Banci
Aktivan član
- Poruka
- 1.268
Phoenix s LA Clippers 101:101
Prosto nisam mogao da verujem.
Prosto nisam mogao da verujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

68Charger440:Sinoc na ESPN sam gledao analizu NBA timova na istoku. Greg Anthony stavlja Chicago Bullse kao 2. najbolji tim na istoku, odmah iza Miami Heata, i misli da oni mogu pobediti oko 55 utakmica po sezoni.
Meni je to jako tesko poverovati. Oni ce biti dobar tim sa dolazkom Wallace, ali ne toliko dobar.
Tokan:Dalas menjao Markisa Danijelsa za Ostina Krosira iz Indijane. Juta dobila Dereka Fisera za neka tri anonimusa u Golden stejt.
68Charger440:Jako los potez Dallasa.
Achilles:Ja uopste ne kapiram to vise sto stalno svi govore "potpisao je samo za pare". Pa naravno da ce za pare da potpise ZABOGA! Jok igrace u dobrotvorne svrhe. Najbolja ponuda se gleda to je najbitnije.
Tamo NE POSTOJE slabi timovi, svaki tim moze jedne godine da bude najbolji (chicago bulls 98me) , sledecih nekoliko godina poslednji ili jedva u playoff da ulazi (chicago bulls od 99te do dana danasnjeg) i obrnuto, kao klivlend sto je bio poslednji citavu deceniju, sada je jedan od najjacih timova na istoku.
Odlican je ugovor napravio pedja, svaka mu cast... hornetsi uz tysona chandlera i chris paul-a, mislim da ce dosta solidno da doguraju sledece sezone (medju prvih 6 recimo).