"Slayer"
Zainteresovan član
- Poruka
- 419
Mozda Lebron... Madzik je izjavio da Kobe moze da igra do 40 godine glat jer on u 31 godini igra fantasticno. Ne mogu svi igraci igrati do 40 Kobe ce igrati do 35 pa i vise mislim sigurno, nije on toliko omatorio koliko godine kazu...
pa mogu svi da igraju do 40-e, samo je pitanje kako....

kobe moze i za 5-6 god da bude odlican igrac, al ne moze sa 36 da daje po 30 poena po mecu.... ustvari moze, ako ne bude davao nikom loptu....

) mnogo vise oslanjao na sut, a manje na fizicke predispozicije (preletanje igraca i tako to, ali naravno i toga je bilo samo u manjoj meri)...
) mnogo vise oslanjao na sut, a manje na fizicke predispozicije (preletanje igraca i tako to, ali naravno i toga je bilo samo u manjoj meri)... 

Hvala, sada mi je vec mnogo jasnije sta se desavalo...
 Hvala, sada mi je vec mnogo jasnije sta se desavalo...

Rodman je zakon! Moj drug iz osnovne je imao njegov dres i kad god smo igrali basket stavljao je sprej na kosi, malo zelen, pa crven, zut, dokaz kako sportisti uticu na mlade...
 Rodman je zakon! Moj drug iz osnovne je imao njegov dres i kad god smo igrali basket stavljao je sprej na kosi, malo zelen, pa crven, zut, dokaz kako sportisti uticu na mlade...