NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sada kada nema Filadelfije u play-off-u navijam da Klipersi iznenade....zatim za Majami zbog Vejda i Seka i Detroit zbog Bena W. i Bilapsa
mada Dalas igra sjajno....vidjecemo......u 6. utakmici nema Dzejsona Terija

Nekoliko vesti iz NBA

-LeBron James ostaje u Cleveland Cavaliers. Treba da potpise novi ugovor po kome ce dobiti $80 miliona za narednih 5 godina.
-Carmelo Anthony ostaje u Denver Nuggets. Potpisace identican ugovor kao i James.
-Milwaukee Bucks i Toronto Raptors uradili su trade. U Milwaukee dolazi Charlie Villanova, a u Toronto ide T.J. Ford.
-Tim Thomas, dosadasnji igrac Phoenix Suns, potpisace 4 godine ($24 miliona) ugovor sa LA Clippers.

Od J.R. Smita mozda i bude nesto, jer je jos mlad i talentovan, ima dobar sut i dobro zakucava, sto naravno nije dovoljno ali ipak ima neke atribute. Sto se tice Bulsa, oni su dugo vukli centarski par Cendler-Edi Kari, Edi Kari je otisao u Njujork a Cendler je vise za odbranu pa ako se zna da dovode Valasa taj potez donekle i ima smisla.

Pa dobro, Chandler im pored Big Bena stvarno nije bio potreban. A Bullsima se izgleda zuri, ovaj potez znaci da ce jurisati na titulu u naredne 4 godine mada ne znam koliko je Ben sposoban da to omoguci? Po meni u slicnoj situaciji pametnije radi Orlando - mlado jezgro tima i stekanje para za free agent trziste sledece godine

Nazr Muhamed u Detroitu kao zamena za Big Bena. Sada San Antonio ostaje bez dobrog centra jer je Nesterovic ranije prosledjen u Toronto, i sad Muhamed ide. Morace nesto kvalitetno da dovedu da popune rupu. Sto se Cikaga tice, mislim da je glupo da grade igru preko Valasa, prvo sto vec ima 32 god, i to sto nema prave kvalitete. Ali Bulsi imaju Gordona, Denga, Hajnriha Nocionija itd, mlada ekipa kojima ce Valas da bude mentor.

Sinoc na ESPN sam gledao analizu NBA timova na istoku. Greg Anthony stavlja Chicago Bullse kao 2. najbolji tim na istoku, odmah iza Miami Heata, i misli da oni mogu pobediti oko 55 utakmica po sezoni.

Meni je to jako tesko poverovati. Oni ce biti dobar tim sa dolazkom Wallace, ali ne toliko dobar.

68Charger440:
Sinoc na ESPN sam gledao analizu NBA timova na istoku. Greg Anthony stavlja Chicago Bullse kao 2. najbolji tim na istoku, odmah iza Miami Heata, i misli da oni mogu pobediti oko 55 utakmica po sezoni.

Meni je to jako tesko poverovati. Oni ce biti dobar tim sa dolazkom Wallace, ali ne toliko dobar.

Ja i dalje mislim da će Orlando biti otkrovenje sezone, Čikago može biti 4.-5.
Zna li neko kako da utičemo na SportKlub i izbor prenosa utakmica?

68Charger440:
Jako los potez Dallasa.

Kako su rekli iz Dalasa, Daniels nije mogao da se izbori pored Hauarda i Stekhausa, a kosta 6 miliona godisnje, pa im je to puno para da sedi na kupi. Dok Krosir ima prosecnu statistiku, ali i zadnju godinu ugovora pa verovatno zele malo da smanje seleri kap.

Mislim da je bolje bilo da su forsirali Danielsa nego Stackhouse. Mladji je i daleko bolji suter. Jest da se Daniels nije proslavio u play-offu, ali isto mislim da Dallas gresi.

Dallas je poznat kao tim koji ce uraditi trade samo da bi se pricalo o njima. Secam se kad su pre nekoliko godina uradili trade Van Exel za Jamison. Iako im je Van Exel bio glavni igrac, Mark Cuban ga je poslao u Golden State samo da bi se pricalo o Dallasu. On je to licno izjavio.

Pocelo je pocelo:

Velika NBA pijaca je otvorena i prvog dana mnogi igrači promenili su svoje klubove.

Memfis Grizlisu su zvanično saopštili da su poslali u Hjuston Šejna Batijea u zamenu za rukija Rudija Geja i nekadašnjeg svog člana Stromajla Svifta.

Kao i što se očekivalo Dvejn Vejd je produžio ugovor sa Majami Hitom. Ni ovde nisu saopšteni detalji, ali se zna da će Vejd u narednoj sezoni zaraditi 3.84 miliona dolara, da bi novi ugovor na snagu stupio narednog leta, pa se očekuje da u petogodišnjem periodu dobije oko 80 miliona dolara.

LeBron Džejms je potpisao trogodišnje produženje ugovora sa Klivlend Kavalirsima za 60 miliona dolara, pa će u ovom klubu ostati najmanje do 2010. godine.

Indijana je dovela Markisa Denijelsa iz Dalasa u zamenu za Ostina Krožira. Denijels ima tri godine ugovor vredan 19 miliona dolara, dok Krožir ulazi u poslednju godinu ugovora.

Atlanta je potpisala slobodnog agenta Spidija Klekstona, koji je prošle sezone nosio dres Nju Orlins Hornetsa. Detalji ugovora nisu saopšteni, a očekuje se da Klekston u narednoj sezoni zauzme mesto u startnoj postavi.

Nju Džersi je potpisao ugovore sa svojim pikovima iz ovogodišnje prve runde drafta. Markus Vilijams i Džoš Bun u naredne tri sezone godišnje će dobijati između 800 hiljada i milion dolara.

Izvor: B92

Stojakovic u Nju Orleansu na 5 godina za 64 miliona. Nju Orleans je ponudio 18 miliona vise nego Indijana. Toliko o tome da nije otisao za pare. Receno je da ce da igra bek sutera, sto mislim da moze da bude dobra kombinacija.Plej: Kris Pol, Bek: Stojakovic, Krilo: Dezmond Mejson, Krilni centar: Mislim da je neki Vest, i Centar Cendler. Nije lose, ali mi se cini da im je klupa mnogo tanka.
Radmanovic otisao u Lejkerse.

Ja uopste ne kapiram to vise sto stalno svi govore "potpisao je samo za pare". Pa naravno da ce za pare da potpise ZABOGA! Jok igrace u dobrotvorne svrhe. Najbolja ponuda se gleda to je najbitnije.

Tamo NE POSTOJE slabi timovi, svaki tim moze jedne godine da bude najbolji (chicago bulls 98me) , sledecih nekoliko godina poslednji ili jedva u playoff da ulazi (chicago bulls od 99te do dana danasnjeg) i obrnuto, kao klivlend sto je bio poslednji citavu deceniju, sada je jedan od najjacih timova na istoku.

Odlican je ugovor napravio pedja, svaka mu cast... hornetsi uz tysona chandlera i chris paul-a, mislim da ce dosta solidno da doguraju sledece sezone (medju prvih 6 recimo).

Achilles:
Ja uopste ne kapiram to vise sto stalno svi govore "potpisao je samo za pare". Pa naravno da ce za pare da potpise ZABOGA! Jok igrace u dobrotvorne svrhe. Najbolja ponuda se gleda to je najbitnije.

Tamo NE POSTOJE slabi timovi, svaki tim moze jedne godine da bude najbolji (chicago bulls 98me) , sledecih nekoliko godina poslednji ili jedva u playoff da ulazi (chicago bulls od 99te do dana danasnjeg) i obrnuto, kao klivlend sto je bio poslednji citavu deceniju, sada je jedan od najjacih timova na istoku.

Odlican je ugovor napravio pedja, svaka mu cast... hornetsi uz tysona chandlera i chris paul-a, mislim da ce dosta solidno da doguraju sledece sezone (medju prvih 6 recimo).

Logicno jeste da igraju za pare, ali ako Stojakovic lepo kaze da hoce da pobedjuje i da ce da ostane u Indijani, jer mu je tamo lepo na kraju ode u Nju Orleans ( realno losiju ekipu od Indijane) jer su ponudili 18 miliona vise. Ok logicno je da ide tamo gde ga bolje plate, ali bolje mu je onda da ne prica puno, jer svakom narednom pricom skace sebi u usta.
I da, svaka cast na ugovoru, imace oko 13 miliona po sezoni sto je za svaku pohvalu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back