NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nijesam primjetio da nemaju iskustvo...
Ne moraju igrati 10 finalnih serija kao San Antonio da bi bili iskusni...

Vidim da su izbacili Filadelfiju...pa Boston...pa Klivlend...izuzetno su namucili do sada Lejkerse i nijanse su pomogle Lejkersima da vode trenutno(i sudija)...

:) nadam se da mislis na Fishera a ne coveka koji uzima 30 suteva i pogodi 10 puta. Mogu bre Magicni do 3-3, ako se opamete da zadnji napad nikako ne sme na Dvajta. Btw 9 blokada, svaka cast...

Ja nijesam primjetio da nemaju iskustvo...
Ne moraju igrati 10 finalnih serija kao San Antonio da bi bili iskusni...

Vidim da su izbacili Filadelfiju...pa Boston...pa Klivlend...izuzetno su namucili do sada Lejkerse i nijanse su pomogle Lejkersima da vode trenutno(i sudija)...

E sad sudije.
Šta treba više Orlandu pa da dobije utakmicu,da vode sa dvadeset razlike ili da budu nepogrešivi.
Imaju tri razlike 10 sekundi pre kraja i slobodna bacanja,gde ćeš bolje prilike da dobiju utakmicu.

Lejkersi uzeše titulu,nekako bez problema i euforije,čisto na kvalitet Brajanta,ništa specifično nisu igrali,dovoljno je bilo što su igrali konstantno.
Hauard će uzeti titulu ako jednog dana pređe kao Šek u Lejkerse,tamo je jedan od centara NBA zajedno sa još par ekipa.

Lejkersi uzeše titulu,nekako bez problema i euforije,čisto na kvalitet Brajanta,ništa specifično nisu igrali,dovoljno je bilo što su igrali konstantno.
Hauard će uzeti titulu ako jednog dana pređe kao Šek u Lejkerse,tamo je jedan od centara NBA zajedno sa još par ekipa.

Palo mi je sinoc na pamet kad bi Kobe se trejdovao umesto Leeja u Orlando... Kakva bi to ekipa bila, mislim da bi Orlando tad uzeo prvu titulu

Sad može na miru da se razmatra prethodna sezona,evo što se tiče Bostona da im je igrao Garnet u plej ofu,drugačije bi bilo.
A i predviđanja za buduće trampe i seobe.Meni liči da Lebron teško ostaje u Klivlendu,moguća trampa pošto ima još jednu godinu po ugovoru i onda je slobodan agent,a i Dankan bi mogao da pobegne iz S.Antonia.

Suma sumarum: sve u svemu, kao navijač Orlanda ne mogu nikako da budem nezadovoljan sezonom svog tima. S obzirom da su u plej-ofu pucali na neko drugo kolo, eventualno treće tj. finale Istoka, ispalo je sjajno. A da i ne spominjem regularni deo sezone. Mislim da ćete se svi složiti da su "Magični" igrali odlično tokom manje-više cele sezone.

Mada, ne kažem da nisu mogli i da osvoje šampionat: setite se, 2004. su Lejkersi imali i Kobija, i Šakila, i Melouna, i Pejtona, pa ih je Detroit dobio upravo sa 4-1, a nije imao nešto mnogo bolji tim od Orlanda ove godine. Imali su Valasa - Orlando ima Hauarda koji nije nimalo lošiji igrač od Bena. Imali su Bilapsa, Orlando ima Nelsona. (A, da, imali su i Miličića, to ne smem da zaboravim. :mrgreen:)

Ipak, sportski pružam ruku Lejkersima. Orlando je dobro igrao u finalu (osim u prvom meču), ali je, eto, ipak nadigran. :neutral:

U globalu: sjajna sezona za Orlando. Ja (a verujem i svi koji vole ovaj tim) i dalje gajim nadu da će jednog dana i osvojiti prsten. Sa ovakvom igrom, uz malo sreće i nekog lakšeg protivnika u finalu (kao što ga je Majami dobio 2006), to i nije neostvarljivo u nekoj od narednih sezona.

@munjoliki: I ja sam nešto čuo da bi Lebron mogao da napusti Klivlend, ali da li će ga oni tako lako pustiti? Mislim, da ja u svojim redovima imam takvog igrača, ne bih ga tek tako puštao. Jedino ako bi mi ponudili Kobija ili nekog ekvilalentnog superstara. Osim toga, zar ne bi mogli prosto da obnove ugovor s njim? (Doduše, priznajem da se ne razumem najbolje u taj sistem transfera igrača u NBA, onda kako ide ono s lovom, seleri kepom, ustupanjem prava na draftu i ostalim kalkulacijama.)

Orlando ima priliku da trejduje Nelsona. Nije on los, daleko od toga, ali mislim da Olston i Dzonson mogu da odrade posao. A Nelson je ipak all star igrac, pa da ga trejduju za nekog beka koji moze da pogodi kad treba. Tipa Dzo Dzonson, ili Rej Alen (iako u godinama).
Mada, nije onaj Li los. Neodoljivo me podseca na Ripa Hamiltona. Ako jos malo napreduje, bice super.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back