neke trzavice i prozivke u ekipi,loše igraju,ostali favoriti su obavili trampe,menjali igrače,dobili pojačanja a jezerdžije sa starim kadrom.
Možda ne žele da se forsiraju,dovoljno im je da čuvaju prvo mesto na zapadu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back