NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odom ostaje u Lejkersima

Krilni košarkaš, Lamar Odom, i uprava šampiona NBA lige Los Anđeles Lejkersa postigli su dogovor o produžetku saradnje, javila je američka televizija ESPN. Iako detalji nisu saopšteni, ESPN navodi da je Odom pristao na novi četvorogodišnji ugovor vredan 33 miliona dolara. Odomu je 1. jula istekao prethodni ugovor sa "jezerašima", pa je postojala mogućnost da promeni klub pred početak sledeće sezone.

Krilni košarkaš je u prošlogodišnjem plej-ofu NBA lige prosečno beležio 12,3 poena i 9,1 skok po utakmici. Ekipa iz Los Anđelesa u finalnoj seriji plej-ofa pobedila je Orlando Medžik sa 4:1 i osvojila 15. titulu šampiona NBA lige u klupskoj istoriji.

Izvor: http://sportal.rs/news.php?id=7105

Ha,Ajverson,tvoja muka,da li će napokon naći pobedničku ekipu ili će ostati kao i mnoge zvezde bez prstena a pamtiće se samo kao odlični igrači.

Bojim se da je previse tvrdoglav igrac i zato ce najvjerovatnije ostati bez prstena...ali u svakom slucaju cast mi je da ga gledam...a o onome sto sam do sada gledao, imam samo rijeci hvale...

Nazalost, kosarka je timski sport i mnogi faktori uticu na to da li ces i koliko ces imati prstenova...a poslije je najcesce to glavni argument(opravdano ili ne) u diskusijama koliko je u stvari neko bio dobar igrac...

Poslednja izmena:
vidim Karlos Delfino se izgleda vraca u NBA nakon jedno-sezonskog izleta u Himkiju, inace i Leni Ukic novi clan Milvokija, takodje u Milvoki je dosai i mladi Turcin Iljasova iz Barselone.
Milvoki ce biti bas interesantna ekipa naredne sezone

Pozdrav fanovima najjace lige ! Pored moga nicka je link gde mozete naci NBA majice svih klubova :super: malo offtopic da se reklamiram :gace:

ps. navijam za Mavse , nadam se da ce ova sezona biti uspesnija od prethodne :whistling: Po imenima smo jaki ... ali videcemo kad krene sezona formu Matrixa i ostalih pojacanja... :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back