NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
repka SAD 2010-12:
Olimpijci 2008: Carmelo Anthony (Denver Nuggets), Carlos Boozer (Utah Jazz), Chris Bosh (Toronto Raptors), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Dwight Howard (Orlando Magic), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Chris Paul (New Orleans Hornets), Dwyane Wade (Miami Heat), Deron Williams (Utah Jazz).

Olimpijci 2004: Lamar Odom (Los Angeles Lakers) ,Amare Stoudemire (Phoenix Suns).

Novi obrazi: LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers), Chauncey Billups (Denver Nuggets), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Rudy Gay (Memphis Grizzlies), Eric Gordon (Los Angeles Clippers), Danny Granger (Indiana Pacers), Andre Iguodala (Philadelphia 76ers), Al Jefferson (Minnesota Timberwolves), David Lee (New York Knicks), Brook Lopez (New Jersey Nets), Kevin Love (Minnesota Timberwolves), O. J. Mayo (Memphis Grizzlies), Kendrick Perkins (Boston Celtics), Derrick Rose (Chicago Bulls), Gerald Wallace (Charlotte Bobcats), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).

:cool:

Sten van Gandi trenira Ol-star ekipu Istoka, a njegov pomoćnik Patrik Juing sofomore (doduše oni su izgubili od rukija, al' opet...). Dobre trenere ima Orlando... :super:

Meni je ovo pobedničko zakucavanje samo varijacija na ranije već viđene... raijih godina su slam dunk takmičenja bila mnogo dopadljivija... bar meni.

NBA: Denver produžio saradnju sa Karlom

Denver Nagetsi produžili su ugovor sa trenerom Džordžom Karlom do kraja sezone 2010/2011, saopšteno je iz uprave kluba.

Finansijski detalji novog jednogodišnjeg ugovora nisu obelodanjeni.

Karl je predvodio Denver do pet uzastopnih učešća u plejofu, od kada je preuzeo klub u januaru 2005. godine.

"Zadovoljni smo napretkom koji su Nagetsi ostvarili. Džordž je imao ključnu ulogu u našem uspehu i zaslužio je da nastavimo saradnju sa njim", rekao je vlasnik Nagetsa Sten Krenki.

Nagetsi su trenutno drugi u Zapadnoj konferenciji sa učinkom 35:18, a Karl je zbog toga dobio priliku da bude trener ekipe Zapada na Ol star meču koji će se odžati u nedelju uveče.

ja sam odgledao nocas ceo allstar i onaj haier shooting stars,i onaj kao poligon,i trojke i kucanja......jednostavno nije bilo kao ranijih godina.....sva zakucavanja su izgledala kao deja vu.......nista novo,inovativno......

This time - Wade!:heart:

lebronwademjtjpg-6a553228be07cafb_large.jpg

Trampa Dalas-Vašington.
U Dalas došao Batler i Hejvud a Vašington pruzeo DŽoša Hauarda,Gudena,Rosa i Singltona.
Po kvalitetu igrača Dalas se pojačao a Vašington je dobio igrače koji postaju agenti i imaju velike plate.

Sta da ti akzem kada ja uopste nisam gledao All Star niti me je interesovalo.Gledao sam do pre dve godine,shvatio da me vise to ne pali,sta vise,mozda sam i pristrasan,ali to mi jednostavno nije to!Tako da.....NBA All Star,dok se ne pojave neki novi klinci,koje vredi gledati,igrace se bez mene ako posmatraca.

Sta da ti akzem kada ja uopste nisam gledao All Star niti me je interesovalo.Gledao sam do pre dve godine,shvatio da me vise to ne pali,sta vise,mozda sam i pristrasan,ali to mi jednostavno nije to!Tako da.....NBA All Star,dok se ne pojave neki novi klinci,koje vredi gledati,igrace se bez mene ako posmatraca.

ma nije do igrača, NBA je zrela za generalku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back